VINERI, 27 DECEMBRIE 2019

Insomnia i-a adus împreună și tot ea i-a făcut să se îndrăgostească

Insomnia este subiectul comediei romantice pe care Happy Channel vă invită să o urmăriți sâmbătă seară, de la ora 20.00: ”Nopți albe până la Crăciun” (”No Sleep 'Til Christmas”). Un barman și o femeie de afaceri se ciocnesc, la propriu, unul de de celălalt într-un moment în care amândoi erau cu nervii întinși la maximum.

Lizzie este organizator de evenimente și are mari probleme cu somnul, mai ales în preajma Crăciunului din cauză că este foarte stresată. Are atât de multe evenimente de pregătit, încât abia dacă mai poate dormi. În plus, trebuie să pregătească și unul dintre cele mai importante evenimente din viața ei: propria nuntă, ce va avea loc în Ajunul Anului Nou. Cu atâtea pe cap, nivelul de stres este la cote maxime. Din acest motiv, abia dacă doarme câteva ore… pe lună.

Billy Wilson este barman și suferă și el de insomnie. El și Lizzie descoperă că, pe lângă insomnie, mai e ceva ce îi leagă: singurul mod în care pot scăpa de aceasta este să doarmă… împreună. Cei doi decid să doarmă unul lângă celălalt, fără alte… ”obligații”.

”Nopți albe până la Crăciun” (”No Sleep 'Til Christmas”), sâmbătă, ora 20.00, la Happy Channel (în reluare, duminică, de la ora 22.00). Un film cu: Odette Annable, Dave Annable, Charles Michael Davis, Scott Cavalheiro.

COMENTARII

6 întâmplări din culisele filmului ”Fantoma mea iubită”

acum 12 zile

Pelicula ”Fantoma mea iubită” poate fi urmărită sâmbătă, 8 februarie, la Happy Channel, de la ora 20.00.

Serialul Vis de iubire”, lider de audiență pe nișa televiziunilor pentru femei. Happy Channel, pe locul 4 în top all channels

acum 13 zile

Happy Channel, pe primul loc în clasamentul canalelor tv dedicate femeilor şi pe locul patru în top all channels, după principalele posturi generaliste, la nivelul targetului Femei 18-49 Urban.

Serialul ”Război și pace” ajunge la final. Urmează o altă poveste excepțională

acum 15 zile

În această duminică, de la ora 20.00, postul de televiziune Happy Channel difuzează ultimele două episoade ale serialului ”Război și pace”, ecranizare a romanului omonim, scris de Lev Tolstoi.

”Alfie”, povestea unui burlac înnebunit după femei. Vineri, la Happy Channel

acum 15 zile

Vineri seară, de la ora 20.00, la Happy Channel îi puteți urmări pe Jude Law, Sienna Miller, Nia Long, Susan Sarandon și Marisa Tomei într-o poveste uimitoare: ”Alfie”.

Whoopi Goldberg a stabilit un record cu rolul ei din filmul ”Fantoma mea iubită”

acum 15 zile

Actrița Whoopi Goldberg a stabilit și un record cu rolul mediumului Oda Mae Brown.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »