VINERI, 31 MAI 2019

”Annie”, emoționanta poveste a unei orfane, duminică, la Happy Channel

Cu 24 de nominalizări și 9 premii în palmares, filmul ”Annie” este o poveste emoționantă a unei copile orfane, o poveste despre iubire, acceptare, ambiție. Nominalizat la Globurile de Aur, cu 10 nominalizăei la Premiile Emmy și două premii Emmy adjudecate, filmul ”Annie” va putea fi urmărit la Happy Channel duminică, de la ora 20.00.

Annie (interpretată de Alicia Morton) trăiește într-o casă de copii, condusă de o batrână rea și avară. Micuța Annie dorește să își găsească familia și, din acest motiv, plănuiește să fugă din orfelinat.

Șansa copilei apare atunci când un miliardar își trimite secretara la orfelinat să aducă la el acasă un copil căruia să îi ofere un dar special: petrecerea Crăciunului într-o familie. Așa ajunge Annie să-l cunoască pe Daddy Warbucks (Victor Garber). Sinceritatea, puterea de a iubi ale micuței îl vor cuceri pe miliardar, care decide să nu o mai trimită înapoi la orfelinat, ci să o înfieze. Doar că Annie tot speră ca, într-o zi, părinții ei biologici vor apărea și o vor lua înapoi. Și ei apar, doar că nu sunt așa cum visa micuța… Ce va urma, aflați duminică, de la ora 20.00, la Happy Channel, urmărund filmul ”Annie”.

COMENTARII

Iată ce spune Alp Navruz despre serialul ”Ține-mă de mână”

acum 2 zile

Alp Navruz este cunoscut publicului din Turcia în special din reclamele în care a apărut. Asta până să primească rolul lui Cenk din serialul turcesc ”Ține-mă de mână”, difuzat în exclusivitate de Happy Channel, lunea și marțea, de la ora 20.00.

Absolut adorabilă! Iată cum arăta, în copilărie, protagonista serialului ”O Cenușăreasă la Rio”

acum 2 zile

Pe Marina Ruy Barbosa o puteți urmări la Happy Channel în serialul ”O Cenușăreasă la Rio”, difuzat de luni până vineri, de la ora 12.00.

A fost centralistă, înainte de a deveni actriță. Ea este Cheryl Hines, alias blonda Dallas din serialul ”Imperfecta viață perfectă”

acum 3 zile

Pe Cheryl Hines o puteți urmări la Happy Channel, în rolul îndrăzneței Dallas Royce din serialul de comedie ”Imperfecta viață perfectă”, difuzat de luni până joi, de la ora 22.00.

Iată unul dintre talentele ascunse ale protagonistei serialului ”Poldark”: ”Arată ca un extraterestru”

acum 3 zile

Pe Eleanor Tomlinson o puteți urmări la Happy Channel, în serialul ”Poldark”, difuzat de luni până joi, de la ora 23.00.

Alina Boz, din serialul ”Ține-mă de mână”, a dezvăluit prin ce a trecut când s-a mutat din Rusia în Turcia

acum 3 zile

Pe frumoasa Alina o puteți urmări lunea și marțea, de la ora 20.00, în serialul ”Ține-mă de mână”, difuzat în exclusivitate și în premieră în România de postul Happy Channel.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »