JOI, 05 DECEMBRIE 2019

Cât te costă să faci nunta la castel? La castelul din serialul ”Downton Abbey”

Cu o valoare de aproape 150 de milioane de lire englezești, Highclere Castle, impresionantul castel din serialul ”Downton Abbey”, este cât se poate de real și nu o construcție pe vreun platou de filmare. Acesta se află la doar 50 de minute de aeroportul Heathrow (Marea Britanie) și se întinde pe 400 de hectare.

De-a lungul timpului, acesta a fost folosit la filmările mai multor seriale și filme de lung metraj. Însă, pe lângă închirierea lui pentru filmări, prorietarii impresionantului castel au decis ca între pereții acestuia să poate intra nu doar actori, echipe de filmare și turiști, ci și… nuntași. Astfel, cei care doresc să aibă o nuntă de vis, la castel, ca niște adevărați prinți și prințese, pot închiria una dintre sălile castelului pentru nuntă.

Însă, prețul este unul pe măsură: pentru sala în care pot petrece între 100 și 150 de oameni, viitorii miri plătesc de la 25.000 de dolari în sus, în funcție de aranjament, meniu și alte detalii (conform informațiilor publicate pe siteul oficial).

Happy Channel difuzează serialul ”Downton Abbey” în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 12.00, câte două epizoade pe zi.

COMENTARII

Can Yaman versus Jason Momoa. Seamănă sau nu? Care dintre ei vi se pare mai frumos?

acum 13 ore

Pe Can Yaman îl puteți urmări la Happy Channel în serialul ”Vis de iubire”, difuzat în fiecare miercuri și joi, de la ora 20.00.

Sunt frați în serialul ”O nouă viață”, dar, în realitate, au devenit un cuplu

acum 1 zile

Pe Emily VanCamp și Chris Pratt îi puteți urmări la Happy Channel, în serialul ”O nouă viață”, difuzat în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 12.00.

”Mătușa Peruca”, din serialul „Îngerașul”, a fost desemnată ”Miss Tamaulipas”

acum 1 zile

Pe Nora Salinas o poți urmări la Happy Channel, în serialul ”Îngerașul”, difuzat de luni până vineri, ora 15.30.

”Acesta e singurul lucru stabil din viața mea”, mărturisește Alina Boz, protagonista serialului ”Ține-mă de mână”

acum 1 zile

Pe frumoasa Alina o puteți urmări lunea și marțea, de la ora 21.00, în serialul ”Ține-mă de mână”, difuzat în exclusivitate și în premieră în România de postul Happy Channel.

Iată ce spune Özge Özpirinçci despre personajul ei din ”Femeie în înfruntarea destinului”

acum 2 zile

Özge Özpirinçci a revenit la Happy Channel cu unul dintre cele mai iubite personaje: Bahar, protagonista din ”Femeie în înfruntarea destinului”, serial ajuns la cel de-al treilea sezon, difuzat în premieră și în exclusivitate în România de postul Happy Channel.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »