MIERCURI, 29 IANUARIE 2020

Filmele lunii februarie, la Happy Channel

Februarie este luna iubirii, luna poveștilor de dragoste, la Happy Channel. În luna în care sărbătorim Sfântul Valentin și Dragobetele, Happy a pregătit, special pentru voi, unele dintre cele mai frumoase povești de dragoste, filme cu actori excepționali, filme cu numeroase premii și, nu în ultimul rând, filme ce le-au rămas la suflet cinefililor. În februarie, la Happy îi puteți vedea pe George Clooney, Patrick Swayze, Demi Moore, Whoopi Goldberg, Tom Haks, Catherine Zeta Jones, Denzel Washington ș.a.

Așadar, iată ce filme puteți urmări la Happy Channel, în februarie, vinerea și sâmbăta, de la ora 20.00:

1 februarie - ”Sus, în aer” (”Up in the air”), cu George Clooney, Vera Farmiga, Anna Kendrick.

7 februarie – ”Alfie”, un film premiat cu un premiu Globul de Aur și cu o distribuție de excepție: Jude Law, Sienna Miller, Susan Sarandon.

8 februarie – ”Fantoma mea iubită” (”Ghost”), cu Patrick Swayze, Demi Moore, Whoopi Goldberg. Pelicula a primit numeroase premii și nominalizări, printre care: două premii Oscar, un premiu Globul de Aur, un premiu BAFTA.

14 februarie – ”Gătind cu dragoste” (”Cooking with love”), pelicula, lansată în anul 2018, îi are în distribuție pe Ali Liebert, Brett Dalton, Janet Kidder.

15 februarie – ”Ca în rai” (”Just like Heaven”), un film cu: Reese Witherspoon, Mark Ruffalo, Donal Logue.

21 februarie: ”Admiratorul meu secret” (”My secret Valentine”), producție SUA/Canada 2018, cu: Lacey Chabert, Andrew W. Walker, Peter MacNeill.

22 februarie: ”Terminalul” (”The Terminal”), un film de excepție cu o distribuție pe măsură: Tom Hanks, Catherine Zeta-Jones, Chi McBride.

28 februarie: ”Anunț matrimonial” (”Must love dogs”), o comedie romantică de excepție, cu Diane Lane, John Cusack, Elizabeth Perkins în distribuție.

29 februarie: ”Zborul” (”Flight”), un film de Oscar cu Denzel Washington, Nadine Velazquez, Don Cheadle în distribuție.

COMENTARII

''Rădăcini - Kunta Kinte'' - o producție care a făcut istorie! Finalul, cel mai vizionat episod în Statele Unite

acum 33 zile

Când directorii rețelei de televiziune ABC au decis să producă o miniserie bazată pe romanul ‘’Rădăcinile: Saga unei familii americane’’ al lui Alex Haley, în 1977, au luat toate măsurile de precauție posibile pentru a-și reduce pierderile. Chiar dacă personajele negre au fost mai proeminente ca niciodată în televiziunea din SUA - Good Times și The Jeffersons dădeau lovitura- președintele canalului de divertisment, Fred Silverman, a fost deranjat că la televizor se difuza o dramă despre o familie africană, deoarece era vorba despre înrobire și în cele din urmă obținerea libertății.

Jaina Lee Ortiz, totul despre rolul de ‘’femeie alfa’’ din serialul ’’Eroii din Stația 19’’!

acum 33 zile

Ea știe cel mai bine cum se simte o femeie într-o lume a bărbaților. Jaina Lee Ortiz o interpretează pe neînfricata Andrea Herrera în serialul american ‘’Eroii din Stația 19’’. Într-un interviu, actrița dă detalii ‘’din culise’’ despre personajul său și despre relația cu ceilalți colegi.

Se împlinesc 20 de ani de la premiera ‘’Legături de familie’’! Happy Channel difuzează telenovela din 29 iunie

acum 34 zile

Vera Fisher și-a încheiat contractul cu Globo, după 43 de ani de colaborare. Actrița se retrage într-un moment glorios: se împlinesc 20 de ani de la debutul telenovelei ‘’Legături de familie’’. Producția braziliană a fost difuzată pentru prima oară între 2000-2001 și a revoluționat industria telenovelelor.

Tot ce trebuie să știi despre ''Eroii din Stația 19''! - Premiera vineri 8 mai, la Happy Channel

acum 67 zile

Eroii din Stația 19 spune povestea unui grup de tineri pompieri ai căror voață se împarte între misiunile lor de salvare periculoase și drame personale. Liderul echipei esteo femeie. Neînfricata Andy Hererra, interpretată de Jaina Lee Ortiz își îndrumă colegii spre victorie în orice bătălie.

''Sanditon'' - o adaptare modernă a ultimului roman scris de Jane Austen! Premiera, duminică, 26 aprilie, la Happy Channel!

acum 80 zile

Jane Austen a scris doar șase romane întregi înainte de a muri, la vârsta de 41 de ani în 1817. În ciuda producției sale relativ mici, adaptările poveștilor sale romantice în rândul filmelor britanice au un real succes. ‘’Sanditon’’ este o serie de opt părți, bazată pe ultimul roman al scriitoarei, rămas neterminat și care oferă o abordare mai modernă asupra lucrărilor lui Jane Austen.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »