LUNI, 09 DECEMBRIE 2019

Cine zice că Moș Crăciun nu poate fi un tânăr sexy?

Ne-am obișnuit cu toții cu un Moș Crăciun în vârtsă, cu barbă și plete albe și cu burtă. Dar, dacă Moșul ar fi un tânăr sexy? Ei bine, Happy Channel vă invită să vedeți ce se întâmplă când un tânăr frumos și bine făcut devine Moș Crăciun. ”În căutarea lui Moş Crăciun” (”Desperately Seeking Santa”), joi, de la ora 17.00, la Happy Channel.

Jennifer lucrează într-un mall din Boston. Fata speră să își impresioneze șefii și le propune ca, de Crăciun, clinenții care trec pragul magazinului să descopere un Moș Crăciun diferit: mai plin de viață, mai glumeț, diferit de cel pe care magazinul îl folosea an de an și de care clienții s-au plictisit. Un Moș… tânăr și sexy. Acesta, crede Jennifer, va fi unul dintre punctele de atracție ale magazinului și, astfel, vânzările pot crește, căci nu puțini vor fi cei care vor veni în magazin să vadă minunea cu ochii lor.

Șefilor le place ideea, așa că Jennifer organizează un… casting. David Morretti, un localnic care încearca să își salveze afacerea de familie, este cel care trece probele de casting și, astfel devine Moșul mult dorit. Însă, pe parcurs, se dovedește că firma pentru care Jennifer lucrează este fix cea care încearcă să ruineze afacerea familiei lui David.

”În căutarea lui Moş Crăciun” (”Desperately Seeking Santa”), joi, de la ora 17.00, la Happy Channel. Distribuție: Laura Vandervoort, Nick Zano, Paula Brancati.

COMENTARII

Can Yaman versus Jason Momoa. Seamănă sau nu? Care dintre ei vi se pare mai frumos?

acum 13 ore

Pe Can Yaman îl puteți urmări la Happy Channel în serialul ”Vis de iubire”, difuzat în fiecare miercuri și joi, de la ora 20.00.

Sunt frați în serialul ”O nouă viață”, dar, în realitate, au devenit un cuplu

acum 1 zile

Pe Emily VanCamp și Chris Pratt îi puteți urmări la Happy Channel, în serialul ”O nouă viață”, difuzat în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 12.00.

”Mătușa Peruca”, din serialul „Îngerașul”, a fost desemnată ”Miss Tamaulipas”

acum 1 zile

Pe Nora Salinas o poți urmări la Happy Channel, în serialul ”Îngerașul”, difuzat de luni până vineri, ora 15.30.

”Acesta e singurul lucru stabil din viața mea”, mărturisește Alina Boz, protagonista serialului ”Ține-mă de mână”

acum 1 zile

Pe frumoasa Alina o puteți urmări lunea și marțea, de la ora 21.00, în serialul ”Ține-mă de mână”, difuzat în exclusivitate și în premieră în România de postul Happy Channel.

Iată ce spune Özge Özpirinçci despre personajul ei din ”Femeie în înfruntarea destinului”

acum 2 zile

Özge Özpirinçci a revenit la Happy Channel cu unul dintre cele mai iubite personaje: Bahar, protagonista din ”Femeie în înfruntarea destinului”, serial ajuns la cel de-al treilea sezon, difuzat în premieră și în exclusivitate în România de postul Happy Channel.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »