DUMINICA, 05 MARTIE 2017

Cea mai premiată telenovelă din America Latină - Tres Veces Ana- vine la Happy Channel! Marea Premieră, luni 6 Martie

Primăvara vine cu o nouă premieră la Happy Channel! Luni, 6 martie, de la ora 17:00, unul dintre cele mai iubite cupluri, Angelique Boyer și Sebastian Rulli, vin la Happy Channel în super producția Televisa “De trei ori Ana” (“Tres Veces Ana”).

Alături de Angelique Boyer și Sebastian Rulli, din distribuția serialului “De trei ori Ana” (“Tres Veces Ana”) fac parte actori excepționali: Susana Dosamantes, Pedro Moreno, David Zepeda, Eric Del Castilo, Laisha Wilkins și Blanca Guerra.

Piesa din genericul de început, “Se puede amar”, este compusă și interpretată de celebrul Pablo Alboran, iar piesa de pe genericul de final, “Me Duele Tu Ausencia”, este interpretată de David Zepeda.

Producția mexicană “De trei ori Ana” (“Tres Veces Ana”) este nominalizată de 11 ori la Premiile TVyNovelas 2017, printre care: cea mai bună actriță (Angelique Boyer), cel mai bun actor, (Sebastian Rulli), cei mai buni actori principali și secundari, cea mai bună muzică (Pablo Alboran - “Se puede amar”), dar și cel mai bun cast.

Angelique Boyer realizează un triplu rol, intrepretând 3 surori identice, dar cu personalități total diferite: Ana Lucía, Ana Leticia şi Ana Laura. Despre “De trei ori Ana” (“Tres Veces Ana”), Angelique Boyer spune că a fost un vis devenit realitate:

Cred că fiecare actor visează la un proiect în care poți dezvolta trei personalități diferite. Este un proiect unic în viață, așadar am valorificat fiecare moment petrecut pe platourile de filmare. Ana Laura este preferata mea. Ca actriță, până acum nu am mai interpretat un personaj cu probleme fizice. Este bun personaj care dă dovadă de multă iubire și respect. Actoricește, am descoperit lucruri noi odată cu acest rol. Atunci când te pui în pielea unei persoane cu incapacități fizice începi să o înțelegi cu adevărat. Este o fire retrasă pe care am vazut-o cum își deschide aripile și devine femeie. A fost minunat!”, spune Angelique Boyer pentru Happy Channel.

Din 6 martie, de luni până vineri, de la ora 17:00, telespectatorii vor umări povestea fascinantă a trei surori pe care destinul le aduce din nou îmăreună, în “De trei ori Ana” (“Tres Veces Ana”), la Happy Channel!

Sinopsis

Ana Lucía, Ana Leticia și Ana Laura sunt triplete identice, dar cu personalități total diferite. Părinții lor au murit într-un accident de mașină când erau mici. Se credea că Ana Lucía s-a înecat în râul în care a cazut mașina familiei, iar Ana Leticia și Ana Laura au supraviețuit. O localnică, Soledad, care suferea după pierderea fiicei sale mai mici, o găsește pe Ana Lucía în râu și o crește ca pe propria fiică.

După ani și ani, Ana Laura devine o tânără dulce, dar liniștită și singuratică care își dorește să își găsească sora, refuzând să creadă că a murit. În timpul accidentului și-a pierdut un picior. Se îndrăgostește de Ramiro, dar nu se simte vrednică de iubirea lui și crede că lui îi este doar milă de ea.

În schimb, Ana Leticia se transformă într-o tânără fermecătoare, însă egoistă și manipulatoare, care vrea să fie tot timpul în centrul atenției, mai ales a bunicii lor, Ernestina, și unchiului lor, Mariano, îngerii lor păzitori. Ea se aliază cu Iñaki, care devine iubitul și complicele ei în intrigi și înșelătorii.

În San Nicolas, Ana Lucía îl întâlnește pe Santiago (în realitate Marcelo), care a suferit un accident în urma căruia și-a pierdut memoria și nu mai știe nimic despre identitatea sau trecutul lui. Santiago duce o viață simplă, fiind șofer de taxi.

Soledad nu vrea să o știe pe Ana Lucía în apropierea lui Santiago și pleacă în Mexico City… însă legăturile de sânge sunt foarte puternice, iar destinul le readuce împreună pe cele trei surori într-un mod neașteptat.

Cast
• Angelique Boyer - Ana Lucía / Ana Leticia / Ana Laura
• Sebastian Rulli - Santiago / Marcelo
• David Zepeda - Ramiro
• Susana Dosamantes - Ernestina
• Blanca Guerra - Soledad
• Pedro Moreno - Iñaki
• Eric Del Castillo - Evaristo
• Ana Bertha Espin - Remedios
• Otto Sirgo - Rodrigo
• Laisha Wilkins - Jennifer

COMENTARII

S-au îndrăgostit la prima vedere când filmau pentru serialul ”Iffet”

acum 19 ore

Pe Deniz Çakir și Ibrahim Celikkol îi puteți urmări la Happy Channel, în „Iffet”, serial turcesc difuzat de postul Happy Channel, sâmbătă și duminică, de la ora 09.00.

”Mănâncă, joacă-te, iubește”, vineri, la Happy Channel

acum 21 ore

Vineri seară, de la ora 20.00, la Happy Channel puteți urmări filmul ”Mănâncă, joacă-te, iubește” (”Eat, Play, Love”).

Copila din ”Femeie în înfruntarea destinului” , la nici 11 ani, a jucat, deja, în șase seriale și două filme pentru marele ecran

acum 23 ore

Pe Kübra Süzgün o puteți urmări, lunea și marțea, de la ora 20.00, în cel de-al treilea sezon al unuia dintre cele mai iubite seriale turcești: ”Femeie în înfruntarea destinului”(”Kadin”/”Woman”), difuzat în premieră și în exclusivitate de postul de televiziune Happy Channel.

A fost dansatoare, înainte de a deveni actriță. Ea este Demet Özdemir, alias Sanem, din ”Vis de iubire”

acum 3 zile

Pe Demet Özdemir o puteți urmări la Happy Channel, în serialul ”Vis de iubire”, difuzat de Happy Channel miercurea și joia, de la ora 20.00, câte două episoade.

Audiențe record pentru ”Neveste disperate”. Este declarat cel mai urmărit serial din lume!

acum 3 zile

”Neveste disperate” a fost declarat cel mai urmărit program din lume adresat femeilor.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »