MARTI, 04 SEPTEMBRIE 2018

“Femeie în înfruntare destinului”, record de audiență la Happy Channel. Serialul s-a clasat în top 3 all channels

“Femeie în înfruntarea destinului”, serialul turcesc pe care Happy Channel îl difuzează în exclusivitate, a stabilit ieri (3 septembrie) record de audiență la postul de televiziune. Producția s-a impus ca lider pe nișa posturilor de televiziuni pentru femei, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, mediul urban, și s-a clasat în top 3 all channels, după cele două posturi generaliste PRO tv și Antena 1.

La început de săptămână, “Femeie în înfruntarea destinului” a atins record de audiență la Happy Channel. Episodul difuzat luni seara (3 septembrie), în intervalul 20.00-22.00, din primul sezon al serialului a clasat Happy Channel pe prima poziție în topul televiziunilor pentru femei, target femei – cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, mediul urban, cu o cotă de piață de 8.9% și un rating mediu de 3 procente. Locul al doilea a fost ocupat de Pro 2, care a avut o cotă de piață de 3.5% și un rating mediu de 1.2 procente.

Pe targetul 18 și 49 de ani, mediul urban, producția care o are în rol principal pe îndrăgita actriță din Turcia - Özge Özpirinçci a situat Happy Channel pe poziția a treia în top all channels, cu o cotă de piață de 6.4% și un rating mediu de 2.1 procente. Happy Channel a surclasat Kanal D, care difuza tot o producție turcească, și s-a aflat, în clasament, după primele două posturi generaliste Pro TV și Antena 1.

De luni până joi, de la ora 20.00, “Femeie în înfruntarea destinului” le aduce telespectatorilor Happy Channel o poveste impresionantă, care scoate la iveală forța nebănuită pe care reușește să o aibă femeia atunci când este vorba de viața ei și a copiilor săi.

După difuzarea primului sezon “A doua șansă”, Happy Channel revine cu cel de-al doilea sezon din 17 septembrie.

Sursa: Kantar Media
Copyright: ARMADATA SRL
3-Sep-18
Target: Femei 18-49 Urban; 18-49 Urban

COMENTARII

”Nici măcar nu puteam plânge”, a recunoscut Çağatay Ulusoy, din serialul ”Feriha”

acum 3 ore

Concursul acesta l-a propulsat și în lumea filmului, căci, odată cu primirea titlului de "Best Model of Turkey", i s-a mai oferit și rolul principal masculin în serrialul ”Feriha”.

Eduardo Capetillo, din ”Marimar”, a refuzat să ducă mai departe tradiția sângeroasă a familiei

acum 1 zile

Pe Eduardo Capetillo îl puteți urmări la Happy Channel în telenovela ”MARIMAR”, difuzată de luni până vineri, de la ora 15.00.

”Kerem este atât de…”, spune Nevzat Can despre personajul său din serialul turcesc ”ELIF”

acum 1 zile

Întrebat ce părere are despre personajul său din serialul ”ELIF”, Nevzat Can a răspuns fără să stea pe gânduri.

Azi, ultimul episod din ”Jane, mama virgină”. Iată ce serial începe, de mâine

acum 1 zile

Azi, 22 iulie, Happy Channel difuzează ultimul episod din serialul ”Jane, mama virgină”. De la ora 22.00, happy-telespectatorii vor putea urmări episodul final din cel de-al patrulea sezon al multi-premiatului serial pe care Happy l-a difuzat în premieră în România.

Happy Channel difuzează ”Viața secretă a unui adolescent", unul dintre cele mai urmărite seriale pentru adolescenți

acum 4 zile

Din această seară, Happy Channel difuzează ”Viața secretă a unui adolescent", serial ce poate fi urmărit de luni până vineri, de la ora 22.00.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »