VINERI, 21 OCTOMBRIE 2016

Jeremy Piven, actorul din ”Mr. Selfridge”, are o interesantă poveste de viață


În curând, serialul ”Mr. Selfridge” va fi difuzat, în PREMIERĂ în România, la Happy Channel. Este povestea reală a lui Harry Selfridge, fondatorul magazinului Selfridge’s.

Jeremy Samuel Piven, actorul care îl interpretează pe nonconformistul om de afaceri are și el o poveste de viață interesantă.
El s-a născut la 26 Iulie 1965, în New York, dar a copilărit atât în Evanston, Illinois, dar și în zona de nord a orașului Chicago. În adolescență a urmat școala de teatru Harand, din Wisconsin. El provine dintr-o familie de actori, săraci, cum povestea, ulterior, Piven. Părinții lui au fost cei care au fondat Școala de Teatru Piven, unde a studiat și Jeremy.

Pasionat de studiul religiilor orientale, Jeremy Piven a devenit subiect de documentar. ”Jeremy Piven's Journey of a Lifetime” prezintă călătoria sa de-a lungul Indiei.

Jeremy Piven a copilărit alături de un alt actor de renume, John Cusack. Întâmplarea face ca amândoi să apară împreună în mai multe filme.

Suntem prieteni din copilărie. Nu știu cum se face că mai mereu am luat amândoi castingurile la aceleași filme. Și, uite așa, s-a creat impresia că noi suntem ca timbrul pe plicul de scrisoare”, a declarat Piven într-un interviu.

COMENTARII

''Rădăcini - Kunta Kinte'' - o producție care a făcut istorie! Finalul, cel mai vizionat episod în Statele Unite

acum 26 zile

Când directorii rețelei de televiziune ABC au decis să producă o miniserie bazată pe romanul ‘’Rădăcinile: Saga unei familii americane’’ al lui Alex Haley, în 1977, au luat toate măsurile de precauție posibile pentru a-și reduce pierderile. Chiar dacă personajele negre au fost mai proeminente ca niciodată în televiziunea din SUA - Good Times și The Jeffersons dădeau lovitura- președintele canalului de divertisment, Fred Silverman, a fost deranjat că la televizor se difuza o dramă despre o familie africană, deoarece era vorba despre înrobire și în cele din urmă obținerea libertății.

Jaina Lee Ortiz, totul despre rolul de ‘’femeie alfa’’ din serialul ’’Eroii din Stația 19’’!

acum 26 zile

Ea știe cel mai bine cum se simte o femeie într-o lume a bărbaților. Jaina Lee Ortiz o interpretează pe neînfricata Andrea Herrera în serialul american ‘’Eroii din Stația 19’’. Într-un interviu, actrița dă detalii ‘’din culise’’ despre personajul său și despre relația cu ceilalți colegi.

Se împlinesc 20 de ani de la premiera ‘’Legături de familie’’! Happy Channel difuzează telenovela din 29 iunie

acum 27 zile

Vera Fisher și-a încheiat contractul cu Globo, după 43 de ani de colaborare. Actrița se retrage într-un moment glorios: se împlinesc 20 de ani de la debutul telenovelei ‘’Legături de familie’’. Producția braziliană a fost difuzată pentru prima oară între 2000-2001 și a revoluționat industria telenovelelor.

Tot ce trebuie să știi despre ''Eroii din Stația 19''! - Premiera vineri 8 mai, la Happy Channel

acum 60 zile

Eroii din Stația 19 spune povestea unui grup de tineri pompieri ai căror voață se împarte între misiunile lor de salvare periculoase și drame personale. Liderul echipei esteo femeie. Neînfricata Andy Hererra, interpretată de Jaina Lee Ortiz își îndrumă colegii spre victorie în orice bătălie.

''Sanditon'' - o adaptare modernă a ultimului roman scris de Jane Austen! Premiera, duminică, 26 aprilie, la Happy Channel!

acum 73 zile

Jane Austen a scris doar șase romane întregi înainte de a muri, la vârsta de 41 de ani în 1817. În ciuda producției sale relativ mici, adaptările poveștilor sale romantice în rândul filmelor britanice au un real succes. ‘’Sanditon’’ este o serie de opt părți, bazată pe ultimul roman al scriitoarei, rămas neterminat și care oferă o abordare mai modernă asupra lucrărilor lui Jane Austen.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »