JOI, 23 MAI 2019

”Anunț matrimonial”, duminică, de la 20.00, la Happy Channel

Romantism, umor, întâmplări neașteptate, o distribuție de excepție – acestea sunt ”ingredientele” comediei romantice ”Anunț matrimonial” (”Must Love Dogs”), pe care o puteți urmări duminică seara, de la ora 20.00, la Happy Channel.

Sarah Nolan (Diane Lane) este o educatoare divorțată. Dornică să o ajute să își găsească jumătatea, sora ei postează un anunț matrimonial pe un site de specialitate. Ce urmează? Ceva la care Sarah nu se aștepta: întâlniri cu bărbați total nepotriviți. Apoi îl cunoaște pe Jake, un constructor de nave care pare puțin mai normal decât ceilalți. Atrăgător, deștept, el are, totuși, un defect: trăiește prea intens. Așa că Sarah decide să-l ignore. Nu și el!

”Anunț matrimonial” (”Must Love Dogs”), o comedie romantică, duminică, de la ora 20.00, la Happy Channel. Un film cu: Diane Lane, John Cusack, Elizabeth Perkins, Christopher Plummer.

COMENTARII

Serialul ”Menajere ambițioase” ajunge la final. Iată ce urmează la Happy Channel

acum 22 ore

Marți, 17 septembrie, lde la ora 22.00, la Happy Channel veți putea urmări ultimul episod din ”Menajere ambițioase”, serialul produs de Eva Longoria.

Protagonista din ”Minciuna” se află în topul „50 cei mai frumoși oameni din lume”, realizat de faimoasa publicație „People”

acum 1 zile

Pe Kate del Castillo o puteți urmări la Happy Channel în telenovela ”Minciuna”, difuzată de luni până vineri, de la ora 15.00.

Iată de ce refuză protagonista din ”O Cenușăreasă la Rio” să își schimbe culoarea părului cu vopsea permanentă

acum 3 zile

Marina Ruy Barbosa, frumoasa protagonistă a serialului brazilian ”O Cenușăreasă la Rio”, este mândră de podoaba ei capilară.

Cum se anunță vremea pentru șeful îndrăgostit de fata de la ”Vremea”?

acum 4 zile

Ce va decide ”fata de la meteo”, aflați vineri, de la ora 20.00, la Happy Channel, urmărind filmul ”Înnorat cu șanse de dragoste” (”Cloudy with a Chance of Love”).

Debutul ca actor al lui Guy Ecker: a jonglat cu ouă într-o reclamă pentru un fast-food

acum 5 zile

Guy Ecker poate fi urmărit la Happy Channel în telenovela ”Minciuna”, difuzată de happy Channel de luni până vineri, de la ora 15.00.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »