MIERCURI, 27 FEBRUARIE 2019

Filmările pentru miniseria ”Napoleon și Josephine” au fost întrerupte un an, din cauza actriței din rolul principal

Producătorii miniseriei ”Napoleon și Josephine”, pe care o poți urmări la Happy Channel, au luat o decizie radicală. Eu au hotărât să întrerupă filmările pe durata unui an întreg atunci când când actrița din rolul principal, Jacqueline Bisset, s-a îmbolnăvit grav.

Filmată în 1987 în Maroc și Paris, miniseria ”Napoleon și Josephine” a fost declarată una dintre cele mai scumpe, la vremea sa. Întreaga producție a costat 20 de milioane de dolari.

Miniseria ”Napoleon și Josephine” se difuzează la Happy Channel, de la ora 15.30, în zilele de miercuri, joi și vineri.

Această miniserie spune povestea de iubire dintre Napoleon, împăratul Franței, și Josephine, soția lui. La începutul secolului al XIX-lea, văduva Josephine îl întâlnește pe Napoleon Bonaparte. Dragostea lor se transformă în obsesie, iar relația lor este complicată din cauza îndatoririlor lui Napoleon față de imperiu.

Din distribuție fac parte: Armand Assante (ca Napoleon Bonaparte), Jacqueline Bisset (ca Josephine de Beauharnais), Stephanie Beacham (ca Therese Tallien), Anthony Higgins (ca Joseph Bonaparte), Jane Lapotaire (ca Letizia Bonaparte), Patrick Cassidy (ca Capt. Hippolyte Charles), William Lucking (ca Sgt. Dupont), John Vickery (ca Bourrienne), Leigh Taylor-Young (ca Madame de Stael), Ione Skye (ca Pauline Bonaparte).

COMENTARII

O iubire ca în ”Romeo și Julieta”, multă pizza și... o comedie de familie. Vineri, la Happy

acum 18 ore

Vineri, de la ora 20.00, Happy Channel vă invită la o comedie spumoasă: ”Pizza, sufletul meu!” (”Pizza My Heart”). Un film inspirat din clasica poveste de iubire ”Romeo și Julieta”.

Duelul cântecelor de Crăciun, cu Tori Spelling și Tia Mowry. Sâmbătă, la Happy Channel

acum 19 ore

Sâmbătă, de la ora 14.00, Happy CHannel difuează filmul ”Crăciun pe Portativ” (”The Mistle-Tones"). Un musical cu: Tori Spelling, Andy Gala, Jonathan Patrick Moore, Tia Mowry-Hardrict.

”Vis de Crăciun”, povestea unei femei care credea că are o viață nefericită

acum 20 ore

A fost odată ca niocdată o tânără frumoasă, care s-a căsătorit cu bărbatul visurilor ei. Doar că, după un timp, ea a început să creadă că are o viață nefericită.Cum continuă povestea veți afla vineri, de la ora 17.00, la Happy Channel, urmărind filmul ”Vis de Crăciun” (”A Dream of Christmas”).

Un accident de mașină îi schimbă viața în bine. Află povestea joi, de la ora 17.00, la Happy

acum 1 zile

Accidentul se petrece în Christmas Valley, în preajma Crăciunului. Cât timp mașina sa se află la reparat, Maddie descoperă sentimentul de familie, de bine, de… acasă. Cum așa? Aflați joi, de la ora 17.00, la Happy Channel, urmărind filmul ”Un Crăciun imprevizibil” (”Love you like Christmas”).

Cum organizezi ”O petrecere de neuitat”? Află, miercuri, la Happy, de la expertul în petreceri de Crăciun

acum 1 zile

An de an, ea organizează cele mai tari petreceri de Crăciun pentru firma la care lucrează. Povestea sa o veți afla miercuri, de la ora 17.00, la Happy Channel, urmărind filmul ”O petrecere de neuitat” (”Best Christmas Party Ever”).

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »