VINERI, 20 MARTIE 2020

''Cântă, dansează, iubește'', o poveste de dragoste cu un strop de magie

Sara Paxton   cinemagia.ro

 Filmul urmărește povestea coregrafei Harper, a cărei fiice - și vedeta următoarei sale producții - Mirabella ia decizia de a renunța la spectacol pentru a se căsători cu playboy-ul Marco. Când Harper află noile priorități ale fiicei sale, este hotărâtă să-i arate acesteia că dragostea nu este un impediment în a avea o carieră. Din acel moment, situația ia o turnură neașteptată: În timp ce se îndrepta către nunta fiicei sale în Italia, Harper bea, fără să știe, un elixir, devenind mai tânără cu trei decenii. 

Cine ne poate explica cel mai bine toată povestea dacă nu unul dintre protagoniști?  Sara Paxton, care o interpretează pe Mirabella, ajută fanii să vadă dincolo de imaginea de ansamblu.  Actrița percepe filmul ca pe o ‘’comedie romantică”, având amprenta elementului de ‘’supranatural” .

Vedeta este de părere că pelicula, fiind una complexă, are potențialul de a mulțumi gusturile fiecăruia. "Există o mulțime de relații diferite. Există relația dintre mamă și fiică, există relația Mirabellei cu logodnicul ei, există romantismul reaprins dintre  Harper și tatăl Mirabellei [Ryan]."

Dacă asta nu îți stârnește interesul, ‘’există muzică și dans”, spune actrița, ‘’și are și părți amuzante”.

Pentru Paxton, adoptarea elementelor muzicale din Lovestruck a fost lucrul care a cucerit-o . "Am crescut cântând și dansând și făcând teatru muzical. Nu am făcut un film ca acesta, așa că m-am  gândit că va fi o experiență cu adevărat distractivă", spune ea, adăugând că distribuția a avut nevoie de o lună completă de repetiții pentru dansurile mai grele, pe lângă pregătirea vocală.

Fană a momentelor de musical încă din copilărie, frumoasa blondă a numit câteva dintre piesele ei preferate. "Am crescut urmărind Grease, West Side Story și Oklahoma! Așadar, pentru mine, este împlinirea unui vis din copilărie".

„Când mi-a fost prezentat proiectul, reacția mea a fost: ‘’Dumnezeule! O să fiu Sandy!”

Dacă ar fi să aleagă un singur moment preferat din film, Sara ar oferi premiul cel mare dansului ce încheie povestea.

"Numărul marelui dans final a fost uimitor. Au fost 25 de dansatori. A trebuit să învățăm toți pașii și să filmăm întreaga scenă într-o secvență. Nu te puteai opri. Este literalmente o scenă filmată cu trei camere."

În fllm, actorii reinterpretează piesele unor artiști renumiți, precum Madonna, Lady Gaga, Whitney Houston și Usher, dar sunt utilizate și câteva cântece originale.

 ''Cântă, dansează, iubește'' într-un cadru magic, vineri, 20 martie, de la 20:00, numai la Happy Channel.

COMENTARII

Tot ce trebuie să știi despre ''Eroii din Stația 19''! - Premiera vineri 8 mai, la Happy Channel

acum 18 zile

Eroii din Stația 19 spune povestea unui grup de tineri pompieri ai căror voață se împarte între misiunile lor de salvare periculoase și drame personale. Liderul echipei esteo femeie. Neînfricata Andy Hererra, interpretată de Jaina Lee Ortiz își îndrumă colegii spre victorie în orice bătălie.

''Sanditon'' - o adaptare modernă a ultimului roman scris de Jane Austen! Premiera, duminică, 26 aprilie, la Happy Channel!

acum 31 zile

Jane Austen a scris doar șase romane întregi înainte de a muri, la vârsta de 41 de ani în 1817. În ciuda producției sale relativ mici, adaptările poveștilor sale romantice în rândul filmelor britanice au un real succes. ‘’Sanditon’’ este o serie de opt părți, bazată pe ultimul roman al scriitoarei, rămas neterminat și care oferă o abordare mai modernă asupra lucrărilor lui Jane Austen.

''Eroii din Stația 19'', în curând la Happy Channel!

acum 40 zile

Scenarista serialului ‘’Eroii din Stația 19’’, Stacy McKee, îți spune tot ce vrei să știi despre povestea producției americane, într-un interviu.

Fă cunoștință cu Berk Atan, chipeșul actor din serialul ''Cennet''!

acum 42 zile

Berk Atan are un palmares remarcabil în industria modelingului din Turcia. În 2012, el a câștigat premiul „Modelul turc al anului”. Acela a fost momentul său de lansare, având în față o carieră extrem de promițătoare. Se bucură de celebritate făcând lucrurile care îi plac: actorie și modeling. Dar cum a început totul?

''Dragoste și război'' - O poveste de dragoste inspirată din fapte reale, cu Sandra Bullock și Chris O'Donnell!

acum 46 zile

‘’Dragoste și război’’(1996), filmul realizat de Richard Attenborough, se adresează iubitorilor romantismului. Scenariul este inspirat din experiențele reale trăite de scriitorul Ernest Hemingway în Italia, în timpul primului război mondial, când se îndrăgostește fără leac de o asistentă medicală de la Crucea Roșie. Nu era tocmai un moment prielnic pentru o poveste de dragoste, însă atracția dintre ei a fost una copleșitoare.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »