VINERI, 23 NOIEMBRIE 2018

Clive Owen și Juliette Binoche se întrec, la Happy Channel, în ”Cuvinte și imagini”

”Cuvinte și imagini” (”Words and Pictures”) este filmul pe care Happy Channel vă invită să îl urmăriți duminică, 25 noiembrie, de la ora 20.00.

Jack Marcus (Clive Owen) este profesor de literatură, fost scriitor în prezent aflat în pană de inspirație. Din păcate, asta nu e singurul său necaz! Problemele cu alcoolul l-au făcut să-și piardă credibilitatea în față fiului și a colegilor săi. Dina Delsanto (Juliette Binoche) este o pictoriță talentată, măcinată de o artrită reumatoidă. Ea ajunge să predea la aceeași școală cu Jack.

De la câteva schimburi de replici inițiate de Jack, se junge la o încercare de apropiere sentimentală între cei doi. Din cauza problemelor lui, Jack este pe punctul de a-și rata și cariera lui profesor. În efortul de a-și salva atât postul cât și revista literară a școlii, el inițiază un război între cuvinte și imagini și implicit între cele două catedre: cea condusă de el și cea condusă de Dina.

Din distribuție: Clive Owen, Juliette Binoche și Bruce Davison.

COMENTARII

Cum se traduce numele protagonistului din ”Legea familiei”? Iată ce înseamnă ”Bulut”

acum 4 ore

Pe Aras Bulut îl puteți urmări în fiecare miercuri și joi, de la ora 20.00, în ”Legea familiei”, serialul numărul 1 al Turciei, difuzat în ROmânia, în eclusivitte, de postul Happy Channel.

Cine e copila aceasta cu bucle? O recunoașteți? O vedeți la Happy Channel

acum 5 ore

Îmbrăcată ca un fulg de nea la o serbare școlară. Cine să fie, oare, copila cu bucle din imaginea de mai sus? O recunoașteți? Vă dăm un indiciu: o puteți vedea la Happy Channel, de luni până vineri! Ei, ați ghicit? Răspunsul, mai jos, în articol. * * *...

Iată cum arăta copila din serialul ”ELIF” la doar câțiva anișori. Zici că era o păpușă

acum 1 zile

Serialul turcesc ”Elif” se difuzează de luni până vineri, la Happy Channel, de la ora 13.30, câte două episoade.

”Pasărea Spin”, de marți, până vineri, la Happy Channel

acum 2 zile

"Pasărea spin”, miniseria câștigătoare a 4 Globuri de Aur și a 6 premii Emmy, se poate vedea la Happy Channel. De marți, 19 febuarie, și până vineri, 22 februarie, de la ora 15.30, la Happy aveți o emoționantă poveste a unei iubiri interzise.

Aras Bulut din ”Legea familiei” a fost desemnat „Cel mai bun actor al anului 2018”

acum 2 zile

Pe Aras Bulut îl puteți urmări în serialul ”Legea Familiei”, difuzat în exclusivitate în România de postul Happy Channel, în zilele de miercuri și joi, de la ora 20.00.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »