JOI, 12 SEPTEMBRIE 2019

Cum se anunță vremea pentru șeful îndrăgostit de fata de la ”Vremea”?

Deb este meteorolog de profesie. Ea se pregătește să își dea doctoratul, când primește o ofertă de nerefuzat: un tânăr și frumos director de știri îi propune să prezinte vremea. Ea acceptă, însă nu se aștepta la ce urmează: frumusețea ei cucerește nu doar inimile telespectatorilor, ci și pe cea a șefului ei. Astfel, Deb se află în mijlocul unei… furtuni… sentimentale: ea dorește să își dea doctoratul și, totodată, inima îi spune că ar trebui să își urmeze șarmantul șef.

Ce va decide ”fata de la meteo”, aflați vineri, de la ora 20.00, la Happy Channel, urmărind filmul ”Înnorat cu șanse de dragoste” (”Cloudy with a Chance of Love”).

Un film cu Katie Leclerc, Michael Rady, Floriana Lima.

COMENTARII

Serialul ”Menajere ambițioase” ajunge la final. Iată ce urmează la Happy Channel

acum 13 ore

Marți, 17 septembrie, lde la ora 22.00, la Happy Channel veți putea urmări ultimul episod din ”Menajere ambițioase”, serialul produs de Eva Longoria.

Protagonista din ”Minciuna” se află în topul „50 cei mai frumoși oameni din lume”, realizat de faimoasa publicație „People”

acum 15 ore

Pe Kate del Castillo o puteți urmări la Happy Channel în telenovela ”Minciuna”, difuzată de luni până vineri, de la ora 15.00.

Iată de ce refuză protagonista din ”O Cenușăreasă la Rio” să își schimbe culoarea părului cu vopsea permanentă

acum 3 zile

Marina Ruy Barbosa, frumoasa protagonistă a serialului brazilian ”O Cenușăreasă la Rio”, este mândră de podoaba ei capilară.

Debutul ca actor al lui Guy Ecker: a jonglat cu ouă într-o reclamă pentru un fast-food

acum 5 zile

Guy Ecker poate fi urmărit la Happy Channel în telenovela ”Minciuna”, difuzată de happy Channel de luni până vineri, de la ora 15.00.

Alături de marile staruri de la Hollywood. Protagonista serialului ”O Cenușăreasă la Rio” a participat la cel mai mare festival de modă

acum 5 zile

Pe Marina Ruy Barbosa o puteți urmări la Happy Channel în rolul principal din serialul ”O Cenușăreasă la Rio”, difuzat de luni până vineri, de la ora 13.00.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »