VINERI, 17 MAI 2019

”Fast Food”, o comedie neagră, cu Drew Barrymore, duminică, la Happy

Duminică, de la ora 20.00, la Happy Channel se difuzează comedia ”Fast food” (”Home Fries”), cu Luke Wilson, Drew Barrymore în rolurile principale.

Sally (Drew Barrymore) este o tânără vânzătoare de hamburgeri la un fast-food dintr-un orășel din Texas. Însărcinată în opt luni cu copilul unui bărbat însurat, tânăra decide să rupă relația cu tatăl copilului ei pentru că acesta… și-a mințit soția.

Angus (Jake Busey) și Dorian (Luke Wilson) sunt fiii vitregi ai bărbatului cu care Sally a rămas însărcinată. Aceștia pun la cal o farsă pentru tatăl lor. Doar că lucrurile sfârșesc prost, iar cei doi trebuie să se asigure că nimeni, nici măcar Sally nu știe de farsa lor. Astfel, ei decid să se ”infiltreze” în fast food-ul unde aceasta lucrează. Misiunea lor este ușoară, căci femeia nu îi cunoaște pe cei doi. Universul, însă, are alte planuri pentru Sally și Dorian se îndrăgostesc unul de celălalt, fără ca ea să afle ce relații are iubitul ei cu tatăl copilului ei. 

Îi va spune sau nu Dorian că, de fapt, el este fiul vitreg al bărbatului cu care Sally a rămas însărcinată? Aflați duminică, de la ora 20.00, în filmul ”Fast food”.

COMENTARII

Ce romantic sună, în traducere, numele frumoasei actrițe Dilan Çiçek Deniz, din ”Legea familiei” și ”Valurile vieții”

acum 4 ore

Pe frumoasa Dilan Çiçek Deniz o puteți urmări la Happy Channel în două dintre cele mai urmărite seriale turcești: ”Legea familiei” (difuzat miercurea și joia, de la ora 20.00) și în „Valurile vieții”, difuzat de luni până vineri, de la ora 19.00.

Clive Owen și Juliette Binoche, protagoniștii unei frumoase povești

acum 6 ore

Vineri, de la ora 20.00, Happy Channel vă invită să urmăriți filmul ”Cuvinte și imagini” (”Words and Pictures”), cu Juliette Binoche și Clive Owen în rolurile principale.

A studiat actoria în Turcia și în Italia, apoi s-a perfecționat, timp de 7 ani, în SUA. El este Timuçin Esen, din serialul ”Valurile vieții”

acum 1 zile

Timuçin Esen, cel care îl interpretează pe Faryalı în serialul ”Valurile vieții”, difuzat de Happy Channel, provine dintr-o familie de avocați. Însă, el a ales actoria în locul Justiției.

Începând de astăzi, de la 22:00, Happy Channel difuzează sitcom-ul ”Imperfecta viaţă perfectă”

acum 1 zile

Scris de către Emily Kapnek, serialul de comedie urmăreşte povestea lui George Altman (intepretat de către Jeremy Sisto), un tată singur, care decide să îşi schimbe total viaţa pentru a-i oferi fiicei sale adolescente, Tessa (interpretată de către Jane Levy), o viaţă mai bună.

El este cântărețul-fotomodel din serialul ”Valurile vieții”, difuzat de Happy Channel

acum 2 zile

Pe Alperen Duymaz îl puteți urmări la Happy Channel, de luni până vineri, în serialul ”Valurile vieții”, difuzat de la ora 19.00.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »