MIERCURI, 19 SEPTEMBRIE 2018

”Chihuahua din Berverly Hills 3”. Aventurile patrupezilor continuă, la Happy Channel

Aventurile celor doi căței, Chloe și Papi, continuă. Patrupezii din rasa chihuahua, care duc o viață de lux Beverly Hills, trec prin noi întâmplări. În partea a treia a seriei, protagoniștii se mută într-un luxos hotel, cu tot cu puii lor, cinci la număr. Asta pentru că stăpânii lor, Rachel și Sam, decid să nu mai trăiască în vila mătușii lui Rachel. Odată mutați, puii lui Chloe și Papi trebuie să meargă la… școala de căței.

Filmul prezintă situațiile, uneori amuzante, prin care trec atât câinii, cât și stăpânii lor. Care sunt acestea, aflați sâmbătă, 22 septembrie, de la ora 18.00, la Happy Channel, în filmul ”Chihuahua din Berverly Hills3” (”Beverly Hills Chihuahua 3: Viva La Fiesta! ”).

COMENTARII

Cum se traduce numele protagonistului din ”Legea familiei”? Iată ce înseamnă ”Bulut”

acum 20 minute

Pe Aras Bulut îl puteți urmări în fiecare miercuri și joi, de la ora 20.00, în ”Legea familiei”, serialul numărul 1 al Turciei, difuzat în ROmânia, în eclusivitte, de postul Happy Channel.

Cine e copila aceasta cu bucle? O recunoașteți? O vedeți la Happy Channel

acum 1 ore

Îmbrăcată ca un fulg de nea la o serbare școlară. Cine să fie, oare, copila cu bucle din imaginea de mai sus? O recunoașteți? Vă dăm un indiciu: o puteți vedea la Happy Channel, de luni până vineri! Ei, ați ghicit? Răspunsul, mai jos, în articol. * * *...

Iată cum arăta copila din serialul ”ELIF” la doar câțiva anișori. Zici că era o păpușă

acum 1 zile

Serialul turcesc ”Elif” se difuzează de luni până vineri, la Happy Channel, de la ora 13.30, câte două episoade.

”Pasărea Spin”, de marți, până vineri, la Happy Channel

acum 2 zile

"Pasărea spin”, miniseria câștigătoare a 4 Globuri de Aur și a 6 premii Emmy, se poate vedea la Happy Channel. De marți, 19 febuarie, și până vineri, 22 februarie, de la ora 15.30, la Happy aveți o emoționantă poveste a unei iubiri interzise.

Aras Bulut din ”Legea familiei” a fost desemnat „Cel mai bun actor al anului 2018”

acum 2 zile

Pe Aras Bulut îl puteți urmări în serialul ”Legea Familiei”, difuzat în exclusivitate în România de postul Happy Channel, în zilele de miercuri și joi, de la ora 20.00.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »