JOI, 13 IUNIE 2019

”Coco, înainte de Chanel” filmul cu 24 de nominalizări la festivalurile de film, sâmbătă, la Happy Channel

Când spui Coco Chanel, spui eleganță, rafinament, sensibilitate. Sâmbătă, de la ora 20.00, postul Happy Channel vă invită să urmăriți un film de excepție despre viața lui Coco Chanel, renumita creatoare de modă.

Pelicula ”Coco, înainte de Chanel” a avut 24 de nominalizări festivaluri de film de prestigiu, printre care Oscar (pentru costume) și premiile BAFTA. Bazat parțial pe lucrarea biografică "L'irreguliere" a autorului Edmonde Charles-Roux, filmul are în palmares cinci premii importante, printre care un premiu Cesar pentru cele mai bune costume.

Pe numele ei real Gabrielle Bonheur Chanel, Coco Chanel provine dintr-o familie săracă. Înzestrată cu o personalitate puternică și cu idei inovatoare, ea a reușit să devină un nume cunoscut pe întreg mapamondul. Filmul ”Coco înainte de Chanel” (”Coco avant Chanel”) urmărește copilăria nefericită și prima parte a vieții celebrei creatoare de modă franceze. După ce lucrează ca și cântăreață într-o cafenea pariziană și cusătoreasă în atelierul unui croitor de provincie, tânăra Gabrielle devine protejata bogatului Etienne Balsan și prietena fostei iubite a acestuia. Îndrăgostită de atrăgătorul englez Arthur Capel, nonconformistă și rebelă, feministă și încăpățânată, Gabrielle "Coco" Chanel își manifestă talentul de designer vestimentar creând inițial pălării pentru doamnele din Paris și apoi haine simple cu o croială masculină, caracterizate prin stil și eleganță.

Povestea creatoarei o puteți urmări sâmbătă seara, de la ora 20.00, la Happy Channel, în filmul ”Coco înainte de Chanel” (”Coco avant Chanel”). Din distribuție:  Audrey Tautou, Benoît Poelvoorde, Alessandro Nivola.

COMENTARII

Ea transformă nunta într-o poveste. El vrea ceva simplu și ieftin. Povestea lor, sâmbătă, la Happy

acum 2 zile

Sâmbătă, de la ora 20.00, Happy Channel vă invită să aflați o poveste... cam încurcată. Este povestea unui cuplu în care ea visează la nuntă cu fast, el, în schimb, crede că nunta trebuie să fie cât mai simplă.

Audrey Tautou, într-un super-film, în seara asta, la Happy Channel

acum 2 zile

”Delicatețe”, un film cu Audrey Tautou, François Damiens, Bruno Todeschini.

Cine este copila asta dulce cu două codițe? A apărut în numeroase seriale

acum 2 zile

Pe Dilan Cicek Deniz o puteți urmări la Happy Channel în rolul Senei , în serialul ”Legea familiei”, difuzat miercurea și joia, de la ora 20.00.

Thalia, despre copilăria ei: ”E ca și cum aș fi avut CINCI MAME”

acum 4 zile

Pe Thalia o puteți urmări, de luni până vineri, de la ora 15.00, la Happy Channel, în serialul ”Marimar”.

Un simplu anunț i-a schimbat viața lui Fábio Assunção, alias Arthur din ”O Cenușăreasă la Rio”

acum 4 zile

Pe Fábio Assunção îl puteți urmări de luni până vineri, la ora 13.00, la Happy Channel, în serialul ”O Cenușăreasă la Rio”, în rolul lui Arthur.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »