VINERI, 11 IANUARIE 2019

Faceți cunoștință cu personajele din serialul turcesc ”Cennet”

 Happy Channel difuzează ”Cennet”, un serial turcesc a cărui poveste te va captiva. Difuzat de luni până vineri, de la ora 18.00, ”Cennet” are toate ”ingredientele” unui serial de succes: actori frumoși și talentați, dar și o poveste palpitantă despre iubire, trădare, minciună, amenințări, furie.

În cele ce urmează, vă invităm să îi cunoașteți pe protagoniștii unuia dintre cele mai noi seriale turcești din grila Happy Channel: ”Cennet”, difuzat de luni până vineri, de la ora 18.00.

Cennet Yılmaz (interpretată de Almila Ada)- este personajul principal al poveștii. Este o tânără de condiție modestă, care a fost crescută de bunica paternă, după ce mama ei a abandonat-o la naștere. Cennet a crescut, o vreme, și la orfelinat.

Arzu Soyer – Cavidan pe numele ei real, de fată săracă (interpretată de Esra Ronabar) este mama lui Cennet. Femeia a renunțat la propriul copil pentru că a vrut să se mărite cu un bărbat bogat. Își schimbă numele în Arzu și se mărită cu Mahir Soyer, fiul unui om de afaceri. Împreună cu Mahir, Arzu are o fiică, Melisa.

Mahir Soyer (interpretat de Hazım Körmükçü) – este soțul lui Arzu. Fiul cel mare al soților Riza, el conduce imperiul financiar cu succes al familiei.

Orhan Soyer (interpretat de Yusuf Akgün) – este fratele lui Mahir. Energic și frumos, el este condiserat de familie un iresponsabil. El acordă o importanță deosebită aspectului său exterior. Iubește mașinile de lux și sport. Niciodată nu este în căutarea unei relații permanente.

Melisa Soyer (interpretată de Zehra Yilmaz) - fiica lui Arzu și a lui Mahir Soyer. Ea este sora vitregă a lui Cennet, dar niciuna nu știe de această legătură de sânge. Melisa este un copil răsfățat, îi place să se distreze și mai puțin să muncească. Visul ei este să se mărite cu Selim, pe care îl iubește din copilărie

Selim Arısoy (interpretat de Berk Atan) – este fiul soților Arisoy. Însă, el descoperă, de fapt, că aceștia nu sunt părinții săi biologici. A fost adoptat de familia Arisoy (Nilgun și Cenghiz), iar aceștia nu vor să-i spună adevărul, de teamă că îl vor pierde. Selim se îndrăgostește la prima vedere de Cennet.

Mukaddes Yilmaz (interpretată de Güler Ökten) - este soacra lui Arzu și bunica lui Cennet. Ea o crește pe Cennet ca pe propria nepoată, iar când află că nu este de același sânge cu ea, îl caută pe tatăl ei adevărat. Asta pentru că mama lui Cennet a rămas însărcinată în urma unui viol.

COMENTARII

''Rădăcini - Kunta Kinte'' - o producție care a făcut istorie! Finalul, cel mai vizionat episod în Statele Unite

acum 29 zile

Când directorii rețelei de televiziune ABC au decis să producă o miniserie bazată pe romanul ‘’Rădăcinile: Saga unei familii americane’’ al lui Alex Haley, în 1977, au luat toate măsurile de precauție posibile pentru a-și reduce pierderile. Chiar dacă personajele negre au fost mai proeminente ca niciodată în televiziunea din SUA - Good Times și The Jeffersons dădeau lovitura- președintele canalului de divertisment, Fred Silverman, a fost deranjat că la televizor se difuza o dramă despre o familie africană, deoarece era vorba despre înrobire și în cele din urmă obținerea libertății.

Jaina Lee Ortiz, totul despre rolul de ‘’femeie alfa’’ din serialul ’’Eroii din Stația 19’’!

acum 29 zile

Ea știe cel mai bine cum se simte o femeie într-o lume a bărbaților. Jaina Lee Ortiz o interpretează pe neînfricata Andrea Herrera în serialul american ‘’Eroii din Stația 19’’. Într-un interviu, actrița dă detalii ‘’din culise’’ despre personajul său și despre relația cu ceilalți colegi.

Se împlinesc 20 de ani de la premiera ‘’Legături de familie’’! Happy Channel difuzează telenovela din 29 iunie

acum 30 zile

Vera Fisher și-a încheiat contractul cu Globo, după 43 de ani de colaborare. Actrița se retrage într-un moment glorios: se împlinesc 20 de ani de la debutul telenovelei ‘’Legături de familie’’. Producția braziliană a fost difuzată pentru prima oară între 2000-2001 și a revoluționat industria telenovelelor.

Tot ce trebuie să știi despre ''Eroii din Stația 19''! - Premiera vineri 8 mai, la Happy Channel

acum 63 zile

Eroii din Stația 19 spune povestea unui grup de tineri pompieri ai căror voață se împarte între misiunile lor de salvare periculoase și drame personale. Liderul echipei esteo femeie. Neînfricata Andy Hererra, interpretată de Jaina Lee Ortiz își îndrumă colegii spre victorie în orice bătălie.

''Sanditon'' - o adaptare modernă a ultimului roman scris de Jane Austen! Premiera, duminică, 26 aprilie, la Happy Channel!

acum 76 zile

Jane Austen a scris doar șase romane întregi înainte de a muri, la vârsta de 41 de ani în 1817. În ciuda producției sale relativ mici, adaptările poveștilor sale romantice în rândul filmelor britanice au un real succes. ‘’Sanditon’’ este o serie de opt părți, bazată pe ultimul roman al scriitoarei, rămas neterminat și care oferă o abordare mai modernă asupra lucrărilor lui Jane Austen.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »