• LUNI, 26 MARTIE 2018

  Personajul ”Doctor House”, creat după celebrul detectiv Sherlock Holmes

   Serialul ”Doctor House”, difuzat de postul de televizune Happy Channel, sâmbătă și duminică, de la ora 12.30, a fost în top zece show-uri evaluate în Statele Unite de la al doilea până la al patrulea sezon.

  Creat de către David Shore și a fost produs de Shore și regizorul de film Bryan Singer, serialul se învârte în jurul Dr. Gregory House (interpretat de actorul britanic Hugh Laurie). House este un geniu medical nonconformist care conduce o echipă de diagnosticieni în spitalul fictiv Princeton-Plainsboro Teaching Hospital (PPTH) în New Jersey.

  Conform Wikipedia.org, se pare că personajul Gregory House a fost bazat pe faimosul detectiv ficțional Sherlock Holmes, creat de Sir Arthur Conan Doyle. Creatorul serialului, David Shore, a explicat că a fost întotdeauna un fan Holmes și i s-a părut unică indiferența pe care o manifestă față de clienții lui. Metoda sa investigativă a lui House este de a elimina diagnostice în mod logic, pe măsură ce ele se dovedesc a fi imposibile- Holmes folosește o metodă similară. Ambele personaje cântă la instrumente (House la pian, la chitară și la muzicuță, iar Holmes la vioară) și consumă droguri ( House este dependent de Vicodin, iar Holmes folosește cocaina pentru a se recrea). Relația de prietenie pe care o are House cu Dr. James Wilson este similară cu relația pe care o are Holmes cu confidentul lui, Dr. John Witson. Adresa lui House este 221B Baker Street, o referință directă către adresa lui Holmes.

  Serialul ”Doctor House” poate fi urmărit la postul Happy Channel, sâmbătă și duminică, de la ora 12.30.

  COMENTARII

  Serialul ”Victoria” ajunge la final. Happy Channel va difuza ultimul episod din al doilea sezon

  acum 12 ore

   Serialul ”Victoria” va ajunge la final. Happy Channel a difuzat cele două sezoane ale producției britanice, desemnată, în 2017, serialul anului .  Duminică, 18 noiembrie, de la ora 20.00, la Happy Channel veți putea urmări ULTIMUL episod din serialul...

  Iată în câte țări s-a difuzat serialul ”IFFET”

  acum 1 zile

  Serialul ”Iffet” se difuzează la Happy Channel de luni până vineri, de la ora 16.00.

  Miercuri, 14 noiembrie, la Happy Channel, se va difuza mai devreme, în ”porție dublă”

  acum 1 zile

  Miercuri, 14 noiembrie, serialul ”Iffet” se va difuza mai devreme, în ”porție dublă”.

  Buget uriaș pentru primul sezon al serialului britanic ”Victoria”

  acum 2 zile

   Declarat serialul britanic al anului 2017, nominalizat la premiile Emmy și BAFTA, serialul ”Victoria” se difuzează, în premieră, la Happy Channel, vineri, sâmbătă și duminică, de la ora 20.00. În 2017, la prestigiosul Festival de Film de la Monte...

  S-au îndrăgostit nebunește pe platoul de filmare pentru serialul ”Iffet”

  acum 2 zile

  Pe Deniz Çakir și Ibrahim Celikkol îi puteți urmări la Happy Channel, în „Iffet”, serial turcesc difuzat de postul Happy Channel, de luni până vineri, de la ora 16.00.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »