VINERI, 08 NOIEMBRIE 2019

Cum ar trebui să fie un ”Crăciun ca la carte”?

Duminică, ora 14.00, Happy Channel vă invită să aflați cum ar trebui să fie un ”Crăciun ca la carte” de la trei oameni care descoperă adevăratul spirit al Crăciunului. Rachel, Joy și Jack sunt cele trei personaje ale filmului ”Crăciun ca la carte” (”A Joyous Christmas”), difuzat duminică, de la ora 14.00, de postul Happy Channel.

Rachel (Natalie Knepp) este o scriitoare de succes. În preajma Sărbătorilor, ea pornește într-un turneu de promovare a celei mai secente sale cărți ”First Me!”. Ultia oprire a turneului este chiar în orașul natal, deși ea nu are niciun chef să calce acolo. Ceea ce ea nu știe este că această călătorie îi va schimba total viața datorită unor străini: Jack (Michael Rady) și Joy (Bonnie Bedelia). Cei doi, practic, îi salvează viața femeii. Împreună, cei trei descoperă magia și adevăratul sens al Crăciunului.

”Crăciun ca la carte” (”A Joyous Christmas”), duminică, de la ora 14.00, de postul Happy Channel.

COMENTARII

Un bărbat sărbătorește Crăciunul în fiecare zi

acum 1 zile

Întreaga poveste a ciudatului bărbat o aflați luni, ora 17.00, la Happy Channel, urmărind filmul “Craciun zi de zi” („Forever Christmas").

Poveste de dragoste cu Warren Beatty și Annette Bening. Duminică, la Happy

acum 1 zile

Duminică, de la ora 20.00, Happy Channel vă invită să fiți martorii o emoționantă ”Poveste de dragoste”, un film cu Warren Beatty și Annette Bening în rolurile principale.

O mai știți pe Kelly din ”Beverly Hills 90210”? O puteți revedea, duminică, la Happy Channel

acum 1 zile

Duminică, de la ora 14.00, telespectatorii o pot revedea pe fruomasa blondă într-un alt rol: acela al unei femei obsedate de muncă, în filmul ”Holidaze: Din nou acasă” (”Holidaze”).

9 întrebări pentru protagonista serialului ”ELIF”

acum 1 zile

Isabella Damla Güvenilir, protagonista serialului ”ELIF”, i-a acordat un interviu lui Vlad Gherman și echipei Happy Channel. Iată, mai jos, câteva întrebări și răspunsuri scurte:

Özge Özberk, protagonista serialului ”A doua șansă”, și-a arătat tatuajul

acum 2 zile

Pe Özge Özberk o puteți urmări la Happy Channel, dând viață personajului Deniz Öztuna din serialul ”A doua șansă”, difuzat de luni până vineri, de la ora 12.00.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »