MIERCURI, 09 IANUARIE 2019

Iată care este legătura între actrița Maia Morgenstern și serialul britanic ”Mr. Selfridge”

Maia Morgenstern a cucerit Hollywood-ul, Mel Gibson a ales-o pentru a o interpreta pe Fecioara Maria în filmul lui, ”Patimile lui Hristos”. Aceasta nu este singura colaborare a Maiei Morgenstern cu  producătorii și actorii de renume din afara granițelor României. Ei bine, există o legătură între actrița româncă și serialul britanic ”Mr Selfridge” (difuzat de Happy Channel de la ora 15.30, de luni până vineri).

Amy Beth Hayes, alias Kitty din serialul ”Mr Selfridge”, a jucat în același film cu Maia Morgenstern. Actrița britanică a avut rolul principal din pelicula ”Eva”, în regia lui Adrian Popovici, iar Maia Morgenstern a avut rolul mamei Evei. Filmul, realizat în 2009, are o distribuție mixtă: Vincent Regan, Amy Hayes, Michael Ironside, Maia Morgenstern, Vlad Rădescu și Claudiu Bleonț.

Acțiunea filmului ”Eva” se petrece în perioada celui de-al doilea Război Mondial și spune povestea de iubire dintre Eva și Tudor. După moartea tatălui ei, Eva se mută împreună cu mama ei, Maria (Maia Morgenstern), și cu sora ei mai mare, Betty (Emily Hamilton), în casa unchiului Alfonse (Michael Ironside), un maior de cavalerie lacom și fustangiu.

”Mr. Selfridge” poate fi văzut la postul Happy Channel, de luni până vineri, de la ora 15.30.

COMENTARII

”Rolul vieții”, povestea actorului care se face profesor pentru că nu primește niciun rol în filme

acum 2 zile

Visează să devină actor, dar, pentru că nu primește niciun rol, alege să se facă profesor. Și, fix când începe să-I placă la catedră, primește o ofertă: să joace într-o reclamă tv. Aceasta este, pe scurt, povestea filmului ”Rolul vieții”...

”ELIF” a fost declarat cel mai longeviv serial turcesc

acum 2 zile

Tepespectatorii din România vor putea urmări cel mai nou sezon ”Elif” din 3 aprilie.

”Mama mea a fost menajeră”, a mărturisit Gina Rodriguez, protagonista serialului ”Jane, mama gravidă”

acum 2 zile

Gina Rodriguez, protagonista serialului ”Jane, mama gravidă”, a mărturisit, într-un interviu, că tatăl ei este unul dintre oamenii care au încurajat-o să fie ambițioasă și să lupte pentru idealurile ei.

”Cukur” (”Legea familiei”) a mai primit încă un premiu pentru ”Cel mai bun serial TV”

acum 3 zile

Serialul turcesc ”Legea familiei”, difuzat de Happy Channel în premieră în România, se poate mândri cu TREI titluri de ”Cel mai bun serial TV”.

Keanu Reeves, în rolul unui stomatolog care își hipnotizează pacientul de 17 ani, ca să scape de suptul degetului

acum 3 zile

Sâmbătă, de la ora 20.00, Happy Channel vă invită să urmăriți un film multipremiat: ”Cu degetu-n gură” (”Thumbsucker”). Keanu Reeves interpretează rolul unui stomatolog care aplică unuia dintre pacienții săi un tratament atipic.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »