JOI, 21 NOIEMBRIE 2019

Christina Ricci și Danny DeVito, într-o super-comedie, sâmbătă, la Happy Channel

”Sfaturi în dragoste” (”Anything Else”) este comedia romantică de excepție pe care Happy Channel vă invită să o urmăriți sâmbătă, de la 20.00. Pelicula, ce poartă semnătura incofundabilă a regizorului Woody Allen, îi are în distribuție pe Woody Allen, Jason Biggs, Christina Ricci, Danny DeVito.

Jerry Falk este un scriitor din New York care se îndrăgostește la prima vedere de Amanda, o femeie… lipsită de prejudecăți. El își dorește o relație de lungă durată cu aceasta, așa că își dă toată silința să facă această relație să funcționeze. De cealaltă parte, Amanda are o serie de frustrări printre care și teama de a avea o relație serioasă. Apare, însă, o problemă neașteptată: Paula, mama Amandei. Femeia decide să se mute la New York, să devină cântăreață de cabaret, iar pentru asta are nevoie de ajutorul fiicei sale.

”Sfaturi în dragoste” (”Anything Else”), sâmbătă seara, de la ora 20.00, la Happy Channel, o comedie în stilul Woody Allen.

COMENTARII

Un tată ar face absolut orice pentru fiica lui!

acum 1 zile

”Eroul meu de Crăciun” (”A Christmas Hero”) este povestea unei fetițe care face posibilă iubirea dintre doi adulți. Dintre tatăl ei și… o altă femeie. Aceasta este, pe scurt, povestea filmului pe care îl puteți urmări la Happy Channel luni, de la ora 17.00, în cadrul maratonului filmelor de Crăciun.

”Îngerașul” aduce energia, iubirea și buna dispoziție la Happy Channel

acum 2 zile

Îngerașul”, o poveste de viață, un serial plin de umor și de iubire se va vedea, în curând, la Happy Channel.

Lansat la 1 decembrie 2019, filmul ”Căsuța de Crăciun” se difuzează, în premieră, la Happy Channel

acum 2 zile

Postul Happy Channel a pregătit telespectatorilor săi o premieră! Lansat la 1 decembrie 2019, filmul ”Căsuța de Crăciun” (”The Christmas Chalet”, Canada, 2019) va fi difuzat în premieră, sâmbătă, de la ora 20.00, la Happy.

Efortul făcut echipa de filmare pentru realizarea serialului ”Clona”

acum 3 zile

În curând, unul dintre cele mai urmărite seriale braziliene va fi difuzat și la Happy Channel. În 2001, anul lansării în Brazilia, ”Clona” a avut peste 32 de milioane de telespectatori care au urmărit cu sufletul la gură povestea iubirii interzise dintre Jade și Lucas.

”O mamă de Crăciun”, dorința unei copile de 11 ani, devenită realitate

acum 4 zile

Happy Channel vă invită să urmăriți un film emoționant: ”O mamă de Crăciun” (”A Mom for Christmas”), vineri, ora 20.00, la Happy Channel (în reluare, duminică, ora 14.00).

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »