VINERI, 22 NOIEMBRIE 2019

Edward Norton și Naomi Watts, într-o poveste de excepție despre iubire, trădare și gelozie. Vineri, la Happy

Edward Norton, Naomi Watts, doi actori fenomenali, într-un film de excepție: ”Vălul pictat” (”The Painted Veil”), vineri, 29 noiembrie, ora 20.00, la Happy Channel.

Inspirat dupa romanul lui Somerset Maugham, filmul spune povestea emoționantă a unui cuplu britanic aflat într-un moment de cumpănă. După ce descoperă că soția îl înșală, Walter Fane (Edward Norton), un cunoscut bacteriolog, o duce pe aceasta într-un îndepărtat teritoriu chinez, unde încearcă să combată holera.

Soția lui Walter, Kitty Fane (Naomi Watts), a fost o ”răsfățată” a sorții, provenită dintr-o familie burgheză. După ce familia ei a refuzat să-i mai suporte modul de viață capricios, Kitty consideră că singura ei scăpare este să se mărite cu Walter, doctorul timid care a cerut-o de soție. Însă, infidelitatea soției mult iubite îl face pe tânărul doctor, orbit de gelozie, să se schimbe. Cum anume, veți afla vineri seară, urmărind filmul ”Vălul pictat” (”The Painted Veil”), difuzat vineri, de la ora 20.00, la Happy Channel.

În 2007, pelicula a primit ”Globul de Aur” pentru cea mai bună coloană sonoră. Cu 11 premii câștigate și alte 13 nominalizări la festivalurile industriei cinematografice, ”Vălul pictat” este un film pe care nu trebuie să îl ratați.

COMENTARII

Un tată ar face absolut orice pentru fiica lui!

acum 1 zile

”Eroul meu de Crăciun” (”A Christmas Hero”) este povestea unei fetițe care face posibilă iubirea dintre doi adulți. Dintre tatăl ei și… o altă femeie. Aceasta este, pe scurt, povestea filmului pe care îl puteți urmări la Happy Channel luni, de la ora 17.00, în cadrul maratonului filmelor de Crăciun.

”Îngerașul” aduce energia, iubirea și buna dispoziție la Happy Channel

acum 2 zile

Îngerașul”, o poveste de viață, un serial plin de umor și de iubire se va vedea, în curând, la Happy Channel.

Lansat la 1 decembrie 2019, filmul ”Căsuța de Crăciun” se difuzează, în premieră, la Happy Channel

acum 2 zile

Postul Happy Channel a pregătit telespectatorilor săi o premieră! Lansat la 1 decembrie 2019, filmul ”Căsuța de Crăciun” (”The Christmas Chalet”, Canada, 2019) va fi difuzat în premieră, sâmbătă, de la ora 20.00, la Happy.

Efortul făcut echipa de filmare pentru realizarea serialului ”Clona”

acum 3 zile

În curând, unul dintre cele mai urmărite seriale braziliene va fi difuzat și la Happy Channel. În 2001, anul lansării în Brazilia, ”Clona” a avut peste 32 de milioane de telespectatori care au urmărit cu sufletul la gură povestea iubirii interzise dintre Jade și Lucas.

”O mamă de Crăciun”, dorința unei copile de 11 ani, devenită realitate

acum 4 zile

Happy Channel vă invită să urmăriți un film emoționant: ”O mamă de Crăciun” (”A Mom for Christmas”), vineri, ora 20.00, la Happy Channel (în reluare, duminică, ora 14.00).

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »