LUNI, 09 DECEMBRIE 2019

Două profesoare se bat pentru a cuceri un tată singur și frumos foc. Marți, la Happy Channel

Happy Channel vă invită la o comedie dulce. ”Un Crăciun dulce” (”A Cookie Cutter Christmas”), marți, de la ora 17.00, la Happy Channel.

Christie Reynolds (Cracovia) și Penny Miller (Frigon) sunt rivale încă din școala generală, din cauza unei serbări de Crăciun. Acum, ele sunt adulte și lucrează la aceeași școală unde au învățat. Competiția dintre ele încă nu s-a stins. Ele se întrec nu doar pentru a avea elevii cei mai buni, ci și pentru câștigarea unui concurs de… prăjituri, desfășurat Sărbători. Cel care va juriza este un mare bucătar, iar premiul constă într-o excursie gratuită pentru clasa câștigătoare. În peisaj apare și James, un tată singur, frumos și dulce pe care ambele profesoare vor să-l impresioneze și să-l cucerească. De aici, apar tot felul de situații comice.

Pentru rolul ei, Gracyn Shinyei, cea care o interpretează pe tânăra Christie, a fost nominalizată la Young Artist Awards, la categoria ”Best Performance in a TV Movie Young Actress”.

”Un Crăciun dulce” (”A Cookie Cutter Christmas”), marți, de la ora 17.00, la Happy Channel. Un film cu: Erin Krakow, David Haydn-Jones, Miranda Frigon.

COMENTARII

Can Yaman versus Jason Momoa. Seamănă sau nu? Care dintre ei vi se pare mai frumos?

acum 13 ore

Pe Can Yaman îl puteți urmări la Happy Channel în serialul ”Vis de iubire”, difuzat în fiecare miercuri și joi, de la ora 20.00.

Sunt frați în serialul ”O nouă viață”, dar, în realitate, au devenit un cuplu

acum 1 zile

Pe Emily VanCamp și Chris Pratt îi puteți urmări la Happy Channel, în serialul ”O nouă viață”, difuzat în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 12.00.

”Mătușa Peruca”, din serialul „Îngerașul”, a fost desemnată ”Miss Tamaulipas”

acum 1 zile

Pe Nora Salinas o poți urmări la Happy Channel, în serialul ”Îngerașul”, difuzat de luni până vineri, ora 15.30.

”Acesta e singurul lucru stabil din viața mea”, mărturisește Alina Boz, protagonista serialului ”Ține-mă de mână”

acum 1 zile

Pe frumoasa Alina o puteți urmări lunea și marțea, de la ora 21.00, în serialul ”Ține-mă de mână”, difuzat în exclusivitate și în premieră în România de postul Happy Channel.

Iată ce spune Özge Özpirinçci despre personajul ei din ”Femeie în înfruntarea destinului”

acum 2 zile

Özge Özpirinçci a revenit la Happy Channel cu unul dintre cele mai iubite personaje: Bahar, protagonista din ”Femeie în înfruntarea destinului”, serial ajuns la cel de-al treilea sezon, difuzat în premieră și în exclusivitate în România de postul Happy Channel.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »