JOI, 13 IUNIE 2019

”Coco, înainte de Chanel” filmul cu 24 de nominalizări la festivalurile de film, sâmbătă, la Happy Channel

Când spui Coco Chanel, spui eleganță, rafinament, sensibilitate. Sâmbătă, de la ora 20.00, postul Happy Channel vă invită să urmăriți un film de excepție despre viața lui Coco Chanel, renumita creatoare de modă.

Pelicula ”Coco, înainte de Chanel” a avut 24 de nominalizări festivaluri de film de prestigiu, printre care Oscar (pentru costume) și premiile BAFTA. Bazat parțial pe lucrarea biografică "L'irreguliere" a autorului Edmonde Charles-Roux, filmul are în palmares cinci premii importante, printre care un premiu Cesar pentru cele mai bune costume.

Pe numele ei real Gabrielle Bonheur Chanel, Coco Chanel provine dintr-o familie săracă. Înzestrată cu o personalitate puternică și cu idei inovatoare, ea a reușit să devină un nume cunoscut pe întreg mapamondul. Filmul ”Coco înainte de Chanel” (”Coco avant Chanel”) urmărește copilăria nefericită și prima parte a vieții celebrei creatoare de modă franceze. După ce lucrează ca și cântăreață într-o cafenea pariziană și cusătoreasă în atelierul unui croitor de provincie, tânăra Gabrielle devine protejata bogatului Etienne Balsan și prietena fostei iubite a acestuia. Îndrăgostită de atrăgătorul englez Arthur Capel, nonconformistă și rebelă, feministă și încăpățânată, Gabrielle "Coco" Chanel își manifestă talentul de designer vestimentar creând inițial pălării pentru doamnele din Paris și apoi haine simple cu o croială masculină, caracterizate prin stil și eleganță.

Povestea creatoarei o puteți urmări sâmbătă seara, de la ora 20.00, la Happy Channel, în filmul ”Coco înainte de Chanel” (”Coco avant Chanel”). Din distribuție:  Audrey Tautou, Benoît Poelvoorde, Alessandro Nivola.

COMENTARII

Tot ce trebuie să știi despre ''Eroii din Stația 19''! - Premiera vineri 8 mai, la Happy Channel

acum 24 zile

Eroii din Stația 19 spune povestea unui grup de tineri pompieri ai căror voață se împarte între misiunile lor de salvare periculoase și drame personale. Liderul echipei esteo femeie. Neînfricata Andy Hererra, interpretată de Jaina Lee Ortiz își îndrumă colegii spre victorie în orice bătălie.

''Sanditon'' - o adaptare modernă a ultimului roman scris de Jane Austen! Premiera, duminică, 26 aprilie, la Happy Channel!

acum 37 zile

Jane Austen a scris doar șase romane întregi înainte de a muri, la vârsta de 41 de ani în 1817. În ciuda producției sale relativ mici, adaptările poveștilor sale romantice în rândul filmelor britanice au un real succes. ‘’Sanditon’’ este o serie de opt părți, bazată pe ultimul roman al scriitoarei, rămas neterminat și care oferă o abordare mai modernă asupra lucrărilor lui Jane Austen.

''Eroii din Stația 19'', în curând la Happy Channel!

acum 46 zile

Scenarista serialului ‘’Eroii din Stația 19’’, Stacy McKee, îți spune tot ce vrei să știi despre povestea producției americane, într-un interviu.

Fă cunoștință cu Berk Atan, chipeșul actor din serialul ''Cennet''!

acum 48 zile

Berk Atan are un palmares remarcabil în industria modelingului din Turcia. În 2012, el a câștigat premiul „Modelul turc al anului”. Acela a fost momentul său de lansare, având în față o carieră extrem de promițătoare. Se bucură de celebritate făcând lucrurile care îi plac: actorie și modeling. Dar cum a început totul?

''Dragoste și război'' - O poveste de dragoste inspirată din fapte reale, cu Sandra Bullock și Chris O'Donnell!

acum 52 zile

‘’Dragoste și război’’(1996), filmul realizat de Richard Attenborough, se adresează iubitorilor romantismului. Scenariul este inspirat din experiențele reale trăite de scriitorul Ernest Hemingway în Italia, în timpul primului război mondial, când se îndrăgostește fără leac de o asistentă medicală de la Crucea Roșie. Nu era tocmai un moment prielnic pentru o poveste de dragoste, însă atracția dintre ei a fost una copleșitoare.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »