VINERI, 11 IANUARIE 2019

Faceți cunoștință cu personajele din serialul turcesc ”Cennet”

 Happy Channel difuzează ”Cennet”, un serial turcesc a cărui poveste te va captiva. Difuzat de luni până vineri, de la ora 18.00, ”Cennet” are toate ”ingredientele” unui serial de succes: actori frumoși și talentați, dar și o poveste palpitantă despre iubire, trădare, minciună, amenințări, furie.

În cele ce urmează, vă invităm să îi cunoașteți pe protagoniștii unuia dintre cele mai noi seriale turcești din grila Happy Channel: ”Cennet”, difuzat de luni până vineri, de la ora 18.00.

Cennet Yılmaz (interpretată de Almila Ada)- este personajul principal al poveștii. Este o tânără de condiție modestă, care a fost crescută de bunica paternă, după ce mama ei a abandonat-o la naștere. Cennet a crescut, o vreme, și la orfelinat.

Arzu Soyer – Cavidan pe numele ei real, de fată săracă (interpretată de Esra Ronabar) este mama lui Cennet. Femeia a renunțat la propriul copil pentru că a vrut să se mărite cu un bărbat bogat. Își schimbă numele în Arzu și se mărită cu Mahir Soyer, fiul unui om de afaceri. Împreună cu Mahir, Arzu are o fiică, Melisa.

Mahir Soyer (interpretat de Hazım Körmükçü) – este soțul lui Arzu. Fiul cel mare al soților Riza, el conduce imperiul financiar cu succes al familiei.

Orhan Soyer (interpretat de Yusuf Akgün) – este fratele lui Mahir. Energic și frumos, el este condiserat de familie un iresponsabil. El acordă o importanță deosebită aspectului său exterior. Iubește mașinile de lux și sport. Niciodată nu este în căutarea unei relații permanente.

Melisa Soyer (interpretată de Zehra Yilmaz) - fiica lui Arzu și a lui Mahir Soyer. Ea este sora vitregă a lui Cennet, dar niciuna nu știe de această legătură de sânge. Melisa este un copil răsfățat, îi place să se distreze și mai puțin să muncească. Visul ei este să se mărite cu Selim, pe care îl iubește din copilărie

Selim Arısoy (interpretat de Berk Atan) – este fiul soților Arisoy. Însă, el descoperă, de fapt, că aceștia nu sunt părinții săi biologici. A fost adoptat de familia Arisoy (Nilgun și Cenghiz), iar aceștia nu vor să-i spună adevărul, de teamă că îl vor pierde. Selim se îndrăgostește la prima vedere de Cennet.

Mukaddes Yilmaz (interpretată de Güler Ökten) - este soacra lui Arzu și bunica lui Cennet. Ea o crește pe Cennet ca pe propria nepoată, iar când află că nu este de același sânge cu ea, îl caută pe tatăl ei adevărat. Asta pentru că mama lui Cennet a rămas însărcinată în urma unui viol.

COMENTARII

Cât de frumos cântă Leyla Lydia Tugutlu, din ”Inima orașului”. Trebuie să o asculți și tu!

acum 7 ore

Actrița a postat pe contul său de instagram un filmuleț în care cântă divin la pian, spre bucuria fanilor, care i-au urmărit în număr foarte mare prestația.

Care e diferența dintre Thalia de pe vremea lui Marimar și Thalia de acum?

acum 13 ore

tvhappy.ro vă propune un colaj cu imagini cu Thalia de atunci și cea de acum.

Iată cum arăta Çağatay Ulusoy când a primit titlul de "Best Model of Turkey"

acum 14 ore

La doar 20 de ani, Çağatay a câștigat unul dintre cele mai râvnite titulaturi în rândul celor care apar pe podiumurile de modă: "Best Model of Turkey".

De la emisiuni culinare, emisiuni pentru copii și femei, a ajuns actorul pe care îl vedem azi în „Inima orașului”

acum 1 zile

Înainte de a juca în filme, actorul a lucrat o lungă perioadă de timp pentru emisiuni tematice.

Așa arată fără machiaj! Ai mai recunoaște-o pe protagonista serialului ”Inima Orașului” nemachiată?

acum 1 zile

Pe Leyla o poți urmări la Happy Channel în rolul lui Derin în serialul ”Inima Orașului”, difuat de postul Happy Channel, de luni până joi, de la ora 23.00.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »