VINERI, 16 AUGUST 2019

Ea transformă nunta într-o poveste. El vrea ceva simplu și ieftin. Povestea lor, sâmbătă, la Happy

Sâmbătă, de la ora 20.00, Happy Channel vă invită să aflați o poveste... cam încurcată. Este povestea unui cuplu în care ea visează la nuntă cu fast, el, în schimb, crede că nunta trebuie să fie cât mai simplă. 

”Un cuplu de excepție” (”Ms. Matched”, 2016) ne-o prezintă pe Libby Boland,  tânără renumită pentru organizarea celor mai frumoase nunți, desprinse din poveștile cu ”și au trăit fericiți până la adânci bărtrâneți”. Orice nuntă organizat de ea este un adevărat basm. Însă, nimeni nu știe că Libby nu a avut ocazia să trăiască pe pielea ei un astfel de moment de basm. Asta pentru că nu a întâlnit adevărata iubire. Totul se schimbă în momentul în care îl cunoaște pe Ben Reynolds, autorul cărții ”Ziua nunții. Ce să faci și ce nu”. La popul opus, Ben nu crede că nunta trebuie să fie ceva de vis, ca un basm frumos, indiferent de cât ar costa aceasta. El este promotorul nunților ieftine.

Cei doi ajung să devină rivali la un târg de nunți, unde Ben face tot posibiul să îi fure clienții lui Libby. Însă, atunci când Libby este la ananghie, Ben face un gest minunat. Ce anume face el? Aflați sâmbătă, la Happy Channel, de la ora 20.00, urmărind filmul ”Un cuplu de excepție”.

Din distribuție: Alexa PenaVega, Shawn Roberts, Leah Gibson.

COMENTARII

6 întâmplări din culisele filmului ”Fantoma mea iubită”

acum 12 zile

Pelicula ”Fantoma mea iubită” poate fi urmărită sâmbătă, 8 februarie, la Happy Channel, de la ora 20.00.

Serialul Vis de iubire”, lider de audiență pe nișa televiziunilor pentru femei. Happy Channel, pe locul 4 în top all channels

acum 13 zile

Happy Channel, pe primul loc în clasamentul canalelor tv dedicate femeilor şi pe locul patru în top all channels, după principalele posturi generaliste, la nivelul targetului Femei 18-49 Urban.

Serialul ”Război și pace” ajunge la final. Urmează o altă poveste excepțională

acum 14 zile

În această duminică, de la ora 20.00, postul de televiziune Happy Channel difuzează ultimele două episoade ale serialului ”Război și pace”, ecranizare a romanului omonim, scris de Lev Tolstoi.

”Alfie”, povestea unui burlac înnebunit după femei. Vineri, la Happy Channel

acum 15 zile

Vineri seară, de la ora 20.00, la Happy Channel îi puteți urmări pe Jude Law, Sienna Miller, Nia Long, Susan Sarandon și Marisa Tomei într-o poveste uimitoare: ”Alfie”.

Whoopi Goldberg a stabilit un record cu rolul ei din filmul ”Fantoma mea iubită”

acum 15 zile

Actrița Whoopi Goldberg a stabilit și un record cu rolul mediumului Oda Mae Brown.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »