JOI, 26 MARTIE 2020

''Formula dragostei'' - o comedie romantică despre...fuga de la altar!

Jen Lilley (Charlotte)   instagram/jen lilley

 Tristețea nu face parte din ‘’Formula dragostei’’(2018). Scenariul poate părea sensibil, însă filmul își propune să stârnească hohote de râs.

Jen Lilley joacă rolul lui Charlotte, care este pe cale să devină mireasă. Totul decurge perfect în ziua nunții. Soarele strălucește, oaspeții așteaptă, iar mirele se simte extrem de norocos. Până aici totul decurge conform planului. Dar cineva distruge evenimentul. Ei bine, află că cea care se opune nunții este chiar...mireasa. Charlotte simte presiunea și fuge cât vezi cu ochii și nu o dată, ci...de două ori. Da, James (Marcus Rosner) este părăsit de două ori la altar.

Acesta este motivul pentru care, în ajunul celei de-a treia încercări, James decide să anuleze nunta.

Acum, rămasă singură, Charlotte se vede nevoită să învingă tracul care o separă de ea și alesul inimii sale. Îl va putea oare convinge să îmbrace costumul de mire a treia oară?

Această comedie romantică  vă va face cu siguranță să râdeți, dar vă va ține și în suspans. Filmul, care a fost numit inițial ‘’Today I Do’’,  are o poveste care te determină să fii din ce în ce mai implicat și să speri până în ultimul moment că James nu va rămâne și a treia oară cu inima frântă. Lucrurile se complică nu doar ca urmare a aversiunii lui Charlotte față de căsătorie. În peisaj, apare și fosta prietenă a lui James, interpretată de Jessica Lowndes.

‘’Formula dragostei ’’este o comedie romantică savuroasă, care vă va face să zâmbiți. Și dacă o urmăriți cu persoana iubită, cu atât mai bine.

Ai prilejul perfect de relaxare! Descoperă ’’Formula dragostei’’ vineri, 27 martie, de la 20:00, la Happy Channel.

COMENTARII

Tot ce trebuie să știi despre ''Eroii din Stația 19''! - Premiera vineri 8 mai, la Happy Channel

acum 24 zile

Eroii din Stația 19 spune povestea unui grup de tineri pompieri ai căror voață se împarte între misiunile lor de salvare periculoase și drame personale. Liderul echipei esteo femeie. Neînfricata Andy Hererra, interpretată de Jaina Lee Ortiz își îndrumă colegii spre victorie în orice bătălie.

''Sanditon'' - o adaptare modernă a ultimului roman scris de Jane Austen! Premiera, duminică, 26 aprilie, la Happy Channel!

acum 37 zile

Jane Austen a scris doar șase romane întregi înainte de a muri, la vârsta de 41 de ani în 1817. În ciuda producției sale relativ mici, adaptările poveștilor sale romantice în rândul filmelor britanice au un real succes. ‘’Sanditon’’ este o serie de opt părți, bazată pe ultimul roman al scriitoarei, rămas neterminat și care oferă o abordare mai modernă asupra lucrărilor lui Jane Austen.

''Eroii din Stația 19'', în curând la Happy Channel!

acum 46 zile

Scenarista serialului ‘’Eroii din Stația 19’’, Stacy McKee, îți spune tot ce vrei să știi despre povestea producției americane, într-un interviu.

Fă cunoștință cu Berk Atan, chipeșul actor din serialul ''Cennet''!

acum 49 zile

Berk Atan are un palmares remarcabil în industria modelingului din Turcia. În 2012, el a câștigat premiul „Modelul turc al anului”. Acela a fost momentul său de lansare, având în față o carieră extrem de promițătoare. Se bucură de celebritate făcând lucrurile care îi plac: actorie și modeling. Dar cum a început totul?

''Dragoste și război'' - O poveste de dragoste inspirată din fapte reale, cu Sandra Bullock și Chris O'Donnell!

acum 52 zile

‘’Dragoste și război’’(1996), filmul realizat de Richard Attenborough, se adresează iubitorilor romantismului. Scenariul este inspirat din experiențele reale trăite de scriitorul Ernest Hemingway în Italia, în timpul primului război mondial, când se îndrăgostește fără leac de o asistentă medicală de la Crucea Roșie. Nu era tocmai un moment prielnic pentru o poveste de dragoste, însă atracția dintre ei a fost una copleșitoare.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »