JOI, 04 IULIE 2019

Happy Channel difuzează ”Rădăcini”, emoționanta poveste a lui Kuta Kinte, mini-serie cu 37 de nominalizări la Premiile Emmy

”Rădăcini – Kunta Kinte” este o mini-serie care și acum, la 22 de ani de la prima sa difuzare, se menține în topuri. De exemplu, este primul produs de televiziune care a primit 37 de nominalizări la categorii importante la Premiile Emmy. Și, de alfel, se menține în clasament și azi. De-a lungul timpului, mini-seria a primit 51 de nominalizări și a primit 16 premii, printre care un Globul de Aur și 9 premii Emmy.

Happy Channel va difuza ”Rădăcini – Kunta Kinte” în fiecare vineri, sâmbătă și duminică, de la ora 20.00. Mini-seria spune povestea unui negru de 16 ani, Kunta Kinte, din Gambia, vânat de negustorii de sclavi. El ieșise din satul lui ca să taie un copac pentru a ciiopli din el diverse lucruri. Pus în lanțuri și azvârlit în cala navei "Lord Liooner", Kunta Kinte este marcat pe viață cu fierul roșu cu inițialele "L.L”.

Bazată pe nuvela din 1976 a lui Alex Haley, ”Roots” este povestea negrilor, de la primii lor pasi, ca sclavi pe continentul american, până la Războiul de Secesiune, care le-a redat libertatea, fără a le aduce, însă, și egalitatea în drepturi cu albii.

Mini-seria ”Rădăcini - Kuna Kinte” va fi difuzată la Happy Channel în fiecare vineri și sâmbătă, de la ora 20.00, în format HD.

COMENTARII

Cât de frumos cântă Leyla Lydia Tugutlu, din ”Inima orașului”. Trebuie să o asculți și tu!

acum 20 ore

Actrița a postat pe contul său de instagram un filmuleț în care cântă divin la pian, spre bucuria fanilor, care i-au urmărit în număr foarte mare prestația.

Care e diferența dintre Thalia de pe vremea lui Marimar și Thalia de acum?

acum 1 zile

tvhappy.ro vă propune un colaj cu imagini cu Thalia de atunci și cea de acum.

Iată cum arăta Çağatay Ulusoy când a primit titlul de "Best Model of Turkey"

acum 1 zile

La doar 20 de ani, Çağatay a câștigat unul dintre cele mai râvnite titulaturi în rândul celor care apar pe podiumurile de modă: "Best Model of Turkey".

De la emisiuni culinare, emisiuni pentru copii și femei, a ajuns actorul pe care îl vedem azi în „Inima orașului”

acum 1 zile

Înainte de a juca în filme, actorul a lucrat o lungă perioadă de timp pentru emisiuni tematice.

Așa arată fără machiaj! Ai mai recunoaște-o pe protagonista serialului ”Inima Orașului” nemachiată?

acum 1 zile

Pe Leyla o poți urmări la Happy Channel în rolul lui Derin în serialul ”Inima Orașului”, difuat de postul Happy Channel, de luni până joi, de la ora 23.00.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »