MIERCURI, 14 IUNIE 2017

Actrița Hazal Kaya (Feriha), fascinată de Bollywood! Cu ce actor indian i-ar plăcea să joace

După ce serialul turcesc ”Feriha” s-a bucurat de succes și în India, actrița principală Hazal Kaya s-a declarat, la rându-i, fanul cinematografiei bollywoodiene.

Într-un interviu acordat ziarului Deccan Chronicle, tânăra actriță a declarat că i-ar plăcea foarte mult ca vreodată să poată juca într-un film indian, mai ales că bunica ei a crescut cu astfel de producții, iar succesul pe care l-a avut ”Feriha” în India este ca o mulțumire pe care i-o dedică acesteia.

Să joc într-un film indian ar fi ceva extraordinar. Noi nu putem să cântăm și să dansăm în filmele noastre, așadar, mi-ar plăcea să o pot face la Bollywood. Aamir Khan este actorul meu preferat: are o inteligență emoțională extraordinară și este foarte talentat. Mi-ar plăcea să îl cunisc și să lucrez cu el. În ce privește actrițele indiene, Deepika Padukone este preferata mea și m-a inspirat foarte mult!”, a declarat ”Feriha”.

Pe Hazal Kaya o puteți vedea din 21 Iunie, de luni până vineri, ora 18:00, în serialul turcesc ”Feriha”, pe Happy Channel.

COMENTARII

Tot ce trebuie să știi despre ''Eroii din Stația 19''! - Premiera vineri 8 mai, la Happy Channel

acum 19 zile

Eroii din Stația 19 spune povestea unui grup de tineri pompieri ai căror voață se împarte între misiunile lor de salvare periculoase și drame personale. Liderul echipei esteo femeie. Neînfricata Andy Hererra, interpretată de Jaina Lee Ortiz își îndrumă colegii spre victorie în orice bătălie.

''Sanditon'' - o adaptare modernă a ultimului roman scris de Jane Austen! Premiera, duminică, 26 aprilie, la Happy Channel!

acum 32 zile

Jane Austen a scris doar șase romane întregi înainte de a muri, la vârsta de 41 de ani în 1817. În ciuda producției sale relativ mici, adaptările poveștilor sale romantice în rândul filmelor britanice au un real succes. ‘’Sanditon’’ este o serie de opt părți, bazată pe ultimul roman al scriitoarei, rămas neterminat și care oferă o abordare mai modernă asupra lucrărilor lui Jane Austen.

''Eroii din Stația 19'', în curând la Happy Channel!

acum 41 zile

Scenarista serialului ‘’Eroii din Stația 19’’, Stacy McKee, îți spune tot ce vrei să știi despre povestea producției americane, într-un interviu.

Fă cunoștință cu Berk Atan, chipeșul actor din serialul ''Cennet''!

acum 43 zile

Berk Atan are un palmares remarcabil în industria modelingului din Turcia. În 2012, el a câștigat premiul „Modelul turc al anului”. Acela a fost momentul său de lansare, având în față o carieră extrem de promițătoare. Se bucură de celebritate făcând lucrurile care îi plac: actorie și modeling. Dar cum a început totul?

''Dragoste și război'' - O poveste de dragoste inspirată din fapte reale, cu Sandra Bullock și Chris O'Donnell!

acum 47 zile

‘’Dragoste și război’’(1996), filmul realizat de Richard Attenborough, se adresează iubitorilor romantismului. Scenariul este inspirat din experiențele reale trăite de scriitorul Ernest Hemingway în Italia, în timpul primului război mondial, când se îndrăgostește fără leac de o asistentă medicală de la Crucea Roșie. Nu era tocmai un moment prielnic pentru o poveste de dragoste, însă atracția dintre ei a fost una copleșitoare.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »