MIERCURI, 19 SEPTEMBRIE 2018

Happy Classic îți aduce ”Misterul din Avalon”, o poveste fascinantă, premiată cu Emmy

Bazat pe un bestseller scris de Marion Zimmer Bradley, filmul ”Misterul din Avalon” (”The Mists of Avalon”) este povestea celor patru femei din spatele regelui Arthur: mama lui (Igraine), sora (Morgaine), mătușa (Viviane) și soția lui (Gwenwyfar).

Difuzat sâmbătă și duminică, de la ora 15.30 (în reluare, de la ora 23.30), ”Misterul din Avalon” (”The Mists of Avalon”) a fost distins cu un premiu Emmy pentru machiaj. Miniseria a mai fost premiată, la alte festivaluri de film, pentru costume, efecte speciale. În 2002, actrița Julianna Margulies a fost nominalizată la Globul de Aur, la categoria ”Best Performance by an Actress in a Miniseries or a Motion Picture Made for Television”.

Povestea este plasată în Britania medievală, când vechea religie a celților și crestinismul se luptă pentru supremație. Viviane e stăpâna din Avalon, templul sacru al religiei străvechi. Ea luptă să păstreze această religie, având grijă ca moștenitorii conducătorilor triburilor engleze să se nască întru Avalon. Cu ajutorul magiei lui Merlin, se vor naște Arthur și Morigaine, dar ei vor fi crescuți separat. Arthur fondează Camelotul și Masa Rotundă, iar Morigaine moșteneste puterea Avalonului.

Un film cu: Anjelica Huston (Vivianne), Julianna Margulies (Morgaine), Joan Allen (Morgause), Samantha Mathis (Gwenwyfar), Caroline Goodall (Igraine), Edward Atterton (Arthur), Michael Vartan (Lancelot), Michael Byrne (Merlin).

COMENTARII

Reprezentantul Turciei la ”Best Model Of The World” joacă în serialul ”Cennet”

acum 5 ore

A fost ales Modelul Anului și a ajuns să reprezinte Turcia la cel mai mare concurs din lume: ”Best Model Of The World”. Acum, îl vedeți la Happy Channel, în serialul ”Cennet”.

Supărat că iubita l-a lăsat, se înrolează în armată. O poveste cu final emoționant, sâmbătă, la Happy

acum 3 zile

Sambata, la Happy, aflati povestea unui tanar care s-a inrolat in armata, de suparare ca l-a lasat iubita.

Iată cum arătau în copilărie actorii din serialul ”Cennet”, Almila Ada și Berk Atan

acum 3 zile

Pe Almila și Berk îi poți urmări de luni până vineri, de la ora 18.00, în ”Cenet”, unul dintre serialelel turcești pe care Happy Channel le difuzează în exclusivitate.

”Iubire cu peripeții”, o comedie spumoasă despre războiul dintre iubitorii de câini versus cei care iubesc pisicile

acum 3 zile

  ”Iubire cu peripeții” (”Like cats and dogs”, Canada/SUA, 2017) este comedia pe care Happy Channel vă invită să o urmăriți în această seară, de la ora 20.00. Un film despre iubitorii de câini versus cei care iubesc pisicile. Lara (Cassidy...

”Băiatul rău” din ”Legea familiei” a fost convins să renunțe la cariera de portar pentru lumea filmului

acum 5 zile

Pe Erkan Kolçak Köstendil îl puteți urmări la Happy Channel,în serialul ”Legea familiei”, difuzat miercurea și joia, de la ora 20.00.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »