MARTI, 25 IUNIE 2019

Iată ce spun telespectatorii din lumea întreagă despre serialul turcesc ”Ține-mă de mână”

Difuzat de postul național de televiziune din Turcia, cu audiențe fabuloase, serialul ”Ţine-mă de mână!” („Elimi Birakma”) a devenit rapid un fenomen. Lansat în vara lui 2018, serialul și-a câștigat fani nu doar în Turcia! Dovadă și comentariile lăsate pe internet de cei care urmăresc acest serial.

În România, serialul este difuzat în premieră și în exclusivitate de postul Happy Channel, lunea și marțea, de la ora 20.00.

De exemplu, pe pagina imdb.com, un site de referință pentru cinefili, comentariile telespectatorilor sunt numai la superlativ:

 • Unul dintre cele mai bune seriale turcești ale anului 2018! Alina Boz, în rolul Azra, este uimitoare!”.
 • ”Serialul este uimitor! Poveste minunată, actori fantastici. O devărată lecție de viață despre răbdare, despre a nu renunța niciodată, despre valorile familiei… este cel mai bun serial turcesc de până acum. Am urmărit de două ori serialul de la episodul 1 până la al 12-lea și nu m-am plictisit.
 • ”Serialul este absolut fantastic! Are o distribuție pe măsură, iar povestea este caprivantă. Îmi place foarte mult!”
 • ”Felicitări pentru Azra și pentru întreaga distribuție pentru performanța lor. Actorii sunt foarte convingători în rolurile lor”.
 • ”Un serial fantastic, o distribuție uimitoare! Alina și Alp fac o echipă grozavă și te fac să vrei să te uiți la ei iar și iar”.

Despre serialul turcesc ”Ţine-mă de mână!” („Elimi Birakma”)

Difuzat de postul național de televiziune din Turcia, ”Ţine-mă de mână!” („Elimi Birakma”), este unul dintre cele mai urmărite seriale turcești. În centrul poveștii se află Azra (Alina Boz), o tânără pasionată de gătit, marcată de moartea tatălui ei. Lumea ei se schimbă când îl cunoaşte pe Cenk (Alp Navruz), un bărbat şarmant, provenit dintr-o familie bogată.

Pentru că visează să ajungă un mare cofetar, asemeni tatălui ei, Azra merge la cea mai bună școală din America să ia lecții de gătit. În urma unei încurcături, ea îl cunoaște pe Cenk, nepotul lui Feride Celen (Seray Gözler). La aeroport, în loc să își ia bagajul ei, îl ia pe cel al lui Cenk. Viața ei era perfectă… până când tatăl ei moare. Sumru Gunes (Dolunay Soysert), mama vitregă a frumoasei Azra, decide să scape de copiii fostului ei soț. Astfel, Azra și fratele ei mai mic, Mert (Yigit Kagan Yazici), bolnav de autism, se trezesc aruncați în stradă, fără niciun ban. Și astfel, după o viață în care nu-i lipsea nimic, Azra se vede nevoită să se confrunte cu sărăcia.

La rândul lui, Cenk provine dintr-o familie înstărită. El este într-o perioadă de rebeliune. Pentru că se învinovățește de moartea tatălui lui, Cenk refuză să preia afacerea familiei și se poartă iresponsabil. Din cauza comportamentului lui, el se află într-un conflict permanent cu bunica sa, Feride Celen.

La un moment dat, pe când își căuta frățiorul dispărut, Azra o cunoaște pe doamna Feride. Femeia îi face o propunere tinerei rămase pe drumuri și, astfel, drumurile lui Cenk și ale Azrei se intersectează din nou.

Din distribuție:

 • Cemre Gümeli - Cansu
 • Ertugrul Postoglu - Mesut
 • Burak Tamdogan -Azmi
 • Cemre Baysel - Melis
 • Gökçe Yanardag - Hülya
 • Ebru Aykaç - Serap

COMENTARII

Iată ce spune Alp Navruz despre serialul ”Ține-mă de mână”

acum 12 ore

Alp Navruz este cunoscut publicului din Turcia în special din reclamele în care a apărut. Asta până să primească rolul lui Cenk din serialul turcesc ”Ține-mă de mână”, difuzat în exclusivitate de Happy Channel, lunea și marțea, de la ora 20.00.

Absolut adorabilă! Iată cum arăta, în copilărie, protagonista serialului ”O Cenușăreasă la Rio”

acum 16 ore

Pe Marina Ruy Barbosa o puteți urmări la Happy Channel în serialul ”O Cenușăreasă la Rio”, difuzat de luni până vineri, de la ora 12.00.

A fost centralistă, înainte de a deveni actriță. Ea este Cheryl Hines, alias blonda Dallas din serialul ”Imperfecta viață perfectă”

acum 1 zile

Pe Cheryl Hines o puteți urmări la Happy Channel, în rolul îndrăzneței Dallas Royce din serialul de comedie ”Imperfecta viață perfectă”, difuzat de luni până joi, de la ora 22.00.

Iată unul dintre talentele ascunse ale protagonistei serialului ”Poldark”: ”Arată ca un extraterestru”

acum 1 zile

Pe Eleanor Tomlinson o puteți urmări la Happy Channel, în serialul ”Poldark”, difuzat de luni până joi, de la ora 23.00.

Alina Boz, din serialul ”Ține-mă de mână”, a dezvăluit prin ce a trecut când s-a mutat din Rusia în Turcia

acum 1 zile

Pe frumoasa Alina o puteți urmări lunea și marțea, de la ora 20.00, în serialul ”Ține-mă de mână”, difuzat în exclusivitate și în premieră în România de postul Happy Channel.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »