JOI, 27 IUNIE 2019

Bărbatul ideal dă bine pe hârtie, dar, în realitate el este...

 Natalie Holland, o tânără părăsită de iubitul ei perfect, decide să facă o schimbare radicală în viața ei. Așa că se mută în Los Angeles. Aici, se angajeajă ca asistentă a unei celebre autare de romane de dragoste. Într-un moment de sinceritate, tânăra îi povestește șefei sale prin ce a trecut și îi mărturisește șefei sale că  vrea să iasă la întâlniri cu bărbați care să nu mai arate frumos, ca fostul ei iubit, dar care să fie ambițioși și să aibă un CV impresionant. Ce să mai, un bărbat care să dea bine... pe hârtie.

La un moment dat, Natalie îl cunoaște pe John Cooper, un bărbat arătos, dar al cărui CV nu este pe măsura dorințelor ei. Deși se simte puternic atrasă de el, Natalie își impune să nu se îndrăgostească. Și  asta pentru că ea crede că numai un bărbat cu un CV stufos și ambiții mărețe este cel potrivit pentru ea. Dar, asta îi dictează creierul. Dar inima ce are de spus? Va reuși sau nu să se îndrăgostească, aflați sâmbătă, în filmul ”Prea frumos ca să fie adevărat” (”Perfect on paper”), difuzat de la ora 20.00, de Happy Channel.


Din distribuție: Lindsay Hartley, Drew Fuller, Morgan Fairchild.

COMENTARII

Iată ce spune Alp Navruz despre serialul ”Ține-mă de mână”

acum 2 zile

Alp Navruz este cunoscut publicului din Turcia în special din reclamele în care a apărut. Asta până să primească rolul lui Cenk din serialul turcesc ”Ține-mă de mână”, difuzat în exclusivitate de Happy Channel, lunea și marțea, de la ora 20.00.

Absolut adorabilă! Iată cum arăta, în copilărie, protagonista serialului ”O Cenușăreasă la Rio”

acum 3 zile

Pe Marina Ruy Barbosa o puteți urmări la Happy Channel în serialul ”O Cenușăreasă la Rio”, difuzat de luni până vineri, de la ora 12.00.

A fost centralistă, înainte de a deveni actriță. Ea este Cheryl Hines, alias blonda Dallas din serialul ”Imperfecta viață perfectă”

acum 3 zile

Pe Cheryl Hines o puteți urmări la Happy Channel, în rolul îndrăzneței Dallas Royce din serialul de comedie ”Imperfecta viață perfectă”, difuzat de luni până joi, de la ora 22.00.

Iată unul dintre talentele ascunse ale protagonistei serialului ”Poldark”: ”Arată ca un extraterestru”

acum 3 zile

Pe Eleanor Tomlinson o puteți urmări la Happy Channel, în serialul ”Poldark”, difuzat de luni până joi, de la ora 23.00.

Alina Boz, din serialul ”Ține-mă de mână”, a dezvăluit prin ce a trecut când s-a mutat din Rusia în Turcia

acum 3 zile

Pe frumoasa Alina o puteți urmări lunea și marțea, de la ora 20.00, în serialul ”Ține-mă de mână”, difuzat în exclusivitate și în premieră în România de postul Happy Channel.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »