MIERCURI, 01 MARTIE 2017

INTERVIU Laisha Wilkins - Jennifer - din Tres Veces Ana! Cum a căzut în gol de la etajul 16, în cea mai periculoasă scenă din serial

Cunoscuta actriţă Laisha Wilkins va face parte din distribuţia serialului "Tres Veces Ana", care se va difuza din 6 Martie, ora 17:00, la Happy Channel.

Aceasata interpretează rolul lui Jennifer, un personaj episodic, dar de mare efect în telenovelă.

Cum ai primit această colaborare?

Este o producţie în care m-am simţit foarte bine, alături de o echipă minunată.

Povesteşte câteva lucruri despre personajul tău?

Este un personaj creat pentru a marca răutatea uneia dintre triplete, este contrapartida ei. Este o prezenţă foarte drăguţă, o femeie cu un caracter extrem de puternic, dar sensibil în acelaşi timp, care crede că oamenii se pot schimba, crede în forţa iubirii.

Cum a fost să filmezi una dintre cele mai periculoase scene ale serialului, căzând de pe o clădire dezafectată extrem de înaltă?

A fost minunat, o experienţă senzaţională. Adevărul este că mi-e teamă de înălţimi, dar ca actriţă, nu primeşti deseori acesată ocazie, aşa că am acceptat.

Ţi-a fost frică să cazi în gol?

Pe mine şi pe Angelique ne-au urcat 16 etaje cu o macara, apoi m-am agăţat din nou de utilaj ca să cad.

Însă, mai demult, am suferit o căzătură groaznică interpretând o scenă şi m-am rănit grav la spate. De atunci, trebuie să fiu mereu atentă, mai ales că am rămas cu o teamă accentuată. Ca actriţă, trebuie să maschezi asta şi să intri în personaj!

COMENTARII

O poveste de iubire tare complicată, cu Luke Wilson și Drew Barrymore în rolurile principale

acum 17 minute

Sâmbătă, de la ora 20.00, la Happy Channel se difuzează comedia ”Fast food” (”Home Fries”), cu Luke Wilson și Drew Barrymore în rolurile principale.

S-au îndrăgostit la prima vedere când filmau pentru serialul ”Iffet”

acum 19 ore

Pe Deniz Çakir și Ibrahim Celikkol îi puteți urmări la Happy Channel, în „Iffet”, serial turcesc difuzat de postul Happy Channel, sâmbătă și duminică, de la ora 09.00.

”Mănâncă, joacă-te, iubește”, vineri, la Happy Channel

acum 21 ore

Vineri seară, de la ora 20.00, la Happy Channel puteți urmări filmul ”Mănâncă, joacă-te, iubește” (”Eat, Play, Love”).

Copila din ”Femeie în înfruntarea destinului” , la nici 11 ani, a jucat, deja, în șase seriale și două filme pentru marele ecran

acum 23 ore

Pe Kübra Süzgün o puteți urmări, lunea și marțea, de la ora 20.00, în cel de-al treilea sezon al unuia dintre cele mai iubite seriale turcești: ”Femeie în înfruntarea destinului”(”Kadin”/”Woman”), difuzat în premieră și în exclusivitate de postul de televiziune Happy Channel.

A fost dansatoare, înainte de a deveni actriță. Ea este Demet Özdemir, alias Sanem, din ”Vis de iubire”

acum 3 zile

Pe Demet Özdemir o puteți urmări la Happy Channel, în serialul ”Vis de iubire”, difuzat de Happy Channel miercurea și joia, de la ora 20.00, câte două episoade.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »