MARTI, 04 FEBRUARIE 2020

”Alfie”, povestea unui burlac înnebunit după femei. Vineri, la Happy Channel

Vineri seară, de la ora 20.00, la Happy Channel îi puteți urmări pe Jude Law, Sienna Miller, Nia Long, Susan Sarandon și Marisa Tomei într-o poveste uimitoare: ”Alfie”.

Premiat cu un Globul de Aur pentru coloana sonoră compusă de Mick Jagger, filmul ”Alfie” spune povestea unui tânăr, un burlac convins, oricând disponibil unor aventuri amoroase.

Alfie Elkins (Jude Law) este șofer de limuzină care ajunge să aibă aventuri amoroare cu clientele sale. Asta, deși el este implicat într-o relație cu Julie (Marisa Tomei), o mamă singură. Dar, tot o relație crede el că este și ceea ce îl leagă Dorie (Jane Krakowski), o femeie cu o căsnicie nefericită.

Colegul lui de serviciu, Marlon (Omar Epps), îi cere sfatul cum să o recucerească pe fosta sa iubită, Lonette (Nia Long). Alfie se oferă să îl ajute și să îi pună o vorbă bună, poate o va convinge pe Lonette să se împace cu Marlon. Doar că, după ce se cunosc și schimbă câteva cuvinte, Alfie și Lonette ajung să… aibă o aventură de o noapte.

Cum ajunge acest crai să prmească o lecție, aflați vineri seara, de la ora 20.00, urmărind filmul ”Alfie”, la Happy Channel.

COMENTARII

6 întâmplări din culisele filmului ”Fantoma mea iubită”

acum 11 zile

Pelicula ”Fantoma mea iubită” poate fi urmărită sâmbătă, 8 februarie, la Happy Channel, de la ora 20.00.

Serialul Vis de iubire”, lider de audiență pe nișa televiziunilor pentru femei. Happy Channel, pe locul 4 în top all channels

acum 12 zile

Happy Channel, pe primul loc în clasamentul canalelor tv dedicate femeilor şi pe locul patru în top all channels, după principalele posturi generaliste, la nivelul targetului Femei 18-49 Urban.

Serialul ”Război și pace” ajunge la final. Urmează o altă poveste excepțională

acum 14 zile

În această duminică, de la ora 20.00, postul de televiziune Happy Channel difuzează ultimele două episoade ale serialului ”Război și pace”, ecranizare a romanului omonim, scris de Lev Tolstoi.

Whoopi Goldberg a stabilit un record cu rolul ei din filmul ”Fantoma mea iubită”

acum 14 zile

Actrița Whoopi Goldberg a stabilit și un record cu rolul mediumului Oda Mae Brown.

James Read a luat lecții de călărie la ferma lui Patrick Swayze pentru rolul lui din miniseria ”Nord și Sud”

acum 14 zile

 James Read, unul dintre protagoniștii mini-seriei ”Nord și Sud”, a avut nevoie de o pregătire specială pentru a-i da viață lui George Hazard, personajul său din această peliculă. Cum povestea este plasată în anii premergători Războiului Civil, iar George este...

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »