LUNI, 26 MARTIE 2018

Personajul ”Doctor House”, creat după celebrul detectiv Sherlock Holmes

 Serialul ”Doctor House”, difuzat de postul de televizune Happy Channel, sâmbătă și duminică, de la ora 12.30, a fost în top zece show-uri evaluate în Statele Unite de la al doilea până la al patrulea sezon.

Creat de către David Shore și a fost produs de Shore și regizorul de film Bryan Singer, serialul se învârte în jurul Dr. Gregory House (interpretat de actorul britanic Hugh Laurie). House este un geniu medical nonconformist care conduce o echipă de diagnosticieni în spitalul fictiv Princeton-Plainsboro Teaching Hospital (PPTH) în New Jersey.

Conform Wikipedia.org, se pare că personajul Gregory House a fost bazat pe faimosul detectiv ficțional Sherlock Holmes, creat de Sir Arthur Conan Doyle. Creatorul serialului, David Shore, a explicat că a fost întotdeauna un fan Holmes și i s-a părut unică indiferența pe care o manifestă față de clienții lui. Metoda sa investigativă a lui House este de a elimina diagnostice în mod logic, pe măsură ce ele se dovedesc a fi imposibile- Holmes folosește o metodă similară. Ambele personaje cântă la instrumente (House la pian, la chitară și la muzicuță, iar Holmes la vioară) și consumă droguri ( House este dependent de Vicodin, iar Holmes folosește cocaina pentru a se recrea). Relația de prietenie pe care o are House cu Dr. James Wilson este similară cu relația pe care o are Holmes cu confidentul lui, Dr. John Witson. Adresa lui House este 221B Baker Street, o referință directă către adresa lui Holmes.

Serialul ”Doctor House” poate fi urmărit la postul Happy Channel, sâmbătă și duminică, de la ora 12.30.

COMENTARII

Supărat că iubita l-a lăsat, se înrolează în armată. O poveste cu final emoționant, sâmbătă, la Happy

acum 2 zile

Sambata, la Happy, aflati povestea unui tanar care s-a inrolat in armata, de suparare ca l-a lasat iubita.

Iată cum arătau în copilărie actorii din serialul ”Cennet”, Almila Ada și Berk Atan

acum 2 zile

Pe Almila și Berk îi poți urmări de luni până vineri, de la ora 18.00, în ”Cenet”, unul dintre serialelel turcești pe care Happy Channel le difuzează în exclusivitate.

”Iubire cu peripeții”, o comedie spumoasă despre războiul dintre iubitorii de câini versus cei care iubesc pisicile

acum 2 zile

  ”Iubire cu peripeții” (”Like cats and dogs”, Canada/SUA, 2017) este comedia pe care Happy Channel vă invită să o urmăriți în această seară, de la ora 20.00. Un film despre iubitorii de câini versus cei care iubesc pisicile. Lara (Cassidy...

”Băiatul rău” din ”Legea familiei” a fost convins să renunțe la cariera de portar pentru lumea filmului

acum 4 zile

Pe Erkan Kolçak Köstendil îl puteți urmări la Happy Channel,în serialul ”Legea familiei”, difuzat miercurea și joia, de la ora 20.00.

Jeremy Piven, din ”Mr. Selfridge”, a vrut să renunțe la actorie pentru fotbal

acum 4 zile

Jeremy Samuel Piven, actorul care interpretează rolul principal din serialul ”Mr. Selfridge”, a visat la o carieră de fotbalist.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »