MIERCURI, 17 APRILIE 2019

Ce lucruri nebunești sunt în stare să facă îndrăgostiții? Aflați în seara asta, la Happy

Vă invităm să râdeți și să vă îndrăgostiți la prima vedere, vineri, de la 20.00, la Happy Channel. Vă invităm să trăiți toate acestea alături de personajele din ”Sfaturi în dragoste” (”Anything Else”), o comedie romantică de excepție, ce poartă semnătura incofundabilă a regizorului Woody Allen. 

Jerry Falk, un scriitor din New York, se îndrăgostește nebunește la prima vedere Amanda, o femeie lipsită de prejudecăți. El își dă seama că trebuie să iasă din zona sa de confort și să își dea silința ca relația aceasta să funcționeze. Amanda are o serie de frustrări printre care și teama de a avea o relație serioasă. În viața celor doi intervine Paula, mama Amandei. Aceasta care decide să se mute la New York și să devină cântăreață de cabaret.

Un film cu: Woody Allen, Jason Biggs, Christina Ricci, Danny DeVito.

”Sfaturi în dragoste” (”Anything Else”), vineri seara, de la ora 20.00, la Happy Channel, o comedie despre ce lucruri nebunești sunt în stare să facă îndrăgostiții.

COMENTARII

”Nu mă simt confortabil în aceste scene”, spune frumușelul Çağatay Ulusoy despre secvențele în care trebuie să se sărute

acum 28 minute

Iată ce spune frumușelul Çağatay Ulusoy, din ”Feriha”, despre secvențele în care trebuie să se sărute.

Cât de talentată este micuța Isabella din serialul ”ELIF”. Ascult-o cum cântă!

acum 1 zile

Pe Isabella Damla Güvenilir o puteți urmări de luni până vineri, de la ora 18.00, în cel mai nou sezon al serialului ”ELIF”, difuzat în exclusivitate de postul Happy Channel.

Osvaldo Rios, cu mustață. Actorul din telenovela ”Triumful dragostei” este de nerecunoscut!

acum 3 zile

Declarată telenovela cu cea mai mare audiență, ”Triumful dragostei” se difuzează la postul de televiziune Happy Channel de luni până vineri, de la ora 15.30.

”Fast Food”, o comedie neagră, cu Drew Barrymore, duminică, la Happy

acum 3 zile

Îi va spune sau nu Dorian că, de fapt, el este fiul vitreg al bărbatului cu care Sally a rămas însărcinată? Aflați duminică, de la ora 20.00, în filmul ”Fast food”.

O imagine cât 1000 de cuvinte! Mamă și fiică în ”Elif”, bune prietene, în realitate

acum 4 zile

Pe Isabella Damla Güvenilir și Selin Sezgin le puteți urmări de luni până vineri, de la ora 18.00, în cel mai nou sezon al serialului ”ELIF”, difuzat în exclusivitate de postul Happy Channel.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »