MIERCURI, 29 IANUARIE 2020

Filmele lunii februarie, la Happy Channel

Februarie este luna iubirii, luna poveștilor de dragoste, la Happy Channel. În luna în care sărbătorim Sfântul Valentin și Dragobetele, Happy a pregătit, special pentru voi, unele dintre cele mai frumoase povești de dragoste, filme cu actori excepționali, filme cu numeroase premii și, nu în ultimul rând, filme ce le-au rămas la suflet cinefililor. În februarie, la Happy îi puteți vedea pe George Clooney, Patrick Swayze, Demi Moore, Whoopi Goldberg, Tom Haks, Catherine Zeta Jones, Denzel Washington ș.a.

Așadar, iată ce filme puteți urmări la Happy Channel, în februarie, vinerea și sâmbăta, de la ora 20.00:

1 februarie - ”Sus, în aer” (”Up in the air”), cu George Clooney, Vera Farmiga, Anna Kendrick.

7 februarie – ”Alfie”, un film premiat cu un premiu Globul de Aur și cu o distribuție de excepție: Jude Law, Sienna Miller, Susan Sarandon.

8 februarie – ”Fantoma mea iubită” (”Ghost”), cu Patrick Swayze, Demi Moore, Whoopi Goldberg. Pelicula a primit numeroase premii și nominalizări, printre care: două premii Oscar, un premiu Globul de Aur, un premiu BAFTA.

14 februarie – ”Gătind cu dragoste” (”Cooking with love”), pelicula, lansată în anul 2018, îi are în distribuție pe Ali Liebert, Brett Dalton, Janet Kidder.

15 februarie – ”Ca în rai” (”Just like Heaven”), un film cu: Reese Witherspoon, Mark Ruffalo, Donal Logue.

21 februarie: ”Admiratorul meu secret” (”My secret Valentine”), producție SUA/Canada 2018, cu: Lacey Chabert, Andrew W. Walker, Peter MacNeill.

22 februarie: ”Terminalul” (”The Terminal”), un film de excepție cu o distribuție pe măsură: Tom Hanks, Catherine Zeta-Jones, Chi McBride.

28 februarie: ”Anunț matrimonial” (”Must love dogs”), o comedie romantică de excepție, cu Diane Lane, John Cusack, Elizabeth Perkins în distribuție.

29 februarie: ”Zborul” (”Flight”), un film de Oscar cu Denzel Washington, Nadine Velazquez, Don Cheadle în distribuție.

COMENTARII

‘’Babel’’ - un film de Oscar, cu Brad Pitt și Cate Blanchett

acum 1 zile

Filmul ‘’Babel’’(2006), creația lui Alejandro González Iñárritu a schimbat fața cinematografiei mexicane, dintr-o zonă de interes de nișă către o industrie la nivel global.

Richard Gere îți spune tot ce vrei să știi despre ‘’Ofițer și gentleman’’

acum 8 zile

Richard Gere devine emoționat de fiecare dată când vorbește despre ‘’Ofițer și gentleman’’(1982). Multe amintiri îl leagă de acest film, nu numai de scenele în sine, ci și de ceea ce s-a întâmplat în afara platourilor de filmare.

''Formula dragostei'' - o comedie romantică despre...fuga de la altar!

acum 9 zile

Tristețea nu face parte din ‘’Formula dragostei’’(2018). Scenariul poate părea sensibil, însă filmul își propune să stârnească hohote de râs.

Leonardo DiCaprio și Kate Winslet, din nou împreună într-o dramă de excepție!

acum 15 zile

Te-au făcut să plângi de fiecare dată când le-ai urmărit tragica poveste în ‘’Titanic’’. Dar te-au făcut și să crezi și să speri. Te-ai fi gândit că cel mai iubit cuplu dintr-un film de dragoste poate reveni? Ei bine, Jack și Rose sunt de această dată... Frank și April Wheeler.

''Cântă, dansează, iubește'', o poveste de dragoste cu un strop de magie

acum 15 zile

Filmul urmărește povestea coregrafei Harper, a cărei fiice - și vedeta următoarei sale producții - Mirabella ia decizia de a renunța la spectacol pentru a se căsători cu playboy-ul Marco. Când Harper află noile priorități ale fiicei sale, este hotărâtă să-i arate acesteia că dragostea nu este un impediment în a avea o carieră. Din acel moment, situația ia o turnură neașteptată: În timp ce se îndrepta către nunta fiicei sale în Italia, Harper bea, fără să știe, un elixir, devenind mai tânără cu trei decenii.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »