JOI, 18 FEBRUARIE 2016

Mai mult decât un personaj de televiziune, a devenit o legendă. Tot ce trebuie să ştii despre Dr House

Hugh Laurie este un model de urmat în viață, un bărbat incredibil de talentat, care găsește soluții în loc să caute probleme. Gregory House îi seamănă doar în ceea ce privește ultima parte. Inteligent dar anti-social, ironic, arogant și dependent de calmante, House este cel mai bun și „rău” medic pe care l-ai întâlnit vreodată; are însă suficientă carismă pentru a te face să-l îndrăgești pe loc. Mai mult decât un personaj de televiziune, doctorul a devenit o legendă!

Hugh Laurie - absolvent de Cambridge, scriitor, cântăreț, pianist

Actorul care i-a dat viață personajului dificil este un britanic uimitor de versatil, Hugh Laurie. Laurie a jucat ani la rând rolul vicontelui George Bufton-Tufton, un bufon al cărui consilier este nimeni altul decât Rowan Atkinson (Blackadder, „Mr. Bean”), însă primul rol cu care s-a făcut cunoscut în cinematografie a fost cel al lui Jasper, din „101 dalmațieni” (1996).

Dar sa o luăm de la început. Cariera impresionantă a actorului în teatru și film a fost precedată de un parcurs academic de invidiat, la Universitatea din Cambridge, acolo unde a absolvit studii de arheologie și antropologie. În paralel, Laurie își perfecționa abilitățile de pianist, astăzi, britanicul fiind priceput la mânuirea unor clape de pian dar și a unei chitare, a tobelor, saxofonului și muzicuței.

Cum de a primit rolul lui Doctor House? Oarecum, Laurie își petrecuse întreaga viață înconjurat de instrumente medical și stetoscop. Explicașia e simplă: tatăl său a fost doctor de meserie. Actorul a mărturisit la un moment dat că simte o urmă de vinovăție de fiecare dată când este „plătit mai bine decât tata pentru a deveni o versiune falsă a sa”.

CV-ul lui Laurie nu se termină aici. Superstarul nu este doar un instrumentalist și actor priceput, ci și căntâreț, comediant, scriitor și regizor. Prima sa carte, „The Gun Seller”, a fost publicată în 1996 și a devenit un best-seller. Tot în anii '90 a apărut în clipul lui Annie Lenox, „Walking on Broken Glass”, iar de ani buni este vocalist pentru o trupă rock din Los Angeles, „Band from TV”.

Serialul „Dr. House”, inspirat de revista New York Times, iar personajul, de Sherlock Holmes 

Între Hugh Laurie și Doctor House, telespectatorii nu mai fac nicio diferență. Actorul s-a mulat atât de bine pe rol, încât a transformat o fantezie în realitate.

Citeşte mai departe AICI!

Din 7 martie, Happy Channel îţi aduce ultimele trei sezoane din Dr House în fiecare zi, de luni până vineri, ora 21!

COMENTARII

Cum organizezi ”O petrecere de neuitat”? Află, miercuri, la Happy, de la expertul în petreceri de Crăciun

acum 9 ore

An de an, ea organizează cele mai tari petreceri de Crăciun pentru firma la care lucrează. Povestea sa o veți afla miercuri, de la ora 17.00, la Happy Channel, urmărind filmul ”O petrecere de neuitat” (”Best Christmas Party Ever”).

Rıza Kocaoğlu, alias Aliço din ”Legea familiei”, are un tată celebru. I se spune ”Primul Ministru”

acum 11 ore

Rıza Kocaoğlu, cel care îl interpretează pe Aliço în ”Legea familiei”, are un tată celebru și iubit de mulți dintre locuitorii Izmirului. Cei mai mulți îl știu pe tatăl actorului după poreclă: ”Primul Ministru”.

Cine este copila asta cu zâmbet cald? Acum, joacă în rolul unei femei malefice

acum 12 ore

Copila din imagine a ajuns una dintre cele mai apreciate actrițe. O recunoașteți?

Iată ce exerciții de relaxare face Isabella Damla Güvenilir, înainte de a începe o filmare

acum 13 ore

În România, ”Elif” se difuzează în exclusivitate de postul de televiziune Happy Channel, de luni până vineri, de la ora 14.00, câte două episoade din sezonul doi.

Balerină, actriță și pescar înrăit. Ea este Ezgi Şenler, alias Asli din serialul ”Valurile vieții”

acum 13 ore

Pe lângă balet, Ezgi Şenler a mărturisit că mai are încă o pasiune: pescuitul. De altfel, experiența ei în acest domeniu a ajutat-o și la filmări, pentru secvențele filmate pe un vas de pescuit.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »