MIERCURI, 29 IANUARIE 2020

Filmele lunii februarie, la Happy Channel

Februarie este luna iubirii, luna poveștilor de dragoste, la Happy Channel. În luna în care sărbătorim Sfântul Valentin și Dragobetele, Happy a pregătit, special pentru voi, unele dintre cele mai frumoase povești de dragoste, filme cu actori excepționali, filme cu numeroase premii și, nu în ultimul rând, filme ce le-au rămas la suflet cinefililor. În februarie, la Happy îi puteți vedea pe George Clooney, Patrick Swayze, Demi Moore, Whoopi Goldberg, Tom Haks, Catherine Zeta Jones, Denzel Washington ș.a.

Așadar, iată ce filme puteți urmări la Happy Channel, în februarie, vinerea și sâmbăta, de la ora 20.00:

1 februarie - ”Sus, în aer” (”Up in the air”), cu George Clooney, Vera Farmiga, Anna Kendrick.

7 februarie – ”Alfie”, un film premiat cu un premiu Globul de Aur și cu o distribuție de excepție: Jude Law, Sienna Miller, Susan Sarandon.

8 februarie – ”Fantoma mea iubită” (”Ghost”), cu Patrick Swayze, Demi Moore, Whoopi Goldberg. Pelicula a primit numeroase premii și nominalizări, printre care: două premii Oscar, un premiu Globul de Aur, un premiu BAFTA.

14 februarie – ”Gătind cu dragoste” (”Cooking with love”), pelicula, lansată în anul 2018, îi are în distribuție pe Ali Liebert, Brett Dalton, Janet Kidder.

15 februarie – ”Ca în rai” (”Just like Heaven”), un film cu: Reese Witherspoon, Mark Ruffalo, Donal Logue.

21 februarie: ”Admiratorul meu secret” (”My secret Valentine”), producție SUA/Canada 2018, cu: Lacey Chabert, Andrew W. Walker, Peter MacNeill.

22 februarie: ”Terminalul” (”The Terminal”), un film de excepție cu o distribuție pe măsură: Tom Hanks, Catherine Zeta-Jones, Chi McBride.

28 februarie: ”Anunț matrimonial” (”Must love dogs”), o comedie romantică de excepție, cu Diane Lane, John Cusack, Elizabeth Perkins în distribuție.

29 februarie: ”Zborul” (”Flight”), un film de Oscar cu Denzel Washington, Nadine Velazquez, Don Cheadle în distribuție.

COMENTARII

6 întâmplări din culisele filmului ”Fantoma mea iubită”

acum 11 zile

Pelicula ”Fantoma mea iubită” poate fi urmărită sâmbătă, 8 februarie, la Happy Channel, de la ora 20.00.

Serialul Vis de iubire”, lider de audiență pe nișa televiziunilor pentru femei. Happy Channel, pe locul 4 în top all channels

acum 12 zile

Happy Channel, pe primul loc în clasamentul canalelor tv dedicate femeilor şi pe locul patru în top all channels, după principalele posturi generaliste, la nivelul targetului Femei 18-49 Urban.

Serialul ”Război și pace” ajunge la final. Urmează o altă poveste excepțională

acum 14 zile

În această duminică, de la ora 20.00, postul de televiziune Happy Channel difuzează ultimele două episoade ale serialului ”Război și pace”, ecranizare a romanului omonim, scris de Lev Tolstoi.

”Alfie”, povestea unui burlac înnebunit după femei. Vineri, la Happy Channel

acum 14 zile

Vineri seară, de la ora 20.00, la Happy Channel îi puteți urmări pe Jude Law, Sienna Miller, Nia Long, Susan Sarandon și Marisa Tomei într-o poveste uimitoare: ”Alfie”.

Whoopi Goldberg a stabilit un record cu rolul ei din filmul ”Fantoma mea iubită”

acum 14 zile

Actrița Whoopi Goldberg a stabilit și un record cu rolul mediumului Oda Mae Brown.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »