JOI, 23 MAI 2019

”Anunț matrimonial”, duminică, de la 20.00, la Happy Channel

Romantism, umor, întâmplări neașteptate, o distribuție de excepție – acestea sunt ”ingredientele” comediei romantice ”Anunț matrimonial” (”Must Love Dogs”), pe care o puteți urmări duminică seara, de la ora 20.00, la Happy Channel.

Sarah Nolan (Diane Lane) este o educatoare divorțată. Dornică să o ajute să își găsească jumătatea, sora ei postează un anunț matrimonial pe un site de specialitate. Ce urmează? Ceva la care Sarah nu se aștepta: întâlniri cu bărbați total nepotriviți. Apoi îl cunoaște pe Jake, un constructor de nave care pare puțin mai normal decât ceilalți. Atrăgător, deștept, el are, totuși, un defect: trăiește prea intens. Așa că Sarah decide să-l ignore. Nu și el!

”Anunț matrimonial” (”Must Love Dogs”), o comedie romantică, duminică, de la ora 20.00, la Happy Channel. Un film cu: Diane Lane, John Cusack, Elizabeth Perkins, Christopher Plummer.

COMENTARII

”O mamă de Crăciun”, dorința unei copile de 11 ani, devenită realitate

acum 8 ore

Happy Channel vă invită să urmăriți un film emoționant: ”O mamă de Crăciun” (”A Mom for Christmas”), vineri, ora 20.00, la Happy Channel (în reluare, duminică, ora 14.00).

”Clona”, serialul cu peste 32 de milioane de telespectatori, vine la Happy Channel

acum 10 ore

Scrisă de Gloria Perez și regizată de Jayme Monjardim, ”Clona” este o poveste despre o iubire interzisă între o fată de origine musulmană și un tânăr brazilian.

Îl mai știți pe Brandon din serialul ”Beverly Hills 90210”? Happy Channel prezintă unul dintre filmele regizate de Jason Priestley

acum 11 ore

”Dragă Moș Crăciun” este unul dintre cele 34 de filme regizate de Jason Priestley și pe care îl puteți urmări șa Happy Channel vineri, 13 decembrie, de la ora 17.00(în reluare, sâmbătă, ora 22.00).

Cine zice că Moș Crăciun nu poate fi un tânăr sexy?

acum 1 zile

Ne-am obișnuit cu toții cu un Moș Crăciun în vârtsă, cu barbă și plete albe și cu burtă. Dar, dacă Moșul ar fi un tânăr sexy?

Două profesoare se bat pentru a cuceri un tată singur și frumos foc. Marți, la Happy Channel

acum 1 zile

Happy Channel vă invită la o comedie dulce. ”Un Crăciun dulce” (”A Cookie Cutter Christmas”), marți, de la ora 17.00, la Happy Channel.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »