VINERI, 08 MARTIE 2019

Cum trebuie să fie bărbatul ideal? Un romantic incurabil, sau unul care să-ți fie alături necondiționat? Răspunsul, în seara asta, la Happy, de la 20.00

V-ați întrebat cum trebuie să fie bărbatul ideal? Romantic, sau un sprijin de încredere? Răspunsul îl aclați în seara asta, la Happy, de la 20.00, în filmul ”Dragoste ca la carte” („Mr. Fiction aka Love by The Book”).

Emma (Leah Renee) iubește poveștile cu zâne și poveștile de dragoste. Din acest motiv, ea decide să își deschidă o librărie. În librăria ei îl cunoaște pe bărbatul visurilor sale, Landon, care o copleșește cu daruri, întîlniri romantice, declarații de iubire.

Sora Emmei se pregătește de nuntă, însă, cu puțin timp înainte de momentul în care urma să spună ”Da”, apar probleme în relația sa cu viitorul mire. Văzându-I pe cei doi, Emma realizează că bărbatul potrivit nu este cel care te copleșește cu daruri și declarații siropoase de iubire, ci acela care îți este sprijin în orice moment al vieții.

În același timp, afacerea ei începe să ”scrârțâie”… Emma încearcă să își salveze afacerea apelând la un consultant financiar. Ce se va întâmpla între ea și cel care o ajută să își salveze afacerea, descoperiți vineri seara, de la ora 20.00, în filmul ”Dragoste ca la carte” (SUA, 2014) „Mr. Fiction aka Love by The Book”.

Din distribuție: Leah Renee, Kristopher Turner, Cherilyn Wilson.

COMENTARII

”La filmările pentru «Valurile vieții» am învățat să mă cațăr în copaci”, a delcarat actrița care o interpretează pe Asli

acum 17 minute

Pe Ezgi Şenler o puteți urmări în ”Valurile vieții”, unul dintre serialele turcești pe care le puteți vedea doar la Happy Channel.

A donat încasările de pe urma unui super-spectacol! Ce suflet nobil e actorul care îl interpretează Vartolu în ”Legea familiei”

acum 2 ore

Actorul Erkan Kolçak Köstendil este cel care îl interpretează pe maleficul Vartolu Saadettin din serialul ”Legea familiei”, difuzat de Happy Channel miercurea și joia, de la ora 20.00.

Ai fi crezut asta despre frumușelul din ”Poldark”? Iată care este talentul său ascuns

acum 1 zile

Pe Aidan Turner îl puteți urmări la Happy Channel, în serialul ”Poldark”, difuzat de luni până vineri, de la ora 23.00.

Iată ce spune Alp Navruz despre serialul ”Ține-mă de mână”

acum 4 zile

Alp Navruz este cunoscut publicului din Turcia în special din reclamele în care a apărut. Asta până să primească rolul lui Cenk din serialul turcesc ”Ține-mă de mână”, difuzat în exclusivitate de Happy Channel, lunea și marțea, de la ora 20.00.

Absolut adorabilă! Iată cum arăta, în copilărie, protagonista serialului ”O Cenușăreasă la Rio”

acum 4 zile

Pe Marina Ruy Barbosa o puteți urmări la Happy Channel în serialul ”O Cenușăreasă la Rio”, difuzat de luni până vineri, de la ora 12.00.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »