VINERI, 20 MARTIE 2020

Leonardo DiCaprio și Kate Winslet, din nou împreună într-o dramă de excepție!

Leonardo DiCaprio și Kate Winslet   vanityfair.com

 Te-au făcut să plângi de fiecare dată când le-ai urmărit tragica poveste în ‘’Titanic’’. Dar te-au făcut și să crezi și să speri. Te-ai fi gândit că cel mai iubit cuplu dintr-un film de dragoste poate reveni? Ei bine, Jack și Rose sunt de această dată... Frank și April Wheeler.

În filmul ‘’Nonconformiștii’’(2008), Leonardo DiCaprio și Kate Winslet s-au reunit pentru prima dată de la cuplarea lor istorică din 1997 și s-au îndreptat de această dată spre un aisberg metaforic. Actorii îi interpretează pe Frank și April Wheeler, un cuplu care trăiește într-o suburbie a orașului Connecticut și care strânge din ce în ce multe frustrări și nemulțumiri. O dramă despre fragilitatea Visului American postbelic din anii '50.

Un veteran al criticii de film, Bill Wine spune de ce filmul ‘’Nonconformiștii’’merită urmărit.

El este de părere că prăpastia dintre „ar trebui să fii fericit” și de a fi într-adevăr fericit a fost explorată cu finețe în scenele din ‘’Nonconformiștii’’ , o dramă a unei căsnicii.

‘’Filmul se îndepărtează de povestea clasică de dragoste, cu un final fericit. Acea poveste unde băiatul iubește fata. Fata îl iubește și ea. Baiatul și fata se căsătoresc. Băiatul și fata fac doi copii. Băiatul și fata ar trebui să fie fericiți’’.

Protagoniștii producției ‘’Nonconformiștii’’ sunt departe de a simți acea fericire. Ei trăiesc, de fapt, într-un mod mizerabil.

Regizorul Sam Mendes („American Beauty”, „Road to Perdition”, „Jarhead”, „Skyfall”) - fostul soț al frumoasei Kate Winslet - examinează autoamăgirea personajelor principale, care se simt ‘’ca și când ar fi rătăcite în cartierul greșit din pricina semnelor rutiere neclare’’.

DiCaprio și Winslet au avut o prestație splendidă, iar acest lucru nu este deloc surprinzător. Simplul fapt că cei doi sunt personajele principale conferă calitate filmului. Să nu mai vorbim despre cele trei nominalizări ale filmului la Oscar: cel mai bun actor în rol secundar (Michael Shannon), cea mai bună scenografie și cele mai bune costume.

Se pare că cea care a strălucit cel mai mult este Kate Winslet, care a câștigat Globul de Aur pentru cea mai bună actriță într-o dramă.

Bill Wine este un critic de film câștigător de Emmy, care a lucrat pentru WTXF și KYW Newsradio. Locuiește în Chestnut Hill.

Fii martorul revenirii legendarului cuplu format din Leonardo DiCaprio și Kate Winslet în drama  ‘’Nonconformiștii’’, sâmbătă, 21 martie, de la 20:00, la Happy Channel.

COMENTARII

‘’Babel’’ - un film de Oscar, cu Brad Pitt și Cate Blanchett

acum 8 ore

Filmul ‘’Babel’’(2006), creația lui Alejandro González Iñárritu a schimbat fața cinematografiei mexicane, dintr-o zonă de interes de nișă către o industrie la nivel global.

Richard Gere îți spune tot ce vrei să știi despre ‘’Ofițer și gentleman’’

acum 7 zile

Richard Gere devine emoționat de fiecare dată când vorbește despre ‘’Ofițer și gentleman’’(1982). Multe amintiri îl leagă de acest film, nu numai de scenele în sine, ci și de ceea ce s-a întâmplat în afara platourilor de filmare.

''Formula dragostei'' - o comedie romantică despre...fuga de la altar!

acum 8 zile

Tristețea nu face parte din ‘’Formula dragostei’’(2018). Scenariul poate părea sensibil, însă filmul își propune să stârnească hohote de râs.

''Cântă, dansează, iubește'', o poveste de dragoste cu un strop de magie

acum 14 zile

Filmul urmărește povestea coregrafei Harper, a cărei fiice - și vedeta următoarei sale producții - Mirabella ia decizia de a renunța la spectacol pentru a se căsători cu playboy-ul Marco. Când Harper află noile priorități ale fiicei sale, este hotărâtă să-i arate acesteia că dragostea nu este un impediment în a avea o carieră. Din acel moment, situația ia o turnură neașteptată: În timp ce se îndrepta către nunta fiicei sale în Italia, Harper bea, fără să știe, un elixir, devenind mai tânără cu trei decenii.

Rolul carierei în ‘’Jane Eyre’’! Fă cunoștință cu frumoasa Ruth Wilson

acum 21 zile

Ruth Wilson a atins faima odată cu filmul ‘’Jane Eyre’’ din 2006, în care a jucat alături de Toby Stephens. A continuat să cucerească publicul cu rolul ei în ‘’The Affair’’, în 2014.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »