VINERI, 11 IANUARIE 2019

Faceți cunoștință cu personajele din serialul turcesc ”Cennet”

 Happy Channel difuzează ”Cennet”, un serial turcesc a cărui poveste te va captiva. Difuzat de luni până vineri, de la ora 18.00, ”Cennet” are toate ”ingredientele” unui serial de succes: actori frumoși și talentați, dar și o poveste palpitantă despre iubire, trădare, minciună, amenințări, furie.

În cele ce urmează, vă invităm să îi cunoașteți pe protagoniștii unuia dintre cele mai noi seriale turcești din grila Happy Channel: ”Cennet”, difuzat de luni până vineri, de la ora 18.00.

Cennet Yılmaz (interpretată de Almila Ada)- este personajul principal al poveștii. Este o tânără de condiție modestă, care a fost crescută de bunica paternă, după ce mama ei a abandonat-o la naștere. Cennet a crescut, o vreme, și la orfelinat.

Arzu Soyer – Cavidan pe numele ei real, de fată săracă (interpretată de Esra Ronabar) este mama lui Cennet. Femeia a renunțat la propriul copil pentru că a vrut să se mărite cu un bărbat bogat. Își schimbă numele în Arzu și se mărită cu Mahir Soyer, fiul unui om de afaceri. Împreună cu Mahir, Arzu are o fiică, Melisa.

Mahir Soyer (interpretat de Hazım Körmükçü) – este soțul lui Arzu. Fiul cel mare al soților Riza, el conduce imperiul financiar cu succes al familiei.

Orhan Soyer (interpretat de Yusuf Akgün) – este fratele lui Mahir. Energic și frumos, el este condiserat de familie un iresponsabil. El acordă o importanță deosebită aspectului său exterior. Iubește mașinile de lux și sport. Niciodată nu este în căutarea unei relații permanente.

Melisa Soyer (interpretată de Zehra Yilmaz) - fiica lui Arzu și a lui Mahir Soyer. Ea este sora vitregă a lui Cennet, dar niciuna nu știe de această legătură de sânge. Melisa este un copil răsfățat, îi place să se distreze și mai puțin să muncească. Visul ei este să se mărite cu Selim, pe care îl iubește din copilărie

Selim Arısoy (interpretat de Berk Atan) – este fiul soților Arisoy. Însă, el descoperă, de fapt, că aceștia nu sunt părinții săi biologici. A fost adoptat de familia Arisoy (Nilgun și Cenghiz), iar aceștia nu vor să-i spună adevărul, de teamă că îl vor pierde. Selim se îndrăgostește la prima vedere de Cennet.

Mukaddes Yilmaz (interpretată de Güler Ökten) - este soacra lui Arzu și bunica lui Cennet. Ea o crește pe Cennet ca pe propria nepoată, iar când află că nu este de același sânge cu ea, îl caută pe tatăl ei adevărat. Asta pentru că mama lui Cennet a rămas însărcinată în urma unui viol.

COMENTARII

”La filmările pentru «Valurile vieții» am învățat să mă cațăr în copaci”, a declarat actrița care o interpretează pe Asli

acum 9 ore

Pe Ezgi Şenler o puteți urmări în ”Valurile vieții”, unul dintre serialele turcești pe care le puteți vedea doar la Happy Channel.

A donat încasările de pe urma unui super-spectacol! Ce suflet nobil e actorul care îl interpretează Vartolu în ”Legea familiei”

acum 11 ore

Actorul Erkan Kolçak Köstendil este cel care îl interpretează pe maleficul Vartolu Saadettin din serialul ”Legea familiei”, difuzat de Happy Channel miercurea și joia, de la ora 20.00.

Ai fi crezut asta despre frumușelul din ”Poldark”? Iată care este talentul său ascuns

acum 1 zile

Pe Aidan Turner îl puteți urmări la Happy Channel, în serialul ”Poldark”, difuzat de luni până vineri, de la ora 23.00.

Iată ce spune Alp Navruz despre serialul ”Ține-mă de mână”

acum 4 zile

Alp Navruz este cunoscut publicului din Turcia în special din reclamele în care a apărut. Asta până să primească rolul lui Cenk din serialul turcesc ”Ține-mă de mână”, difuzat în exclusivitate de Happy Channel, lunea și marțea, de la ora 20.00.

Absolut adorabilă! Iată cum arăta, în copilărie, protagonista serialului ”O Cenușăreasă la Rio”

acum 4 zile

Pe Marina Ruy Barbosa o puteți urmări la Happy Channel în serialul ”O Cenușăreasă la Rio”, difuzat de luni până vineri, de la ora 12.00.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »