MARTI, 07 MAI 2019

Johnny Depp și Charlize Theron, într-un film de excepție, duminică, la Happy

Duminică, 12 mai, de la ora 20.00, Happy Channel vă oferă un film de excepție, cu Johnny Depp și Charlize Theron: ”Soţia astronautului” (”The Astronaut's Wife”).

Spencer Armacost (Johnny Depp) este un astronaut aflat într-o misiune de rutină în spațiu. Pentru câtvea minute, el pierde contactul cu Pământul, iar cei de la bază l-au considerat pierdut. În mod misterios, în tot acest timp, el își pierde cunoștința. Într-un final, cei de pe Pământ îl reperează și chiar reușesc să îl salveze și să îl aducă acasă. După o perioadă de recuperare, Spencer e… ca nou. Cu excepția soției sale, Jillian (Charlize Theron), toți din jurul lui îl consideră neschimbat. Când soția îi dă vestea că a rămas însărcinată, Spencer renunță pentru o perioadă la misiunile spațiale, pentru a putea fi cât mai mult timp cu soția lui.

În timp, Jillian începe să fie tot mai convinsă că este ceva în neregulă cu soțul ei, ba chiar crede că bebelușul din pântecele ei parcă ar fi o ființă dintr-o altă lume.

Ce se va întâmpla după ce va naște? Aflați duminică, 12 mai, de la ora 20.00, când Happy Channel va difuza filmul ”Soţia astronautului” (”The Astronaut's Wife”).

COMENTARII

Telenovela ”Să te ierte Dumnezeu, nu eu” revine la Happy Channel

acum 22 ore

Din 21 septembrie, telenovela ”Să te ierte Dumnezeu, nu eu” poate fi urmărită la Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, între orele 08.45-10.45.

Roșcata din ”Imperfecta viață perfectă” a fost o adevărată… ”băiețoaică”

acum 22 ore

În adolescență, Jane Levy, cea care o interpretează pe Tessa Altman în serialul ”Imperfecta viață perfectă”, difuzat de Happy Channel, a fost căpitanul echipei de fotbal a liceului, dar a făcut parte și din...

Bruce Willis și Michelle Pfeiffer, în povestea unui cuplu care, de la iubire, a trecut la… ură

acum 1 zile

În anul în care ar fi trebuit să celebreze cei 15 ani de căsnicie, Ben și Katie își trimit copiii în tabără pentru a stabili, nederanjați, termenii divorțului.

Emoții mari la filmări pentru Hilmi Cem Intepe, alias Kelebek, din serialul ”Valurile vieții”

acum 1 zile

Pe Hilmi Cem Intepe îl puteți urmări în rolul lui Kelebek în serialul ”Valurile vieții”, difuzat de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 19.00.

Ce romantic sună, în traducere, numele frumoasei actrițe Dilan Çiçek Deniz, din ”Legea familiei” și ”Valurile vieții”

acum 1 zile

Pe frumoasa Dilan Çiçek Deniz o puteți urmări la Happy Channel în două dintre cele mai urmărite seriale turcești: ”Legea familiei” (difuzat miercurea și joia, de la ora 20.00) și în „Valurile vieții”, difuzat de luni până vineri, de la ora 19.00.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »