• JOI, 31 MAI 2018

  Happy Channel sărbătorește Ziua Copilului cu un film de referință, multipremiat la festivalurile de profil

   Duminică, de la ora 17.30, Happy Channel a rezervat o surpriză pentru cei mici: un film de aventură multipremiat la festivalurile de film. Este vorba despre ”Heidi”, peliculă realizată în 2015. 

  Pelicula a primit șase nominalizări printre altele, pentru costume, muzică, scenariu. Dar, totodată, și-a adjudecat alte patru premii. Cele mai recente sunt cele obținute, anul trecut, la Wisconsin Film Festival și la Portland International Film Festival. La ambele festivaluri ”Heidi” a fost desemnat cel mai bun film pentru copii. În 2016, la ”Bavarian Film Awards” și la ”German Film Awards”, ”Heidi” și-a adjudecat premiile pentru cel mai bun film pentru copii.

  Filmul ”Heidi” spune povestea unei fetițe orfane, care este crescută de mătușa ei. Însă, aceasta o trimite ”la țară”, la bunicul ei din Alpii elvețieni. Bătrânul nu este încântat de idee, dar, în cele din urmă, ajunge să o cunoasă și să o îndrăgească pe nepoata lui. Heidi se împrietenește cu Peter, un puști care ducea caprele la păscut. Heidi este extrem de fericită cu acest stil de viață. Însă, bucuria ei este umbrită de faptul că trebuie să meargă mai rar prin munți, cu animalele, pentru a merge în oraș, la școală. 

  După un timp, mătușa lui Heidi vine să o ia pe copilă, pentru a o duce la oraș, în Frenkfurt, acolo unde, spune femeia, este locul unei domnișoare adevărate. Aici, ea este obligată să învețe bunele maniere. Cum se schimbă viața copilei puteți vedea duminică, 2 iunie, de la ora 17.30, la Happy Channel.

  Din distribuție:  Anuk Steffen, Anna Schinz, Lilian Naef.

  COMENTARII

  ”Furia unui jurat”, incredibila poveste a unui criminal, care scapă de pedeapsă

  acum 6 ore

  ”Furia unui jurat” (”One Angry Juror”), filmul pe care îl puteți urmări vineri, de la 20.00, la Happy Channel, spune o poveste incredibilă.

  Berk Atan, din ”Cennet”, a vrut să devină fotbalist, asemeni tatălui său

  acum 8 ore

  Berk Atan, pe care îl puteți urmări în serialul ”Cennet”, difuzat în exclusivitate de Happy Channel, a visat de mic să devină celebru. Însă, nu ca actor.

  ”Femeie în înfruntarea destinului”, lider de audiențe, a doua oară, consecutiv

  acum 1 zile

  Sezonul 2 “Femeie în înfruntarea destinului”, difuzat în premieră și exclusivitate la Happy Channel, a fost săptămâna aceasta, pentru a doua seară consecutiv, lider de audiență pe nișa televiziunilor pentru femei, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, din mediul urban.

  Aras Bulut, din ”Legea familiei”, total schimbat. L-ai recunoaște cu barba asta uriașă? | Foto în articol

  acum 1 zile

  Serialul ”Legea familiei” este difuzat, în exclusivitate și în premieră, de Happy Channel, miercurea și joia, de la ora 20.00.

  Reacția actriței Amy Beth Hayes, când s-a văzut la TV în serialul ”Mr. Selfridge”: ”Am plâns mult!”

  acum 1 zile

  Amy Beth Hayes o interpretează pe Kitty în serialul ”Mr. Selfridge”, serial difuzat de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 15.30.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Stirile Antena 1 Observator

  observator.tv


  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »