VINERI, 16 AUGUST 2019

Ea transformă nunta într-o poveste. El vrea ceva simplu și ieftin. Povestea lor, sâmbătă, la Happy

Sâmbătă, de la ora 20.00, Happy Channel vă invită să aflați o poveste... cam încurcată. Este povestea unui cuplu în care ea visează la nuntă cu fast, el, în schimb, crede că nunta trebuie să fie cât mai simplă. 

”Un cuplu de excepție” (”Ms. Matched”, 2016) ne-o prezintă pe Libby Boland,  tânără renumită pentru organizarea celor mai frumoase nunți, desprinse din poveștile cu ”și au trăit fericiți până la adânci bărtrâneți”. Orice nuntă organizat de ea este un adevărat basm. Însă, nimeni nu știe că Libby nu a avut ocazia să trăiască pe pielea ei un astfel de moment de basm. Asta pentru că nu a întâlnit adevărata iubire. Totul se schimbă în momentul în care îl cunoaște pe Ben Reynolds, autorul cărții ”Ziua nunții. Ce să faci și ce nu”. La popul opus, Ben nu crede că nunta trebuie să fie ceva de vis, ca un basm frumos, indiferent de cât ar costa aceasta. El este promotorul nunților ieftine.

Cei doi ajung să devină rivali la un târg de nunți, unde Ben face tot posibiul să îi fure clienții lui Libby. Însă, atunci când Libby este la ananghie, Ben face un gest minunat. Ce anume face el? Aflați sâmbătă, la Happy Channel, de la ora 20.00, urmărind filmul ”Un cuplu de excepție”.

Din distribuție: Alexa PenaVega, Shawn Roberts, Leah Gibson.

COMENTARII

Telenovela ”Să te ierte Dumnezeu, nu eu” revine la Happy Channel

acum 15 ore

Din 21 septembrie, telenovela ”Să te ierte Dumnezeu, nu eu” poate fi urmărită la Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, între orele 08.45-10.45.

Roșcata din ”Imperfecta viață perfectă” a fost o adevărată… ”băiețoaică”

acum 16 ore

În adolescență, Jane Levy, cea care o interpretează pe Tessa Altman în serialul ”Imperfecta viață perfectă”, difuzat de Happy Channel, a fost căpitanul echipei de fotbal a liceului, dar a făcut parte și din...

Bruce Willis și Michelle Pfeiffer, în povestea unui cuplu care, de la iubire, a trecut la… ură

acum 17 ore

În anul în care ar fi trebuit să celebreze cei 15 ani de căsnicie, Ben și Katie își trimit copiii în tabără pentru a stabili, nederanjați, termenii divorțului.

Emoții mari la filmări pentru Hilmi Cem Intepe, alias Kelebek, din serialul ”Valurile vieții”

acum 18 ore

Pe Hilmi Cem Intepe îl puteți urmări în rolul lui Kelebek în serialul ”Valurile vieții”, difuzat de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 19.00.

Ce romantic sună, în traducere, numele frumoasei actrițe Dilan Çiçek Deniz, din ”Legea familiei” și ”Valurile vieții”

acum 1 zile

Pe frumoasa Dilan Çiçek Deniz o puteți urmări la Happy Channel în două dintre cele mai urmărite seriale turcești: ”Legea familiei” (difuzat miercurea și joia, de la ora 20.00) și în „Valurile vieții”, difuzat de luni până vineri, de la ora 19.00.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »