LUNI, 03 FEBRUARIE 2020

Deren vrea să se mărite cu Can și va înlătura pe oricine îi va sta în cale. Inclusiv pe Sanem

Deren Keskin (interpretată de actrița Tugçe Kumral) este una dintre femeile de care Sanem (interpretată de Demet Özdemir) ar trebui să se ferească. Asta pentru că Deren are un singur scop: să-l facă pe Can (interpretat de Can Yaman) să o ia de nevastă! Așadar, Deren este una dintre cele care va face tot posibilul ca dragostea dintre Sanem și Can să nu prindă aripi.

Dar, haideți să o cunoaștem pe Deren, din serialul ”Vis de iubire”, difuzat de Happy Channel în fiecare miercuri și joi, de la ora 20.00 (în reluare: joia și vinerea, de la ora 09.15; sâmbăta și duminica, de la 16.00).

Deren Keskin este o femeie extrem de ambițioasă. Ea ocupă funcția de director de creație al agenției la care lucrează Sanem și Can. Deren este șic și știe tot ce se întâmplă în lumea bună. Ea este una dintre cele mai apreciate angajate, practic, este mâna deaptă a patronului, domnul Aziz Divid, nimeni altul decât tatăl lui Can. Familia ei este bogată. Domnul Aziz a angajat-o datorită prieteniei ce îl leagă de datăl lui Deren. Însă, ea nu se mulțumește doar cu aprecierea patronului ei sau doar cu funcția de director de creație. Deren vrea mai mult. Vrea să devină doamna Divid. Și face tot posibilul pentru ca frumosul Can să îi pice în capcană și să o ia de soție. Iar pentru a-și atinge scopul, Deren este în stare de absolut orice!

Cum ea observă că între Sanem și Can există o chimie, Deren își propune să facă tot posibilul să o elimine pe mai frumoasa și talentata Sanem din calea sa. Ce pune Deren la cale aflați în episoadele din ”Vis de iubire”, serial turcesc difuzat de Happy Channel miercurea și joia, de la ora 20.00.

Despre ”Vis de iubire” („Erkenci Kuş')

Serialul turcesc ”Vis de iubire prezintă” povestea de dragoste dintre Can Divit (interpretat de Can Yaman) şi Sanem (Demet Özdemir), o poveste presărată cu momente comice, dar din care nu lipsesc intrigile. Sanem și Can sunt două caractere diferite, cu experiențe de viață total opuse. Cei doi se întâlnesc în Istanbul, după ce Sanem îşi părăseşte oraşul natal pentru a începe o nouă viaţă în marele oraş, în vreme ce Can, fotograf apreciat, este tipul aventuros, care călătoreşte peste tot în lume. Ce se va întâmpla între cei doi, telespectatorii vor putea afla urmărind cel mai nou serial turcesc, ”Vis de iubire”, în fiecare miercuri şi joi, de la 20:00, la Happy Channel, (în reluare, sâmbăta și duminica, de la ora 16.00).

Distributie:

 • Demet Özdemir în rolul: Sanem Aydin
 • Can Yaman - Can Divit
 • Öznur Serçeler - Leyla Aydin
 • Berat Yenilmez - Nihat
 • Özlem Tokaslan - Mevkibe
 • Birand Tunca - Emre Divit
 • Cihan Ercan - Zebercet
 • Tugçe Kumral - Deren
 • Anil Çelik - Cey Cey
 • Feri Baycu Güler - Melahat
 • Sibel Sisman - Güliz
 • Ceren Tasci - Ayhan
 • Ali Yagci - Osman

Cine este Can Divit?

El este frumos foc. Este un aventurier, căruia nu-i place să fie legat de un loc anume. Fost jucător de polo, Can este unul dintre cei mai buni fotografi și mai mult călătorește decât să stea în unul dintre birourile agenției pentru care lucrează. La doar 23 de ani, el a plecat în lume, a călătorit în jurul lumii, fotografiind de la oameni simpli, la copii din Nigeria, dealeri de diamante. Iubește aparatul foto, iubește ceea ce face. Are un frate mai mic, Emre, pe care părinții l-au crescut diferit: l-au trimis la o școală privată, este învățat să se poarte ca un adevărat gentelman... spre deosebire de Can, care poate părea nepoliticos.

La capitolul iubire, scopul lui Can este acela de a nu avea vreo relație de lungă durată. Este respectos cu femeile, dar nu vrea să se lege de ele și nici ele să îl sufoce. Cu toate astea, el are o iubită, pe Polen, dar care locuiește departe, în Viena, și care niciodată nu-i cere socoteală de ce pleacă și cât stă departe de casă. Relația ideală pentru el, nu?

Cine este Sanem Aydin?

Sanem este o tânără care vorbește mult, știe multe lucruri și, totodată, este un magnet pentru… probleme. Ea acționează mereu la primul impuls. Sanem mai are o soră mai mare, Leyla.

În fiecare dimineață, ea se trezește la ora 5 ca să deschidă magazinul tatălui său. Sanem a terminat colegiul și nu are nici cea mai mică idee ce să facă în viitor cu viața ei, cu cariera ei. Visează să scrie o carte, dar asta, în viziunea părinților ei, nu este o mererie care să îi asigure viitorul. Ea mai visează și să se mute în Galapagos. Sanem este o visătoare, spre disperarea părinților ei, care vor să o vadă că își câștigă singură pâinea dintr-o meserie serioasă. Pentru că familia ei este săracă, Sanem mereu poartă hainele care i-au rămas mici surorii ei, Leyla.

COMENTARII

Richard Gere îți spune tot ce vrei să știi despre ‘’Ofițer și gentleman’’

acum 1 zile

Richard Gere devine emoționat de fiecare dată când vorbește despre ‘’Ofițer și gentleman’’(1982). Multe amintiri îl leagă de acest film, nu numai de scenele în sine, ci și de ceea ce s-a întâmplat în afara platourilor de filmare.

''Formula dragostei'' - o comedie romantică despre...fuga de la altar!

acum 2 zile

Tristețea nu face parte din ‘’Formula dragostei’’(2018). Scenariul poate părea sensibil, însă filmul își propune să stârnească hohote de râs.

Leonardo DiCaprio și Kate Winslet, din nou împreună într-o dramă de excepție!

acum 8 zile

Te-au făcut să plângi de fiecare dată când le-ai urmărit tragica poveste în ‘’Titanic’’. Dar te-au făcut și să crezi și să speri. Te-ai fi gândit că cel mai iubit cuplu dintr-un film de dragoste poate reveni? Ei bine, Jack și Rose sunt de această dată... Frank și April Wheeler.

''Cântă, dansează, iubește'', o poveste de dragoste cu un strop de magie

acum 8 zile

Filmul urmărește povestea coregrafei Harper, a cărei fiice - și vedeta următoarei sale producții - Mirabella ia decizia de a renunța la spectacol pentru a se căsători cu playboy-ul Marco. Când Harper află noile priorități ale fiicei sale, este hotărâtă să-i arate acesteia că dragostea nu este un impediment în a avea o carieră. Din acel moment, situația ia o turnură neașteptată: În timp ce se îndrepta către nunta fiicei sale în Italia, Harper bea, fără să știe, un elixir, devenind mai tânără cu trei decenii.

Rolul carierei în ‘’Jane Eyre’’! Fă cunoștință cu frumoasa Ruth Wilson

acum 15 zile

Ruth Wilson a atins faima odată cu filmul ‘’Jane Eyre’’ din 2006, în care a jucat alături de Toby Stephens. A continuat să cucerească publicul cu rolul ei în ‘’The Affair’’, în 2014.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »