VINERI, 28 SEPTEMBRIE 2018

Film după povestea de viață a unui român, care și-a căutat familie adoptivă și a schimbat legea Educației în America

”În căutarea unei familii” (”Finding a Family”), film difuzat duminică, de la ora 18.00, la Happy Channel, are la bază povestea reală a românului Alex Chivescu.

Alex Chivescu este românul care a reușit să schimbe legea Educației în America. Până să ajungă aici, însă, Alex a trecut printr-un adevărat iad. 

Nascut în România, Alex a ajuns în America pe când avea doar doi ani. Însă, la scurt timp după stabilirea pe pământul făgăduinței, părinții lui s-au despărțit, iar Alex nu și-a mai revăzut niciodată tatăl. Pe când avea doar 10 ani, Alex a mai primit o lovtură cruntă: mama sa, cea care îl creștea, a avut un accident. În urma loviturii, mama lui a fost afectată psihic. Șase ani de la accident, Alex a fot mutat dintr-un centru de plasament în altul. Cu toate astea, el a avut șansa să meargă la crsurile uneia dintre cele mai prestigioase școli din Michigan. Alex Chivescu a fost un elev strălucit și visa să ajungă Harvard.

Numai ca situația familială îl împiedica. Dar nu a renuțat la visul său. El a făcut un lucru surprinzător: a început să-și caute o familie adoptivă, trimițân scrisori unor persoane necunoscute, în speranța că se va găsi cineva care să-i ofere o casă și o familie.
Jim si Suzanne Bante, care aveau deja patru copii, l-au luat la ei și i-au oferit lui Alex un cămin și o nouă viață, iar el a reușit, astfel, să fie primit la Harvard.

Datorită experienței lui Alex, legea Educației a fost modificată de Senatul American pentru ca nici un student aflat în grija statului sau într-o familie adoptivă să nu mai aibă probleme la admiterea în universitate din pricina districtului sau a școlii de unde vine.

Duminică, de la ora 18.00, la Happy Channel veți putea urmări filmul ”În căutarea unei familii”, bazat pe povestea de viață a românului Alex Chivescu. Un film cu Kim Delaney, Jared Abrahamson, Sarah-Jane Redmond.

COMENTARII

Cum se traduce numele protagonistului din ”Legea familiei”? Iată ce înseamnă ”Bulut”

acum 37 minute

Pe Aras Bulut îl puteți urmări în fiecare miercuri și joi, de la ora 20.00, în ”Legea familiei”, serialul numărul 1 al Turciei, difuzat în ROmânia, în eclusivitte, de postul Happy Channel.

Cine e copila aceasta cu bucle? O recunoașteți? O vedeți la Happy Channel

acum 2 ore

Îmbrăcată ca un fulg de nea la o serbare școlară. Cine să fie, oare, copila cu bucle din imaginea de mai sus? O recunoașteți? Vă dăm un indiciu: o puteți vedea la Happy Channel, de luni până vineri! Ei, ați ghicit? Răspunsul, mai jos, în articol. * * *...

Iată cum arăta copila din serialul ”ELIF” la doar câțiva anișori. Zici că era o păpușă

acum 1 zile

Serialul turcesc ”Elif” se difuzează de luni până vineri, la Happy Channel, de la ora 13.30, câte două episoade.

”Pasărea Spin”, de marți, până vineri, la Happy Channel

acum 2 zile

"Pasărea spin”, miniseria câștigătoare a 4 Globuri de Aur și a 6 premii Emmy, se poate vedea la Happy Channel. De marți, 19 febuarie, și până vineri, 22 februarie, de la ora 15.30, la Happy aveți o emoționantă poveste a unei iubiri interzise.

Aras Bulut din ”Legea familiei” a fost desemnat „Cel mai bun actor al anului 2018”

acum 2 zile

Pe Aras Bulut îl puteți urmări în serialul ”Legea Familiei”, difuzat în exclusivitate în România de postul Happy Channel, în zilele de miercuri și joi, de la ora 20.00.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »