MARTI, 04 SEPTEMBRIE 2018

“Femeie în înfruntare destinului”, record de audiență la Happy Channel. Serialul s-a clasat în top 3 all channels

“Femeie în înfruntarea destinului”, serialul turcesc pe care Happy Channel îl difuzează în exclusivitate, a stabilit ieri (3 septembrie) record de audiență la postul de televiziune. Producția s-a impus ca lider pe nișa posturilor de televiziuni pentru femei, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, mediul urban, și s-a clasat în top 3 all channels, după cele două posturi generaliste PRO tv și Antena 1.

La început de săptămână, “Femeie în înfruntarea destinului” a atins record de audiență la Happy Channel. Episodul difuzat luni seara (3 septembrie), în intervalul 20.00-22.00, din primul sezon al serialului a clasat Happy Channel pe prima poziție în topul televiziunilor pentru femei, target femei – cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, mediul urban, cu o cotă de piață de 8.9% și un rating mediu de 3 procente. Locul al doilea a fost ocupat de Pro 2, care a avut o cotă de piață de 3.5% și un rating mediu de 1.2 procente.

Pe targetul 18 și 49 de ani, mediul urban, producția care o are în rol principal pe îndrăgita actriță din Turcia - Özge Özpirinçci a situat Happy Channel pe poziția a treia în top all channels, cu o cotă de piață de 6.4% și un rating mediu de 2.1 procente. Happy Channel a surclasat Kanal D, care difuza tot o producție turcească, și s-a aflat, în clasament, după primele două posturi generaliste Pro TV și Antena 1.

De luni până joi, de la ora 20.00, “Femeie în înfruntarea destinului” le aduce telespectatorilor Happy Channel o poveste impresionantă, care scoate la iveală forța nebănuită pe care reușește să o aibă femeia atunci când este vorba de viața ei și a copiilor săi.

După difuzarea primului sezon “A doua șansă”, Happy Channel revine cu cel de-al doilea sezon din 17 septembrie.

Sursa: Kantar Media
Copyright: ARMADATA SRL
3-Sep-18
Target: Femei 18-49 Urban; 18-49 Urban

COMENTARII

”Un Crăciun la Holly Lane”, povestea Crăciunului copilăriei. Luni, la Happy Channel

acum 1 ore

”Un Crăciun la Holly Lane” (”Christmas on Holly Lane”, producție Canada, 2018), pe care Happy Channel îl va difuza luni, 25 noiembrie, de la ora 17.00.

Edward Norton și Naomi Watts, într-o poveste de excepție despre iubire, trădare și gelozie. Vineri, la Happy

acum 1 ore

În 2007, pelicula a primit ”Globul de Aur” pentru cea mai bună coloană sonoră. Cu 11 premii câștigate și alte 13 nominalizări la festivalurile industriei cinematografice, ”Vălul pictat” este un film pe care nu trebuie să îl ratați.

”Dădaca fotbalist” transformă o familie întreagă

acum 23 ore

Duminică, de la ora 20.00, Happy Channel vă invită să urmăriți un film despre cum fotbalul poate transforma tristețea în bucurie.

Christina Ricci și Danny DeVito, într-o super-comedie, sâmbătă, la Happy Channel

acum 1 zile

”Sfaturi în dragoste” (”Anything Else”), sâmbătă seara, de la ora 20.00, la Happy Channel, o comedie în stilul Woody Allen.

La un pas să intre în cea mai cunoscută echipă de fotbal din Turcia, dar a ales actoria

acum 1 zile

Erkan Kolçak Köstendil care îl interpretează pe Vartolu Saadettin în serialul ”Legea familiei”, difuzat de Happy Channel miercurea și joia, de la ora 20.00.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »