VINERI, 20 MARTIE 2020

Leonardo DiCaprio și Kate Winslet, din nou împreună într-o dramă de excepție!

Leonardo DiCaprio și Kate Winslet   vanityfair.com

 Te-au făcut să plângi de fiecare dată când le-ai urmărit tragica poveste în ‘’Titanic’’. Dar te-au făcut și să crezi și să speri. Te-ai fi gândit că cel mai iubit cuplu dintr-un film de dragoste poate reveni? Ei bine, Jack și Rose sunt de această dată... Frank și April Wheeler.

În filmul ‘’Nonconformiștii’’(2008), Leonardo DiCaprio și Kate Winslet s-au reunit pentru prima dată de la cuplarea lor istorică din 1997 și s-au îndreptat de această dată spre un aisberg metaforic. Actorii îi interpretează pe Frank și April Wheeler, un cuplu care trăiește într-o suburbie a orașului Connecticut și care strânge din ce în ce multe frustrări și nemulțumiri. O dramă despre fragilitatea Visului American postbelic din anii '50.

Un veteran al criticii de film, Bill Wine spune de ce filmul ‘’Nonconformiștii’’merită urmărit.

El este de părere că prăpastia dintre „ar trebui să fii fericit” și de a fi într-adevăr fericit a fost explorată cu finețe în scenele din ‘’Nonconformiștii’’ , o dramă a unei căsnicii.

‘’Filmul se îndepărtează de povestea clasică de dragoste, cu un final fericit. Acea poveste unde băiatul iubește fata. Fata îl iubește și ea. Baiatul și fata se căsătoresc. Băiatul și fata fac doi copii. Băiatul și fata ar trebui să fie fericiți’’.

Protagoniștii producției ‘’Nonconformiștii’’ sunt departe de a simți acea fericire. Ei trăiesc, de fapt, într-un mod mizerabil.

Regizorul Sam Mendes („American Beauty”, „Road to Perdition”, „Jarhead”, „Skyfall”) - fostul soț al frumoasei Kate Winslet - examinează autoamăgirea personajelor principale, care se simt ‘’ca și când ar fi rătăcite în cartierul greșit din pricina semnelor rutiere neclare’’.

DiCaprio și Winslet au avut o prestație splendidă, iar acest lucru nu este deloc surprinzător. Simplul fapt că cei doi sunt personajele principale conferă calitate filmului. Să nu mai vorbim despre cele trei nominalizări ale filmului la Oscar: cel mai bun actor în rol secundar (Michael Shannon), cea mai bună scenografie și cele mai bune costume.

Se pare că cea care a strălucit cel mai mult este Kate Winslet, care a câștigat Globul de Aur pentru cea mai bună actriță într-o dramă.

Bill Wine este un critic de film câștigător de Emmy, care a lucrat pentru WTXF și KYW Newsradio. Locuiește în Chestnut Hill.

Fii martorul revenirii legendarului cuplu format din Leonardo DiCaprio și Kate Winslet în drama  ‘’Nonconformiștii’’, sâmbătă, 21 martie, de la 20:00, la Happy Channel.

COMENTARII

''Rădăcini - Kunta Kinte'' - o producție care a făcut istorie! Finalul, cel mai vizionat episod în Statele Unite

acum 33 zile

Când directorii rețelei de televiziune ABC au decis să producă o miniserie bazată pe romanul ‘’Rădăcinile: Saga unei familii americane’’ al lui Alex Haley, în 1977, au luat toate măsurile de precauție posibile pentru a-și reduce pierderile. Chiar dacă personajele negre au fost mai proeminente ca niciodată în televiziunea din SUA - Good Times și The Jeffersons dădeau lovitura- președintele canalului de divertisment, Fred Silverman, a fost deranjat că la televizor se difuza o dramă despre o familie africană, deoarece era vorba despre înrobire și în cele din urmă obținerea libertății.

Jaina Lee Ortiz, totul despre rolul de ‘’femeie alfa’’ din serialul ’’Eroii din Stația 19’’!

acum 33 zile

Ea știe cel mai bine cum se simte o femeie într-o lume a bărbaților. Jaina Lee Ortiz o interpretează pe neînfricata Andrea Herrera în serialul american ‘’Eroii din Stația 19’’. Într-un interviu, actrița dă detalii ‘’din culise’’ despre personajul său și despre relația cu ceilalți colegi.

Se împlinesc 20 de ani de la premiera ‘’Legături de familie’’! Happy Channel difuzează telenovela din 29 iunie

acum 34 zile

Vera Fisher și-a încheiat contractul cu Globo, după 43 de ani de colaborare. Actrița se retrage într-un moment glorios: se împlinesc 20 de ani de la debutul telenovelei ‘’Legături de familie’’. Producția braziliană a fost difuzată pentru prima oară între 2000-2001 și a revoluționat industria telenovelelor.

Tot ce trebuie să știi despre ''Eroii din Stația 19''! - Premiera vineri 8 mai, la Happy Channel

acum 67 zile

Eroii din Stația 19 spune povestea unui grup de tineri pompieri ai căror voață se împarte între misiunile lor de salvare periculoase și drame personale. Liderul echipei esteo femeie. Neînfricata Andy Hererra, interpretată de Jaina Lee Ortiz își îndrumă colegii spre victorie în orice bătălie.

''Sanditon'' - o adaptare modernă a ultimului roman scris de Jane Austen! Premiera, duminică, 26 aprilie, la Happy Channel!

acum 80 zile

Jane Austen a scris doar șase romane întregi înainte de a muri, la vârsta de 41 de ani în 1817. În ciuda producției sale relativ mici, adaptările poveștilor sale romantice în rândul filmelor britanice au un real succes. ‘’Sanditon’’ este o serie de opt părți, bazată pe ultimul roman al scriitoarei, rămas neterminat și care oferă o abordare mai modernă asupra lucrărilor lui Jane Austen.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »