VINERI, 21 OCTOMBRIE 2016

Jeremy Piven, actorul din ”Mr. Selfridge”, are o interesantă poveste de viață


În curând, serialul ”Mr. Selfridge” va fi difuzat, în PREMIERĂ în România, la Happy Channel. Este povestea reală a lui Harry Selfridge, fondatorul magazinului Selfridge’s.

Jeremy Samuel Piven, actorul care îl interpretează pe nonconformistul om de afaceri are și el o poveste de viață interesantă.
El s-a născut la 26 Iulie 1965, în New York, dar a copilărit atât în Evanston, Illinois, dar și în zona de nord a orașului Chicago. În adolescență a urmat școala de teatru Harand, din Wisconsin. El provine dintr-o familie de actori, săraci, cum povestea, ulterior, Piven. Părinții lui au fost cei care au fondat Școala de Teatru Piven, unde a studiat și Jeremy.

Pasionat de studiul religiilor orientale, Jeremy Piven a devenit subiect de documentar. ”Jeremy Piven's Journey of a Lifetime” prezintă călătoria sa de-a lungul Indiei.

Jeremy Piven a copilărit alături de un alt actor de renume, John Cusack. Întâmplarea face ca amândoi să apară împreună în mai multe filme.

Suntem prieteni din copilărie. Nu știu cum se face că mai mereu am luat amândoi castingurile la aceleași filme. Și, uite așa, s-a creat impresia că noi suntem ca timbrul pe plicul de scrisoare”, a declarat Piven într-un interviu.

COMENTARII

Un bărbat sărbătorește Crăciunul în fiecare zi

acum 1 zile

Întreaga poveste a ciudatului bărbat o aflați luni, ora 17.00, la Happy Channel, urmărind filmul “Craciun zi de zi” („Forever Christmas").

Poveste de dragoste cu Warren Beatty și Annette Bening. Duminică, la Happy

acum 1 zile

Duminică, de la ora 20.00, Happy Channel vă invită să fiți martorii o emoționantă ”Poveste de dragoste”, un film cu Warren Beatty și Annette Bening în rolurile principale.

O mai știți pe Kelly din ”Beverly Hills 90210”? O puteți revedea, duminică, la Happy Channel

acum 1 zile

Duminică, de la ora 14.00, telespectatorii o pot revedea pe fruomasa blondă într-un alt rol: acela al unei femei obsedate de muncă, în filmul ”Holidaze: Din nou acasă” (”Holidaze”).

9 întrebări pentru protagonista serialului ”ELIF”

acum 2 zile

Isabella Damla Güvenilir, protagonista serialului ”ELIF”, i-a acordat un interviu lui Vlad Gherman și echipei Happy Channel. Iată, mai jos, câteva întrebări și răspunsuri scurte:

Özge Özberk, protagonista serialului ”A doua șansă”, și-a arătat tatuajul

acum 2 zile

Pe Özge Özberk o puteți urmări la Happy Channel, dând viață personajului Deniz Öztuna din serialul ”A doua șansă”, difuzat de luni până vineri, de la ora 12.00.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »