VINERI, 19 APRILIE 2019

Duminica aceasta…”Toate drumurile duc la Roma”, de la 20.00, la Happy Channel

Duminică, Happy Channel vă invită la film. La o comedie cu Sarah Jessica Parker, Rosie Day, Raoul Bova și Claudia Cardinale. De la ora 20.00, puteți urmări filmul ”Toate drumurile duc la Roma” (”All Roads Lead to Rome”).

Maggie este o mamă singură și profesoară de colegiu, care locuiește în New York. Încercând să se reconecteze cu Summer, fiica ei, o adolescentă rebelă, femeia decide să meargă cu ea într-o călătorie în Toscana. Aici, Maggie se întâlnește cu Luca, un fost iubit, care încă este burlac și care locuiește cu mama lui, Carmen, în vârstă de 80 de ani.

Pentru că între ele s-a legat o prietenie, fiica lui Maggie și mama lui Luca pun la cale o nuntă. Nunta lui… Carmen. Femeia a visat mereu să se mărite cu iubitul ei, Marcelino, care locuiește la Roma. Cu ajutorul lui Summer, Carmen fură mașina fiului ei și pleacă să se mărite în secret cu iubirea vieții ei. Maggie și Luca află de planul celor două, și o iau pe urmele lor, pentru a împiedica nunta.

Reușesc sau nu să le oprească? Aflați duminică, de la ora 20.00, în filmul ”Toate drumurile duc la Roma” (”All Roads Lead to Rome”).

COMENTARII

Cât de talentată este micuța Isabella din serialul ”ELIF”. Ascult-o cum cântă!

acum 1 zile

Pe Isabella Damla Güvenilir o puteți urmări de luni până vineri, de la ora 18.00, în cel mai nou sezon al serialului ”ELIF”, difuzat în exclusivitate de postul Happy Channel.

Osvaldo Rios, cu mustață. Actorul din telenovela ”Triumful dragostei” este de nerecunoscut!

acum 3 zile

Declarată telenovela cu cea mai mare audiență, ”Triumful dragostei” se difuzează la postul de televiziune Happy Channel de luni până vineri, de la ora 15.30.

”Fast Food”, o comedie neagră, cu Drew Barrymore, duminică, la Happy

acum 3 zile

Îi va spune sau nu Dorian că, de fapt, el este fiul vitreg al bărbatului cu care Sally a rămas însărcinată? Aflați duminică, de la ora 20.00, în filmul ”Fast food”.

O imagine cât 1000 de cuvinte! Mamă și fiică în ”Elif”, bune prietene, în realitate

acum 4 zile

Pe Isabella Damla Güvenilir și Selin Sezgin le puteți urmări de luni până vineri, de la ora 18.00, în cel mai nou sezon al serialului ”ELIF”, difuzat în exclusivitate de postul Happy Channel.

Ce glumeț este William Levy, din ”Triumful dragostei”. Iată cum își alintă copiii

acum 4 zile

Tată a doi copii, Christopher Alexander (în vârstă de 13 ani) şi Kailey (9 ani), actorul le-a dezvăluit fanilor săi cum îi alintă pe fiul și fiica sa.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »