LUNI, 07 IANUARIE 2019

Iată care este marea pasiune a actorului Caner Cindoruk, din serialul ”Femeie în înfruntarea destinului”

 Caner Cindoruk face un rol de excepție în serialul ” Femeie în înfruntarea destinului” (”Kadin”), ce se difuzează la Happy Channel  În acest serial, el îl interpretează pe Sarp, soțul lui Bahar.

Pe Caner îl puteți vedea în cel de-al doilea sezon al serialului turcesc ”Femeie în înfruntarea destinului”, difuzat în exclusivitate de postul Happy Channel în fiecare luni și marți, de la ora 20.00.

Actor de origine kurdă, Caner Cindoruk provine dintr-o familie de artiști. Tatăl său, Zafer Doruk, este un scriitor renumit în Turcia, iar cei doi frați ai săi, Munir Can Cindoruk și Taner Cindoruk, sunt actori. Atunci când nu se află pe platourile de filmare, Caner Cindoruk adoră să se plimbe. Marea sa pasiune este alpinismul, astfel că actorul este mereu în căutare de provocări… montane.

Despre serialul turcesc ”Femeie în înfruntarea destinului”

În primul sezon, din serialul turcesc “Femeie în înfruntarea destinului”, telespectatorii Happy Channel au cunoscut-o pe Bahar (Özge Özpirinçci) și au empatizat cu povestea ei de viață, una în care zi de zi se dă lupta pentru supraviețuire. Fără bărbatul iubit, Sarp Çesmeli (Caner Cindoruk), pe care îl crede mort, și cu o situație financiară precară, Bahar face tot posibilul să rămână puternică pentru micuții ei: băiețelul, în vârstă de patru ani, Doruk Çesmeli (Ali Semi Sefil), și fiica - Nisan Çesmeli(Kübra Süzgün), care are șapte ani.

Mamă singură, Bahar le vorbește în fiecare zi copiilor despre Sarp, dorind ca aceștia să păstreze vie amintirea tatălului lor. Deși, aceștia trăiesc cu gândul că bărbatul nu mai este în viață, situația a fost cu totul alta, iar în primul sezon telespectatorii au putut să vadă cât de mult i s-a schimbat viața lui Sarp în ultimii ani. Astfel, în timpul petrecut departe de Bahar, acesta și-a construit un alt cămin. Asemenea ei, și el este convins că i-a pierdut definitiv pe cei dragi. În cel de-al doilea sezon, Sarp și Bahar se vor reîntâlni. Cum se vor schimba viețile lor? Aflăm în cel de-al doilea sezon din ”Femeie în înfruntarea destinului”, difuzat în exclusivitate de postul Happy Channel în fiecare luni și marți, de la ora 20.00, câte două episoade.

COMENTARII

Happy Channel difuzează ”Viața secretă a unui adolescent", unul dintre cele mai urmărite seriale pentru adolescenți

acum 12 ore

Din 23 iulie, Happy Channel difuzează ”Viața secretă a unui adolescent", serial ce poate fi urmărit de luni până vineri, de la ora 22.00.

Povestea lui Kunta Kinte continuă. De sâmbătă, seria a doua a poveștii: ”Roots - Next Generation”

acum 13 ore

”Roots - Next Generation” se difuzează la Happy Channel, în format HD, în fiecare vineri și sâmbătă, de la ora 20.00.

Titlul de ”Cel mai bun model din Turcia” i-a adus rolul din serialul turcesc ”Feriha”

acum 14 ore

Pe Çağatay Ulusoy îl puteți urmări la Happy Channel de luni până vineri, de la ora 13.00, în serialul ”FERIHA”.

Ultimul episod din mini-seria ”Rădăcini – Kunta Kinte”, la Happy Channel

acum 1 zile

Ultima parte din mini-seria ”Rădăcini - Kuna Kinte” va putea fi urmărită vineri, 19 iulie, la Happy Channel, de la ora 20.00, în format HD.

A dat în mintea copiilor? Iată ce poate face Kerem Bürsin când se urcă pe un skateboard

acum 1 zile

Kerem Bürsin poate fi urmărit în serialul “Inima orașului”, difuzat la Happy Channel de luni până joi, de la ora 23.00

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »