MIERCURI, 02 OCTOMBRIE 2019

Brad Pitt, la Happy Channel, într-un film cu 42 de premii și 135 de nominalizări

Sâmbătă, de la ora 20.00, Happy Channel vă invită să urmăriți ”Babel”, filmul de Oscar ce a primit un număr record de nominalizări: 135! În palmares, filmul are și alte 42 de premii, printre care un Oscar, în 2007, și, tot în 2007, la Globul de Aur. Din distribuție fac parte: Brad Pitt, Cate Blanchett, Gael García Bernal.

”Babel” spune povestea unui cuplu american care călătorește prin Maroc. Un foc de armă declanșează un lanț de evenimente prin care trec patru familii din țări diferite din lume. După ce, accidental, Susan, soția lui Richard, este rănită de un glonț, începe lupta cuplului de turiști americani pentru supraviețuire. În paralel, aflăm și poveștile a doi băieți marocani implicați într-o crimă accidentală, a bonei care trece ilegal în Mexic cu doi copii americani și povestea adolescentei rebele, o japoneză surdă, al cărei tată e căutat de poliție în Tokyo.

Ce se întâmplă, aflați sâmbătă, de la ora 20.00, urmărind la Happy Channel filmul de Oscar ”Babel”.

COMENTARII

Tot ce trebuie să știi despre ''Eroii din Stația 19''! - Premiera vineri 8 mai, la Happy Channel

acum 21 zile

Eroii din Stația 19 spune povestea unui grup de tineri pompieri ai căror voață se împarte între misiunile lor de salvare periculoase și drame personale. Liderul echipei esteo femeie. Neînfricata Andy Hererra, interpretată de Jaina Lee Ortiz își îndrumă colegii spre victorie în orice bătălie.

''Sanditon'' - o adaptare modernă a ultimului roman scris de Jane Austen! Premiera, duminică, 26 aprilie, la Happy Channel!

acum 34 zile

Jane Austen a scris doar șase romane întregi înainte de a muri, la vârsta de 41 de ani în 1817. În ciuda producției sale relativ mici, adaptările poveștilor sale romantice în rândul filmelor britanice au un real succes. ‘’Sanditon’’ este o serie de opt părți, bazată pe ultimul roman al scriitoarei, rămas neterminat și care oferă o abordare mai modernă asupra lucrărilor lui Jane Austen.

''Eroii din Stația 19'', în curând la Happy Channel!

acum 43 zile

Scenarista serialului ‘’Eroii din Stația 19’’, Stacy McKee, îți spune tot ce vrei să știi despre povestea producției americane, într-un interviu.

Fă cunoștință cu Berk Atan, chipeșul actor din serialul ''Cennet''!

acum 45 zile

Berk Atan are un palmares remarcabil în industria modelingului din Turcia. În 2012, el a câștigat premiul „Modelul turc al anului”. Acela a fost momentul său de lansare, având în față o carieră extrem de promițătoare. Se bucură de celebritate făcând lucrurile care îi plac: actorie și modeling. Dar cum a început totul?

''Dragoste și război'' - O poveste de dragoste inspirată din fapte reale, cu Sandra Bullock și Chris O'Donnell!

acum 49 zile

‘’Dragoste și război’’(1996), filmul realizat de Richard Attenborough, se adresează iubitorilor romantismului. Scenariul este inspirat din experiențele reale trăite de scriitorul Ernest Hemingway în Italia, în timpul primului război mondial, când se îndrăgostește fără leac de o asistentă medicală de la Crucea Roșie. Nu era tocmai un moment prielnic pentru o poveste de dragoste, însă atracția dintre ei a fost una copleșitoare.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »