VINERI, 19 FEBRUARIE 2016

"Lumea din Downton Abbey", un roman care te va introduce în atmosfera aristocrată de la castel

"The World of Downton Abbey" (Lumea din Downton Abbey) este o carte ce oferă o perspectivă din spatele scenei, introducându-te în atmosfera erei în care povestea are loc.

Scrisă de autoarea Jessica Fellowes (nepoata lui Julian Fellowes), cartea a apărut pe 15 septembrie 2011 și a fost continuată de Cronicile Downton Abbey, lansată pe 13 septembrie 2012, fiind un ghid de personaje din primele trei sezoane ale serialului.

Fanii seriilor pot afla o mulțime de secrete din spatele poveștilor familiei Crawley și servitorilor săi, care trec printr-o perioadă a schimbărilor.

Nu ratați marea premieră a serialului Downton Abbey, din 12 martie, numai la Happy Channel. 

COMENTARII

Absolut adorabilă! Iată cum arăta, în copilărie, protagonista serialului ”O Cenușăreasă la Rio”

acum 41 minute

Pe Marina Ruy Barbosa o puteți urmări la Happy Channel în serialul ”O Cenușăreasă la Rio”, difuzat de luni până vineri, de la ora 12.00.

A fost centralistă înainte de a deveni actriță. Ea este Cheryl Hines, alias blonda Dallas din serialul ”Imperfecta viață perfectă”

acum 17 ore

Pe Cheryl Hines o puteți urmări la Happy Channel, în rolul îndrăzneței Dallas Royce din serialul de comedie ”Imperfecta viață perfectă”, difuzat de luni până joi, de la ora 22.00.

Iată unul dintre talentele ascunse ale protagonistei serialului ”Poldark”: ”Arată ca un extraterestru”

acum 19 ore

Pe Eleanor Tomlinson o puteți urmări la Happy Channel, în serialul ”Poldark”, difuzat de luni până joi, de la ora 23.00.

Alina Boz, din serialul ”Ține-mă de mână”, a dezvăluit prin ce a trecut când s-a mutat din Rusia în Turcia

acum 21 ore

Pe frumoasa Alina o puteți urmări lunea și marțea, de la ora 20.00, în serialul ”Ține-mă de mână”, difuzat în exclusivitate și în premieră în România de postul Happy Channel.

Cum a luat frumoasa actriță Dilan Çiçek Deniz decizia să apară la TV

acum 21 ore

Dilan Çiçek Deniz poate fi urmărită și la Happy Channel în două seriale turcești: ”Legea familiei” (difuzat miercurea și joia, de la ora 20.00) și ”Valurile vieții” (de luni până vineri, de la ora 19.00).

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »