MARTI, 07 MAI 2019

Johnny Depp și Charlize Theron, într-un film de excepție, duminică, la Happy

Duminică, 12 mai, de la ora 20.00, Happy Channel vă oferă un film de excepție, cu Johnny Depp și Charlize Theron: ”Soţia astronautului” (”The Astronaut's Wife”).

Spencer Armacost (Johnny Depp) este un astronaut aflat într-o misiune de rutină în spațiu. Pentru câtvea minute, el pierde contactul cu Pământul, iar cei de la bază l-au considerat pierdut. În mod misterios, în tot acest timp, el își pierde cunoștința. Într-un final, cei de pe Pământ îl reperează și chiar reușesc să îl salveze și să îl aducă acasă. După o perioadă de recuperare, Spencer e… ca nou. Cu excepția soției sale, Jillian (Charlize Theron), toți din jurul lui îl consideră neschimbat. Când soția îi dă vestea că a rămas însărcinată, Spencer renunță pentru o perioadă la misiunile spațiale, pentru a putea fi cât mai mult timp cu soția lui.

În timp, Jillian începe să fie tot mai convinsă că este ceva în neregulă cu soțul ei, ba chiar crede că bebelușul din pântecele ei parcă ar fi o ființă dintr-o altă lume.

Ce se va întâmpla după ce va naște? Aflați duminică, 12 mai, de la ora 20.00, când Happy Channel va difuza filmul ”Soţia astronautului” (”The Astronaut's Wife”).

COMENTARII

Cum se schimbă soarta a două cupluri după o aventură de o noapte? Aflați duminică, la Happy Channel

acum 3 zile

Pelicula este un trhiller despre iubire, fidelitate, ispite, lumea afacerilor, un film în care Keira Knightley și Sam Worthington joacă un cuplu în care fiecare are de luptat cu ispitele.

”Pe o rază de soare”, filmul ce aduce hituri muzicale și o poveste de dragoste taaaare încurcată

acum 3 zile

”Pe o rază de soare” (”Walking on Sunshine”, UK/SUA/Italia, 2014), filmul difuzat sâmbătă, de la ora 20.00, la Happy Channel, aduce în fața telespectatorilor cele mai tari melodii ce au cucerit lumea și o poveste de iubire taaaare încurcată.

Povestea lui Joey D'Amico, gangsterul care vrea să treacă de partea binelui

acum 5 zile

Într-un cartier liniștit, îți face apariția un bărbat frumușel. Ce nu știu locuitorii acestuia este că Joey D'Amico (Rick Malambri) este trimis de oficialități aici, pentru a începe o nouă viață, sub altă identitate.

Iată cum se bucură protagonista serialului ”ELIF” că a terminat clasa a IV-a

acum 5 zile

De trei ori nominalizat la gala ”Latina Turkish Awards”, serialul ELIF poate fi urmărit la Happy Channel de luni până vineri, de la ora 18.00.

”La școală, am fost o tocilară”, a mărturisit protagonista serialului ”Legea familiei”

acum 5 zile

Pe Dilan Çiçek Deniz o puteți urmări la Happy Channel, miercurea și joia, de la ora 20.00, în serialul ”Legea familiei”.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »