MARTI, 04 FEBRUARIE 2020

”Alfie”, povestea unui burlac înnebunit după femei. Vineri, la Happy Channel

Vineri seară, de la ora 20.00, la Happy Channel îi puteți urmări pe Jude Law, Sienna Miller, Nia Long, Susan Sarandon și Marisa Tomei într-o poveste uimitoare: ”Alfie”.

Premiat cu un Globul de Aur pentru coloana sonoră compusă de Mick Jagger, filmul ”Alfie” spune povestea unui tânăr, un burlac convins, oricând disponibil unor aventuri amoroase.

Alfie Elkins (Jude Law) este șofer de limuzină care ajunge să aibă aventuri amoroare cu clientele sale. Asta, deși el este implicat într-o relație cu Julie (Marisa Tomei), o mamă singură. Dar, tot o relație crede el că este și ceea ce îl leagă Dorie (Jane Krakowski), o femeie cu o căsnicie nefericită.

Colegul lui de serviciu, Marlon (Omar Epps), îi cere sfatul cum să o recucerească pe fosta sa iubită, Lonette (Nia Long). Alfie se oferă să îl ajute și să îi pună o vorbă bună, poate o va convinge pe Lonette să se împace cu Marlon. Doar că, după ce se cunosc și schimbă câteva cuvinte, Alfie și Lonette ajung să… aibă o aventură de o noapte.

Cum ajunge acest crai să prmească o lecție, aflați vineri seara, de la ora 20.00, urmărind filmul ”Alfie”, la Happy Channel.

COMENTARII

‘’Babel’’ - un film de Oscar, cu Brad Pitt și Cate Blanchett

acum 1 zile

Filmul ‘’Babel’’(2006), creația lui Alejandro González Iñárritu a schimbat fața cinematografiei mexicane, dintr-o zonă de interes de nișă către o industrie la nivel global.

Richard Gere îți spune tot ce vrei să știi despre ‘’Ofițer și gentleman’’

acum 8 zile

Richard Gere devine emoționat de fiecare dată când vorbește despre ‘’Ofițer și gentleman’’(1982). Multe amintiri îl leagă de acest film, nu numai de scenele în sine, ci și de ceea ce s-a întâmplat în afara platourilor de filmare.

''Formula dragostei'' - o comedie romantică despre...fuga de la altar!

acum 9 zile

Tristețea nu face parte din ‘’Formula dragostei’’(2018). Scenariul poate părea sensibil, însă filmul își propune să stârnească hohote de râs.

Leonardo DiCaprio și Kate Winslet, din nou împreună într-o dramă de excepție!

acum 15 zile

Te-au făcut să plângi de fiecare dată când le-ai urmărit tragica poveste în ‘’Titanic’’. Dar te-au făcut și să crezi și să speri. Te-ai fi gândit că cel mai iubit cuplu dintr-un film de dragoste poate reveni? Ei bine, Jack și Rose sunt de această dată... Frank și April Wheeler.

''Cântă, dansează, iubește'', o poveste de dragoste cu un strop de magie

acum 15 zile

Filmul urmărește povestea coregrafei Harper, a cărei fiice - și vedeta următoarei sale producții - Mirabella ia decizia de a renunța la spectacol pentru a se căsători cu playboy-ul Marco. Când Harper află noile priorități ale fiicei sale, este hotărâtă să-i arate acesteia că dragostea nu este un impediment în a avea o carieră. Din acel moment, situația ia o turnură neașteptată: În timp ce se îndrepta către nunta fiicei sale în Italia, Harper bea, fără să știe, un elixir, devenind mai tânără cu trei decenii.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »