JOI, 16 MAI 2019

”În lipsa rațiunii”, un film marca Woody Allen, sâmbătă, la Happy Channel

Scris și regizat de către Woody Allen, filmul ”În lipsa rațiunii” (”Irrational Man”) spune povestea lui Abe (Joaquin Phoenix), un profesor care predă filosofie la colegiul dintr-un mic orășel. Aici, el cunoaște două femei: pe Rita Richards (Parker Posey) și pe Jill Pollard (Emma Stone). Rita este o profesoară care încearcă să-și revină din depresie în brațele lui Abe. Jill este cea mai bună elevă și prietena lui Abe. Aceasta, deși are un iubit, începe să se simtă tot mai atrasă de profesorul ei. Abe se vede pus în situația de a alege între Jill și Rita.

”În lipsa rațiunii” (”Irrational Man”), sâmbătă, de la 20.00, la Happy Channel. Un film cu: Joaquin Phoenix, Emma Stone, Jamie Blackley, Parker Posey.

COMENTARII

Sâmbătă, Happy Channel difuzează un film de colecție de neratat

acum 6 ore

Regizat de Alan J. Pakula, filmul ”Ne vedem dimineață” (”See You in the Morning”) îi are în distribuție pe: Drew Barrymore, Jeff Bridges, Macaulay Culkin, Alice Krige, Lukas Haas, Heather Lilly.

Maite Perroni, din ”Triumful dragostei”, și-a schimbat look-ul. O mai recunoașteți așa? | Foto, în articol

acum 8 ore

Declarată telenovela cu cea mai mare audiență, ”Triumful dragostei” se difuzează la postul de televiziune Happy Channel de luni până vineri, de la ora 15.30.

La ora de sport. Iată câtă energie are micuța actriță din serialul ”ELIF”!

acum 8 ore

Pe Isabella Damla Güvenilir o puteți urmări de luni până vineri, de la ora 18.00, în cel mai nou sezon al serialului ”ELIF”, difuzat în exclusivitate de postul Happy Channel.

”Școala: cei mai urâți ani”, povestea unui elev care vrea să schimbe regulile

acum 11 ore

Comedia ”Școala: cei mai urâți ani” (”Middle School: The Worst Years of My Life”) este bazată pe una dintre cel mai bine vândute serii de cărți pentru adolescenți, scrise de James Patterson.

”Nu mă simt confortabil în aceste scene”, spune frumușelul Çağatay Ulusoy despre secvențele în care trebuie să se sărute

acum 1 zile

Iată ce spune frumușelul Çağatay Ulusoy, din ”Feriha”, despre secvențele în care trebuie să se sărute.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »