VINERI, 20 MARTIE 2020

''Cântă, dansează, iubește'', o poveste de dragoste cu un strop de magie

Sara Paxton   cinemagia.ro

 Filmul urmărește povestea coregrafei Harper, a cărei fiice - și vedeta următoarei sale producții - Mirabella ia decizia de a renunța la spectacol pentru a se căsători cu playboy-ul Marco. Când Harper află noile priorități ale fiicei sale, este hotărâtă să-i arate acesteia că dragostea nu este un impediment în a avea o carieră. Din acel moment, situația ia o turnură neașteptată: În timp ce se îndrepta către nunta fiicei sale în Italia, Harper bea, fără să știe, un elixir, devenind mai tânără cu trei decenii. 

Cine ne poate explica cel mai bine toată povestea dacă nu unul dintre protagoniști?  Sara Paxton, care o interpretează pe Mirabella, ajută fanii să vadă dincolo de imaginea de ansamblu.  Actrița percepe filmul ca pe o ‘’comedie romantică”, având amprenta elementului de ‘’supranatural” .

Vedeta este de părere că pelicula, fiind una complexă, are potențialul de a mulțumi gusturile fiecăruia. "Există o mulțime de relații diferite. Există relația dintre mamă și fiică, există relația Mirabellei cu logodnicul ei, există romantismul reaprins dintre  Harper și tatăl Mirabellei [Ryan]."

Dacă asta nu îți stârnește interesul, ‘’există muzică și dans”, spune actrița, ‘’și are și părți amuzante”.

Pentru Paxton, adoptarea elementelor muzicale din Lovestruck a fost lucrul care a cucerit-o . "Am crescut cântând și dansând și făcând teatru muzical. Nu am făcut un film ca acesta, așa că m-am  gândit că va fi o experiență cu adevărat distractivă", spune ea, adăugând că distribuția a avut nevoie de o lună completă de repetiții pentru dansurile mai grele, pe lângă pregătirea vocală.

Fană a momentelor de musical încă din copilărie, frumoasa blondă a numit câteva dintre piesele ei preferate. "Am crescut urmărind Grease, West Side Story și Oklahoma! Așadar, pentru mine, este împlinirea unui vis din copilărie".

„Când mi-a fost prezentat proiectul, reacția mea a fost: ‘’Dumnezeule! O să fiu Sandy!”

Dacă ar fi să aleagă un singur moment preferat din film, Sara ar oferi premiul cel mare dansului ce încheie povestea.

"Numărul marelui dans final a fost uimitor. Au fost 25 de dansatori. A trebuit să învățăm toți pașii și să filmăm întreaga scenă într-o secvență. Nu te puteai opri. Este literalmente o scenă filmată cu trei camere."

În fllm, actorii reinterpretează piesele unor artiști renumiți, precum Madonna, Lady Gaga, Whitney Houston și Usher, dar sunt utilizate și câteva cântece originale.

 ''Cântă, dansează, iubește'' într-un cadru magic, vineri, 20 martie, de la 20:00, numai la Happy Channel.

COMENTARII

‘’Babel’’ - un film de Oscar, cu Brad Pitt și Cate Blanchett

acum 10 ore

Filmul ‘’Babel’’(2006), creația lui Alejandro González Iñárritu a schimbat fața cinematografiei mexicane, dintr-o zonă de interes de nișă către o industrie la nivel global.

Richard Gere îți spune tot ce vrei să știi despre ‘’Ofițer și gentleman’’

acum 7 zile

Richard Gere devine emoționat de fiecare dată când vorbește despre ‘’Ofițer și gentleman’’(1982). Multe amintiri îl leagă de acest film, nu numai de scenele în sine, ci și de ceea ce s-a întâmplat în afara platourilor de filmare.

''Formula dragostei'' - o comedie romantică despre...fuga de la altar!

acum 8 zile

Tristețea nu face parte din ‘’Formula dragostei’’(2018). Scenariul poate părea sensibil, însă filmul își propune să stârnească hohote de râs.

Leonardo DiCaprio și Kate Winslet, din nou împreună într-o dramă de excepție!

acum 14 zile

Te-au făcut să plângi de fiecare dată când le-ai urmărit tragica poveste în ‘’Titanic’’. Dar te-au făcut și să crezi și să speri. Te-ai fi gândit că cel mai iubit cuplu dintr-un film de dragoste poate reveni? Ei bine, Jack și Rose sunt de această dată... Frank și April Wheeler.

Rolul carierei în ‘’Jane Eyre’’! Fă cunoștință cu frumoasa Ruth Wilson

acum 21 zile

Ruth Wilson a atins faima odată cu filmul ‘’Jane Eyre’’ din 2006, în care a jucat alături de Toby Stephens. A continuat să cucerească publicul cu rolul ei în ‘’The Affair’’, în 2014.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »