MIERCURI, 16 NOIEMBRIE 2016

Hugh Bonneville, protagonistul din Downton Abbey, desemnat ”fratele geamăn” al lui Colin Firth

În fiecare duminică seara, între orele18:00-20:00, te așteptăm în lumea bună din vremea primului Război Mondial. Vei face cunoștință cu oameni de viță nobilă, conți, contese, regi și, firește, servitori. Toate acestea în serialul ”Downton Abbey”.

Protagonistul acestui serial, actorul Hugh Bonneville (care îl interpretează pe Robert Crawley, Conte de Grantham - capul familiei Crawley) a mărturisit, amuzat, că i s-a întâmplat de nenumărate ori să fie confundat cu un alt actor celebru: Colin Firth. Dar și cu Paul Burrell, majordomul și biograful regretatei Prințese Diana's former. Firește, de fiecare dată, Bonneville s-a amuzat de aceste confuzii.

Citate amuzante, marca Hugh Bonneville

  • ”La 19 ani, ai impresia că știi totul, până la ”La 19 ani, ai impresia că știi totul, până la 40 de ani îți dai seama că, de fapt, habar nu ai nimic despre nimic”.
  • ”Toată viața mea am fost tipul care nu a reușit să se combine cu o fată. Eram doar prietenul”.
  • ”Acasă am un câine rasa terier tibetan. Nu mi-am dat seama nici până acum dacă el este un geniu sau doar foarte tăntălău. E o linie de demarcație foarte fină între cele două tipuri de comportament”.
  • ”«Downton Abbey» este al treilea film în care am jucat rolul soțului lui Elizabeth McGroven. Deja e o obișnuință”

Despre ”Downton Abbey”

Duminica, între orele 18:00-20:00, Happy Channel difuzează prima serie din ”Downton Abbey”.
Acțiunea se petrece pe domeniul fictiv Downton Abbey, reședința contelui și contesei de Grantham, și urmărește viața aristocratică a familiei Crawley și a slujitorilor lor în timpul domniei regelui George al V-lea. Prima serie a durat doi ani înainte de Marele Război și a început cu știrea despre scufundarea Titanicului în 1912. A doua serie a acoperit anii 1916-1919, iar cea de-a treia se termină în toamna anului 1921.

Distribuție:

Hugh Bonneville (Robert Crawley, Conte de Grantham - capul familiei Crawley), Elizabeth McGovern (Cora Crawley - soția americană a Lordului Grantham), Michelle Dockery (Lady Mary Josephine Crawley – fata cea mare a Lordului și Lady Grantham), Laura Carmichael (Lady Edith Crawley - fiica mijlocie a Lordului și Lady Grantham), Jessica Brown Findlay (Lady Sybil Cora Branson - fata cea mică a Lordului și Lady Grantham), Maggie Smith (Violet Crawley, Contesa de Grantham - Mama Lordului Grantham).

Fotografii: hepta.ro

COMENTARII

''Rădăcini - Kunta Kinte'' - o producție care a făcut istorie! Finalul, cel mai vizionat episod în Statele Unite

acum 29 zile

Când directorii rețelei de televiziune ABC au decis să producă o miniserie bazată pe romanul ‘’Rădăcinile: Saga unei familii americane’’ al lui Alex Haley, în 1977, au luat toate măsurile de precauție posibile pentru a-și reduce pierderile. Chiar dacă personajele negre au fost mai proeminente ca niciodată în televiziunea din SUA - Good Times și The Jeffersons dădeau lovitura- președintele canalului de divertisment, Fred Silverman, a fost deranjat că la televizor se difuza o dramă despre o familie africană, deoarece era vorba despre înrobire și în cele din urmă obținerea libertății.

Jaina Lee Ortiz, totul despre rolul de ‘’femeie alfa’’ din serialul ’’Eroii din Stația 19’’!

acum 29 zile

Ea știe cel mai bine cum se simte o femeie într-o lume a bărbaților. Jaina Lee Ortiz o interpretează pe neînfricata Andrea Herrera în serialul american ‘’Eroii din Stația 19’’. Într-un interviu, actrița dă detalii ‘’din culise’’ despre personajul său și despre relația cu ceilalți colegi.

Se împlinesc 20 de ani de la premiera ‘’Legături de familie’’! Happy Channel difuzează telenovela din 29 iunie

acum 30 zile

Vera Fisher și-a încheiat contractul cu Globo, după 43 de ani de colaborare. Actrița se retrage într-un moment glorios: se împlinesc 20 de ani de la debutul telenovelei ‘’Legături de familie’’. Producția braziliană a fost difuzată pentru prima oară între 2000-2001 și a revoluționat industria telenovelelor.

Tot ce trebuie să știi despre ''Eroii din Stația 19''! - Premiera vineri 8 mai, la Happy Channel

acum 63 zile

Eroii din Stația 19 spune povestea unui grup de tineri pompieri ai căror voață se împarte între misiunile lor de salvare periculoase și drame personale. Liderul echipei esteo femeie. Neînfricata Andy Hererra, interpretată de Jaina Lee Ortiz își îndrumă colegii spre victorie în orice bătălie.

''Sanditon'' - o adaptare modernă a ultimului roman scris de Jane Austen! Premiera, duminică, 26 aprilie, la Happy Channel!

acum 76 zile

Jane Austen a scris doar șase romane întregi înainte de a muri, la vârsta de 41 de ani în 1817. În ciuda producției sale relativ mici, adaptările poveștilor sale romantice în rândul filmelor britanice au un real succes. ‘’Sanditon’’ este o serie de opt părți, bazată pe ultimul roman al scriitoarei, rămas neterminat și care oferă o abordare mai modernă asupra lucrărilor lui Jane Austen.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »