JOI, 26 MARTIE 2020

''Formula dragostei'' - o comedie romantică despre...fuga de la altar!

Jen Lilley (Charlotte)   instagram/jen lilley

 Tristețea nu face parte din ‘’Formula dragostei’’(2018). Scenariul poate părea sensibil, însă filmul își propune să stârnească hohote de râs.

Jen Lilley joacă rolul lui Charlotte, care este pe cale să devină mireasă. Totul decurge perfect în ziua nunții. Soarele strălucește, oaspeții așteaptă, iar mirele se simte extrem de norocos. Până aici totul decurge conform planului. Dar cineva distruge evenimentul. Ei bine, află că cea care se opune nunții este chiar...mireasa. Charlotte simte presiunea și fuge cât vezi cu ochii și nu o dată, ci...de două ori. Da, James (Marcus Rosner) este părăsit de două ori la altar.

Acesta este motivul pentru care, în ajunul celei de-a treia încercări, James decide să anuleze nunta.

Acum, rămasă singură, Charlotte se vede nevoită să învingă tracul care o separă de ea și alesul inimii sale. Îl va putea oare convinge să îmbrace costumul de mire a treia oară?

Această comedie romantică  vă va face cu siguranță să râdeți, dar vă va ține și în suspans. Filmul, care a fost numit inițial ‘’Today I Do’’,  are o poveste care te determină să fii din ce în ce mai implicat și să speri până în ultimul moment că James nu va rămâne și a treia oară cu inima frântă. Lucrurile se complică nu doar ca urmare a aversiunii lui Charlotte față de căsătorie. În peisaj, apare și fosta prietenă a lui James, interpretată de Jessica Lowndes.

‘’Formula dragostei ’’este o comedie romantică savuroasă, care vă va face să zâmbiți. Și dacă o urmăriți cu persoana iubită, cu atât mai bine.

Ai prilejul perfect de relaxare! Descoperă ’’Formula dragostei’’ vineri, 27 martie, de la 20:00, la Happy Channel.

COMENTARII

‘’Babel’’ - un film de Oscar, cu Brad Pitt și Cate Blanchett

acum 9 ore

Filmul ‘’Babel’’(2006), creația lui Alejandro González Iñárritu a schimbat fața cinematografiei mexicane, dintr-o zonă de interes de nișă către o industrie la nivel global.

Richard Gere îți spune tot ce vrei să știi despre ‘’Ofițer și gentleman’’

acum 7 zile

Richard Gere devine emoționat de fiecare dată când vorbește despre ‘’Ofițer și gentleman’’(1982). Multe amintiri îl leagă de acest film, nu numai de scenele în sine, ci și de ceea ce s-a întâmplat în afara platourilor de filmare.

Leonardo DiCaprio și Kate Winslet, din nou împreună într-o dramă de excepție!

acum 14 zile

Te-au făcut să plângi de fiecare dată când le-ai urmărit tragica poveste în ‘’Titanic’’. Dar te-au făcut și să crezi și să speri. Te-ai fi gândit că cel mai iubit cuplu dintr-un film de dragoste poate reveni? Ei bine, Jack și Rose sunt de această dată... Frank și April Wheeler.

''Cântă, dansează, iubește'', o poveste de dragoste cu un strop de magie

acum 14 zile

Filmul urmărește povestea coregrafei Harper, a cărei fiice - și vedeta următoarei sale producții - Mirabella ia decizia de a renunța la spectacol pentru a se căsători cu playboy-ul Marco. Când Harper află noile priorități ale fiicei sale, este hotărâtă să-i arate acesteia că dragostea nu este un impediment în a avea o carieră. Din acel moment, situația ia o turnură neașteptată: În timp ce se îndrepta către nunta fiicei sale în Italia, Harper bea, fără să știe, un elixir, devenind mai tânără cu trei decenii.

Rolul carierei în ‘’Jane Eyre’’! Fă cunoștință cu frumoasa Ruth Wilson

acum 21 zile

Ruth Wilson a atins faima odată cu filmul ‘’Jane Eyre’’ din 2006, în care a jucat alături de Toby Stephens. A continuat să cucerească publicul cu rolul ei în ‘’The Affair’’, în 2014.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »