MIERCURI, 09 OCTOMBRIE 2019

Ce înseamnă ”Dragoste ca la carte”? Răspunsul, vineri, de la ora 20.00, la Happy Channel

  Vineri, la Happy, de la 20.00, sunteți invitați să urmăriți filmul  ”Dragoste ca la carte” („Mr. Fiction aka Love by The Book”), o poveste despre... portretul bărbatului ideal? 

Emma (Leah Renee) este o femeie care iubește poveștile cu zâne și poveștile de dragoste. Și ce face o pasionată de povești? Își deschide o librărie. Așa îl cunoaște pe bărbatul visurilor sale, Landon, care o copleșește cu daruri, întâlniri romantice, declarații de iubire.

La polul opus, sora Emmei care urmează să se căsătorească, este convinsă că iubirea înseamnă daruri multe și declarații siropoase. Dar, înainte de nuntă, ea are o revelație:  bărbatul potrivit este acela care îți este sprijin în orice moment al vieții.

Ce urmează? Aflați vineri seara, de la ora 20.00, în filmul ”Dragoste ca la carte” (SUA, 2014) „Mr. Fiction aka Love by The Book”.

Din distribuție: Leah Renee, Kristopher Turner, Cherilyn Wilson.

COMENTARII

Cine zice că Moș Crăciun nu poate fi un tânăr sexy?

acum 39 minute

Ne-am obișnuit cu toții cu un Moș Crăciun în vârtsă, cu barbă și plete albe și cu burtă. Dar, dacă Moșul ar fi un tânăr sexy?

Două profesoare se bat pentru a cuceri un tată singur și frumos foc. Marți, la Happy Channel

acum 3 ore

Happy Channel vă invită la o comedie dulce. ”Un Crăciun dulce” (”A Cookie Cutter Christmas”), marți, de la ora 17.00, la Happy Channel.

”Femeie în înfruntarea destinului”, sezonul 3. În curând, în exclusivitate la Happy Channel

acum 5 ore

Ce se va întâmpla cu Bahar, Sarp și copiii lor, veți afla, în curând, în cel de-al treilea sezon al serialului „Femeie în înfruntarea destinului” (”Kadin„/”Woman”), difuzat în premieră și în exclusivitate de postul Happy Channel.

”Clona” și alte super-seriale, în curând, la Happy Channel

acum 2 zile

Happy Channel vă pregătește super-surprize! În curând, veți putea urmări seriale noi, seriale de referință și o revenire mult așteptată.

Află povestea lui Holly, o copilă care reușește să se bucure din nou de Crăciun, după pierderea mamei sale

acum 3 zile

Luni, de la ora 17.00, la Happy Channel aflați emoționanta poveste a unei copile de doar 6 ani, care trece printr-o traumă, după moartea mamei sale.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »