MIERCURI, 16 NOIEMBRIE 2016

Mamă și fiică în ”Dowton Abbey”, cântărețe de succes în afara platourilor de filmare

Două dintre protagonistele serialului ”Dowton Abbey” fac parte din două formații diferite. Ele au cântat pe scene alături de mari cântăreți.

Este vorba despre interpreta rolului principal feminin, Elizabeth McGovern, și ”fiica” ei din serial, Michelle Dockery.

Elizabeth McGovern a cântat, chiar, pe aceeași scenă cu Sting. În 2007, Elizabeth a pus bazele trupei "Sadie and the Hotheads", iar în 2013, a cântat în deschiderea concertului pe care Sting l-a susținut în Elveția, la Montreux Jazz Festival.

Elizabeth McGovern și trupa Sadie and the Hotheads

Cea de-a doua cântăreață din ”Dowton Abbey” este Michelle Dockery, cea care interpretează rolul lui Lady Mary Josephine Crawley – fata cea mare a Lordului și Lady Grantham. Michelle este cântăreață de jazz într-unul dintre cele mai cunoscute cluburi din Londra, Ronnie Scotts'.
Cele două cântărețe au și colaborat pentru unele dintre piesele din coloana sonoră a serialului ”Downton Abbey”.

Cum ți se pare piesa cântată de Elizabeth și trupa ei, Sadie and the Hotheads? 


Dar piesa cântată de Michelle Dockery:

Despre ”Downton Abbey”

Duminica, între orele 18:00-20:00, Happy Channel difuzează prima serie din ”Downton Abbey”.
Acțiunea se petrece pe domeniul fictiv Downton Abbey, reședința contelui și contesei de Grantham, și urmărește viața aristocratică a familiei Crawley și a slujitorilor lor în timpul domniei regelui George al V-lea. Prima serie a durat doi ani înainte de Marele Război și a început cu știrea despre scufundarea Titanicului în 1912. A doua serie a acoperit anii 1916-1919, iar cea de-a treia se termină în toamna anului 1921.

Distribuție

Hugh Bonneville (Robert Crawley, Conte de Grantham - capul familiei Crawley), Elizabeth McGovern (Cora Crawley - soția americană a Lordului Grantham), Michelle Dockery (Lady Mary Josephine Crawley – fata cea mare a Lordului și Lady Grantham), Laura Carmichael (Lady Edith Crawley - fiica mijlocie a Lordului și Lady Grantham), Jessica Brown Findlay (Lady Sybil Cora Branson - fata cea mică a Lordului și Lady Grantham), Maggie Smith (Violet Crawley, Contesa de Grantham - Mama Lordului Grantham).

COMENTARII

''Rădăcini - Kunta Kinte'' - o producție care a făcut istorie! Finalul, cel mai vizionat episod în Statele Unite

acum 30 zile

Când directorii rețelei de televiziune ABC au decis să producă o miniserie bazată pe romanul ‘’Rădăcinile: Saga unei familii americane’’ al lui Alex Haley, în 1977, au luat toate măsurile de precauție posibile pentru a-și reduce pierderile. Chiar dacă personajele negre au fost mai proeminente ca niciodată în televiziunea din SUA - Good Times și The Jeffersons dădeau lovitura- președintele canalului de divertisment, Fred Silverman, a fost deranjat că la televizor se difuza o dramă despre o familie africană, deoarece era vorba despre înrobire și în cele din urmă obținerea libertății.

Jaina Lee Ortiz, totul despre rolul de ‘’femeie alfa’’ din serialul ’’Eroii din Stația 19’’!

acum 30 zile

Ea știe cel mai bine cum se simte o femeie într-o lume a bărbaților. Jaina Lee Ortiz o interpretează pe neînfricata Andrea Herrera în serialul american ‘’Eroii din Stația 19’’. Într-un interviu, actrița dă detalii ‘’din culise’’ despre personajul său și despre relația cu ceilalți colegi.

Se împlinesc 20 de ani de la premiera ‘’Legături de familie’’! Happy Channel difuzează telenovela din 29 iunie

acum 31 zile

Vera Fisher și-a încheiat contractul cu Globo, după 43 de ani de colaborare. Actrița se retrage într-un moment glorios: se împlinesc 20 de ani de la debutul telenovelei ‘’Legături de familie’’. Producția braziliană a fost difuzată pentru prima oară între 2000-2001 și a revoluționat industria telenovelelor.

Tot ce trebuie să știi despre ''Eroii din Stația 19''! - Premiera vineri 8 mai, la Happy Channel

acum 64 zile

Eroii din Stația 19 spune povestea unui grup de tineri pompieri ai căror voață se împarte între misiunile lor de salvare periculoase și drame personale. Liderul echipei esteo femeie. Neînfricata Andy Hererra, interpretată de Jaina Lee Ortiz își îndrumă colegii spre victorie în orice bătălie.

''Sanditon'' - o adaptare modernă a ultimului roman scris de Jane Austen! Premiera, duminică, 26 aprilie, la Happy Channel!

acum 77 zile

Jane Austen a scris doar șase romane întregi înainte de a muri, la vârsta de 41 de ani în 1817. În ciuda producției sale relativ mici, adaptările poveștilor sale romantice în rândul filmelor britanice au un real succes. ‘’Sanditon’’ este o serie de opt părți, bazată pe ultimul roman al scriitoarei, rămas neterminat și care oferă o abordare mai modernă asupra lucrărilor lui Jane Austen.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »