VINERI, 03 MARTIE 2017

Frumoasa Özge Gurel din ”Sezonul Cireșelor” voia să devină... bucătar, nu actriță

Özge Gurel alias Oyku Acar din ”Sezonul Cireșelor”, serialul difuzat de Happy Channel, de luni până vineri, de la ora 20.00, nu și-a imaginat niciodată că va ajunge actriță. Frumoasa brunetă își dorea cu totul altceva de la viață. Nimic care să îi aducă faimă și atâția admiratori.

Într-un interviu acordat presei din Italia, actrița din ”Sezonul Cireșelor” a mărturisit că ar fi ajuns să muncească într-o bucătărie, căci ăsta era visul ei cel mare: să lucreze ca bucătar.

Ea a recunoscut că a ajuns întâmplător să joace în acest serial de succes. A fost la o probă, pentru un alt film, însă a fost respinsă. Supărată de nereușita ei, Özge a plecat de la audiții mâhnită tare. Dar, cei care au respins-o i-au vorbit, apoi, despre un alt proiect, unde, ziceau ei, s-ar fi potrivit mai bine. După ce a auzit despre ce este vorba, Özge a zis să mai încerce o dată. Și a reușit. Așa a ajuns să joace în serialul ce i-a adus faimă, ”Sezonul Cireșelor”, pe care îl puteți vedea și în România, de luni până vineri, de la ora 20.00, numai la Happy Channel.

”Sezonul Cireșelor” (titlul original: ”Kiraz Mevsimi”) spune povestea lui Oyku (Özge Gurel), o tânără ambiţioasă care visează să devină un fashion designer de renume. Încă din copilărie a fost îndrăgostită de Mete (Daghan Kulegec), fratele celui mai bun prieten al ei. Însă el nu avea ochi pentru ea, intrucât avea deja o iubită.

Cel mai bun prieten al lui Mete, Ayaz (Serkan Çayoglu), este chiar fiul unui fashion designer de top, care ar putea să ajute pe tânăra Oyku să îşi realizeze visurile. Între ei se înfiripă o poveste şi devin iubiţi! Însă viaţa îi arată lui Mete că femeia pe care şi-o doreşte cu adevărat este chiar sub ochii lui, lucru pe care nu l-a constatat din prima secundă!

COMENTARII

Actor din ”Clona”, îndrăgostit iremediabil de România. S-a mutat la București

acum 1 zile

Serialul ”Clona” a cucerit publicul din România. De publicul nostru a fost cucerit și Alessandro Safina, cel care interpretează coloana sonoră a serialului brazilian și care, totodată, a și jucat în ”Clona”.

”Ea este foarte specială pentru mine”, spune Can Yaman despre partenera lui din ”Vis de iubire”

acum 1 zile

Dacă frumoasa actriță a oferit răspunsuri care să înlăture orice urmă de îndoială, ei bine, una dintre declarațiile lui Can au pus și mai multe paie pe foc. Cum așa? Păi, cum ați interpreta voi următoarea declarație a frumosului actor din serialul turcesc ”Vis de iubire”:

Can Yaman versus Jason Momoa. Seamănă sau nu? Care dintre ei vi se pare mai frumos?

acum 2 zile

Pe Can Yaman îl puteți urmări la Happy Channel în serialul ”Vis de iubire”, difuzat în fiecare miercuri și joi, de la ora 20.00.

Sunt frați în serialul ”O nouă viață”, dar, în realitate, au devenit un cuplu

acum 3 zile

Pe Emily VanCamp și Chris Pratt îi puteți urmări la Happy Channel, în serialul ”O nouă viață”, difuzat în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 12.00.

”Mătușa Peruca”, din serialul „Îngerașul”, a fost desemnată ”Miss Tamaulipas”

acum 3 zile

Pe Nora Salinas o poți urmări la Happy Channel, în serialul ”Îngerașul”, difuzat de luni până vineri, ora 15.30.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »