• VINERI, 11 IANUARIE 2019

  Faceți cunoștință cu personajele din serialul turcesc ”Cennet”

    Din 14 ianuarie, Happy Channel difuzează ”Cennet”, un serial turcesc a cărui poveste te va captiva. Difuzat de luni până vineri, de la ora 18.00, ”Cennet” are toate ”ingredientele” unui serial de succes: actori frumoși și talentați, dar și o poveste palpitantă despre iubire, trădare, minciună, amenințări, furie.

  În cele ce urmează, vă invităm să îi cunoașteți pe protagoniștii unuia dintre cele mai noi seriale turcești din grila Happy Channel: ”Cennet”, difuzat de luni până vineri, de la ora 18.00.

  Cennet Yılmaz (interpretată de Almila Ada)- este personajul principal al poveștii. Este o tânără de condiție modestă, care a fost crescută de bunica paternă, după ce mama ei a abandonat-o la naștere. Cennet a crescut, o vreme, și la orfelinat.

  Arzu Soyer – Cavidan pe numele ei real, de fată săracă (interpretată de Esra Ronabar) este mama lui Cennet. Femeia a renunțat la propriul copil pentru că a vrut să se mărite cu un bărbat bogat. Își schimbă numele în Arzu și se mărită cu Mahir Soyer, fiul unui om de afaceri. Împreună cu Mahir, Arzu are o fiică, Melisa.

  Mahir Soyer (interpretat de Hazım Körmükçü) – este soțul lui Arzu. Fiul cel mare al soților Riza, el conduce imperiul financiar cu succes al familiei.

  Orhan Soyer (interpretat de Yusuf Akgün) – este fratele lui Mahir. Energic și frumos, el este condiserat de familie un iresponsabil. El acordă o importanță deosebită aspectului său exterior. Iubește mașinile de lux și sport. Niciodată nu este în căutarea unei relații permanente.

  Melisa Soyer (interpretată de Zehra Yilmaz) - fiica lui Arzu și a lui Mahir Soyer. Ea este sora vitregă a lui Cennet, dar niciuna nu știe de această legătură de sânge. Melisa este un copil răsfățat, îi place să se distreze și mai puțin să muncească. Visul ei este să se mărite cu Selim, pe care îl iubește din copilărie

  Selim Arısoy (interpretat de Berk Atan) – este fiul soților Arisoy. Însă, el descoperă, de fapt, că aceștia nu sunt părinții săi biologici. A fost adoptat de familia Arisoy (Nilgun și Cenghiz), iar aceștia nu vor să-i spună adevărul, de teamă că îl vor pierde. Selim se îndrăgostește la prima vedere de Cennet.

  Mukaddes Yilmaz (interpretată de Güler Ökten) - este soacra lui Arzu și bunica lui Cennet. Ea o crește pe Cennet ca pe propria nepoată, iar când află că nu este de același sânge cu ea, îl caută pe tatăl ei adevărat. Asta pentru că mama lui Cennet a rămas însărcinată în urma unui viol.

  COMENTARII

  Cum a ajuns actor Berk Atan, alias Selim din serialul turcesc ”Cennet”

  acum 21 ore

  Berk Atan (27 de ani), frumușelul care îl interpretează pe Selim, în serialul ”Cennet”, difuzat în exclusivitate la Happy Channel, a debutat în show biz ca model. În 2011 și 2012, Berk a primit titlul de ”Best model” al Turciei.

  Care a fost cel mai mare vis al lui Aras Bulut Iynemli, din “Legea familiei”. Iată ce a declarat el pentru Happy Channel

  acum 22 ore

  Înainte de a ajunge cunoscut, Aras Bulut Iynemli, din “Lega familiei”, visa la o cu totul altă meserie.

  Video | Ea este balerina din serialul ”Cennet”. Iat-o cât de grațios se mișcă

  acum 23 ore

  Happy Channel difuzează în premieră serial turcesc de succes: ”Cennet” (Titlul original: ”Cennet'in Gözyaşları”), de luni până vineri, de la ora 18.00.

  Sarp, din ”Femeie în înfruntarea destinului”, coleg cu fermecătoarea actriță Monica Bellucci

  acum 1 zile

  Caner Cindoruk face un rol de excepție în serialul ”Kadin” (”Femeie în înfruntarea destinului”), ce se difuzează la Happy Channel, în fiecare luni și marți, de la ora 20.00. În acest serial, el îl interpretează pe Sarp, soțul lui Bahar.

  Cea de-a treia premieră a lunii ianuarie: “Cennet” se lansează, astăzi, la Happy Channel

  acum 1 zile

  “Cennet”, cea mai nouă producție turcească pe care Happy Channel o aduce în premieră și în exclusivitate în fața publicului român, se lansează astăzi de la ora 18.00. Serialul îi are în rolurile principale pe frumoasa actriță Almila...

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Stirile Antena 1 Observator

  observator.tv


  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »