JOI, 21 NOIEMBRIE 2019

”Dădaca fotbalist” transformă o familie întreagă

Duminică, de la ora 20.00, Happy Channel vă invită să urmăriți un film despre cum fotbalul poate transforma tristețea în bucurie. ”Dădaca fotbalist” (”Soccer Nanny”) este povestea unei familii care a trecut, recent, printr-o tragedie Helen Hazelton (Traci Lords) nu și-au revenit după moartea soțului ei. Însă, ea trebuie să facă, rapid, o schimbare. Și asta pentru binele celor doi copii ai săi.

Helen locuiește la o fermă din Kansas și nu mai face față treburilor, așa că se gândește să angajeze o bonă… bărbat. Singura ei variantă este Oddmund (Håvard Lilleheie), un jucător de fotbal norvegian. Îl angajează ca bonă, iar din momentul în care acesta intră în casa ei, lucrurile se schimbă.

Oddmund aduce voia bună în casă și împărtășește dragostea pentru fotbal cu micul oraș din Kansas. Duminică, de la ora 20.00, la Happy Channel, ”Dădaca fotbalist” (”Soccer Nanny”).

COMENTARII

Un tată ar face absolut orice pentru fiica lui!

acum 1 zile

”Eroul meu de Crăciun” (”A Christmas Hero”) este povestea unei fetițe care face posibilă iubirea dintre doi adulți. Dintre tatăl ei și… o altă femeie. Aceasta este, pe scurt, povestea filmului pe care îl puteți urmări la Happy Channel luni, de la ora 17.00, în cadrul maratonului filmelor de Crăciun.

”Îngerașul” aduce energia, iubirea și buna dispoziție la Happy Channel

acum 2 zile

Îngerașul”, o poveste de viață, un serial plin de umor și de iubire se va vedea, în curând, la Happy Channel.

Lansat la 1 decembrie 2019, filmul ”Căsuța de Crăciun” se difuzează, în premieră, la Happy Channel

acum 2 zile

Postul Happy Channel a pregătit telespectatorilor săi o premieră! Lansat la 1 decembrie 2019, filmul ”Căsuța de Crăciun” (”The Christmas Chalet”, Canada, 2019) va fi difuzat în premieră, sâmbătă, de la ora 20.00, la Happy.

Efortul făcut echipa de filmare pentru realizarea serialului ”Clona”

acum 3 zile

În curând, unul dintre cele mai urmărite seriale braziliene va fi difuzat și la Happy Channel. În 2001, anul lansării în Brazilia, ”Clona” a avut peste 32 de milioane de telespectatori care au urmărit cu sufletul la gură povestea iubirii interzise dintre Jade și Lucas.

”O mamă de Crăciun”, dorința unei copile de 11 ani, devenită realitate

acum 4 zile

Happy Channel vă invită să urmăriți un film emoționant: ”O mamă de Crăciun” (”A Mom for Christmas”), vineri, ora 20.00, la Happy Channel (în reluare, duminică, ora 14.00).

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »